INNE - FORUM
Off Festival 2011
28 stycznia 2011http://twitter.com/DJAmeryka/status/31043756392194049
-
na oya będzie też wiz khalifa, słyszałem, że jerzy buzek bardzo pozytywnie się o nim wypowiadał
cześć (19 lutego 2011) -
Ja stawiam na "Twin Shadow" (na scenie offensywy) i Fleet Foxes (leśna). Ci wykonawcy beda niedaleko nas na festiwalu Oya w Norwegii. Nie mowie, ze kazdy kto tam gra musi byc i u nas (bo tak przeciez nie bylo w poprzednich latach) ale pare nazw zawsze sie powtarzalo.
ja (19 lutego 2011) -
+ Oneohtrix Point Never http://www.myspace.com/pointnever
kkk (18 lutego 2011) -
Gable może i mało znane, ale jak ktoś lubi The Books, to się mocno ucieszy pzdr
mika (14 lutego 2011) -
Właśnie puściłem sobie Harvey Milka ('Death Goes To The Winner' jest wyśmienite przy każdym odsłuchu) i doszedłem do wniosku, że skoro Meshuggah zawitają na Śląsku (myślę, że Tymon T. maczał w tym palce), to może jakaś szansa na występ panów z Athens też jest, hm? W końcu chłopaki często koncertują... Nie wiem jak Wy, ale ja byłbym uradowany.
HS (12 lutego 2011) -
no totalnie beznadziejna audycja. oczywiście darowałem sobie po 23 słuchanie i z pełną odpowiedzialnością uznałem że sprawdzę sobie rano, cóż to za fenomenalne niespodzianki czekały na ostatnich wytrwałych słuchaczy. No i dupa zbita, gable - wtf.
peemef (12 lutego 2011) -
gable http://www.youtube.com/watch?v=jwgOlIn23_o fajno
qwe (12 lutego 2011) -
Oczywiście nie mógł powiedzieć czy live czy dj set. Na maksa wkurwiająca była ta audycja, ceny też wydukał tak, że nic nie wiem.
plejeru (11 lutego 2011) -
Ok, już znalazłem. Actress potwierdzony, do tego jakieś Gable. Już rozumiem ciszę.
anlgmt (11 lutego 2011) -
No i co, słuchał ktoś? Mówili coś?
anlgmt (11 lutego 2011) -
factory floor, ohoho
tgbh (11 lutego 2011) -
a ten sulejman będzie mógł zagrać jak zostanie prezydentem egiptu?
doktor nauk (10 lutego 2011) -
ŁOMÓJBOŻE ACTRESS!
asd (10 lutego 2011) -
http://www.elasticartists.net/w/node/6?id=1016 aha, ok
?? (10 lutego 2011) -
skąd info?
?? (10 lutego 2011) -
a 5tego sierpnia Actress, na odmiane TEŻ NA OFFIE
ja sie jaram w sumie (10 lutego 2011) -
Kode9 na majnszpasie ma iwent 6-stego sierpnia w polsce
czy ja tez mysle ze znów będą dubstepy do rana? (9 lutego 2011) -
jesli miejscowa ta sama to mozesz smialo przyjechac na pale, miejsca jest mnostwo. –em c, 9/2/2011 16:28 w ubiegłym roku tak jechałam, w tym obawiam się jednak nieco większej ilości ludu w związku z przesunięciem audioriver. ale spoko, widzę, że na stronie offa ludzie podnieśli temat ewentualnego dorezerwowania pola, więc czekam na odp. organizatorów.
stary system z namiotami był OK (9 lutego 2011) -
Już w piątek, w offensywie.
Poinformowany (9 lutego 2011) -
Wiecie może, kiedy wyjdzie Rojek i znów wymiecie z kolejnymi strzałami?
Niezorientowany (9 lutego 2011) -
>O przeszukiwaniu namiotów sąsiadów osoby przyłapanej na piciu browca już nie mówiąc. serio przegiecie.
em c (9 lutego 2011) -
jesli miejscowa ta sama to mozesz smialo przyjechac na pale, miejsca jest mnostwo.
em c (9 lutego 2011) -
>O przeszukiwaniu namiotów sąsiadów osoby przyłapanej na piciu browca już nie mówiąc. Wow.
Twój Stary (9 lutego 2011) -
ej, a jak chcę teraz kupić tylko karnet, a na pole decydować się tuż przed festiwalem, to ten system daje mi taką możliwość? będzie można zarezerwować samo pole w lipcu/sierpniu?
stary system z namiotami był OK (9 lutego 2011) -
Wszędzie węszyli i to było prowokujące. Szukali pretekstu do jakiegoś dymu. No i dopieli swego, kilka namiotów w moim sektorze powyrzucali z pola. Kontrolowanie plecaków na wejściu, bo nie mogę wnieść alko z zewnątrz. O przeszukiwaniu namiotów sąsiadów osoby przyłapanej na piciu browca już nie mówiąc. Upokarzanie festiwalowiczów bez potrzeby. Czułem się jak przestepca pijąc barszcz z kubka pod namiotem. I jasne, świat mi się nie zawalił i nie cierpiałem za wolność ale atmosferę to psuło w sposób fatalny. W Mysłowicach dało się bez takich akcji i wszyscy byli zadowoleni.
quid (9 lutego 2011) -
Może byłeś w innym sektorze, ale też mnie przy tym nie było, dowiedziałem się dopiero po festiwalu.
plejeru (9 lutego 2011) -
o, to mnie nie spotkało. rzeczywiście szczęście miałem. albo byłem nieobecny przy przeszukiwaniu (możliwe?).
w nieszczęściu (9 lutego 2011) -
Chociażby to, że grzebali we wszystkich namiotach w okolicy po wykryciu wykroczenia w jednym z namiotów w sektorze.
plejeru (9 lutego 2011) -
co na polu w ochronie nie pasowało ci? chyba miałem szczęście.
w nieszczęściu (9 lutego 2011) -
No ja mam jakby odmienne zdanie. Wiadomo, zawsze jest fajnie kiedy masz fajnych ludzi wokół, ale to co się tam rok temu wyprawiało ze strony organizatora i ochrony to faszyzm. Nie spodziewam się zmiany na lepsze i choć cenowo wygląda to nieźle, raczej poszukam innej opcji noclegowej.
quid (9 lutego 2011)