INNE - FORUM
plyty a.d. 2011
10 grudnia 2010nowy rok tuz tuz, wiec mozna juz rozpoczac dyskusje o albumach z 2011 roku.
-
Julianna Barwick - The Magic Place, 7.1 http://fightsuzan.blogspot.com/2011/01/julianna-barwick-magic-place.html
fight!suzan (25 lutego 2011) -
myślę że Ghostpoet i jego LP Peanut Butter Blues & Melancholy Jam może narobić trochę zamieszania. oficjalna premiera 8 marca.
Drogi Jeleniu, (21 lutego 2011) -
Dumbo Gets Mad – Elephants At The Door faktycznie dobre to
oo (15 lutego 2011) -
http://cunninlynguists.bandcamp.com/track/stars-shine-brightest-in-the-darkest-of-night-f-rick-warren-dirty nowy utwór cunninlynguists, rewelacja.
kno (15 lutego 2011) -
Destroyer - Kaputt 7.5 Toro y Moi - Underneath the Pinee 7.9 Dumbo Gets Mad – Elephants At The Door 8.5
tak (14 lutego 2011) -
fajną też sprawą i nie wiem czy powszechnie wiadomą, jest to, że Blake będzie dalej robił i wydawał rzeczy Cmyk'o i Bells Sketcho'o podobne, czyli te gęste, zglitchowane motywy. Ta romantyczna stylistyka to tylko na LP.
Bartek (9 lutego 2011) -
pj naprawde solidna. tak jak i gil scott heron zremiksowany przez jamiego xx
pies lampo (9 lutego 2011) -
Borys brzmi dojrzale
jaca (8 lutego 2011) -
poczekam te 5-10 lat, aż Borys w następnej korekcie na jakąś rocznice zmieni ocenę na coś z przedziału 4.0-5.2
aserehe (8 lutego 2011) -
kiedy już pogodziłem się z myślą, że cała krytyka pojedzie po albumie Jamesa Blake'a, z przestworzy wyłania się SuperBorys, wymierzając sprawiedliwość wszystkim hejterom. http://eramusicgarden.pl/opinie,2495,sama_tresc_trojkatny_owoc.html
turas (8 lutego 2011) -
nowa polly jane http://www.npr.org/2011/02/06/133495228/first-listen-pj-harvey-let-england-shake#playlist
sivi (7 lutego 2011) -
bo w pierdlu mial lepsze wyposażenie niz w swojej leśnej chatce
hehe (7 lutego 2011) -
bo tym razem varg nie nagrywał na kalkulatorze
birthday cock (5 lutego 2011) -
nie ogarniam nowego burzum niesamowicie przystepny, nic nie trzeszczy wszystko czysciutko, popowa (wzgledem dzwięku) produkcja, varga da sie zrozumiec strasznie zarazliwe melodie, riffy lepsze niz na bielus kolejny powód do jarania sie blackiem i kolejna rzecz dzieki której black metal robi sie modny
dla mnie 7.5 mientkim penisem (5 lutego 2011) -
hecker pozamiatał 2011 póki co
kkk (5 lutego 2011) -
–pies lampo, 4/2/2011 18:48 no ale wiadomo, ze kazda jest tylko slabsza wersja pj harvey!
sivi (4 lutego 2011) -
czy ja wiem, dla mnie to tylko duzo slabsza wersja pj harvey.
pies lampo (4 lutego 2011) -
anna calvi-warto!
sivi (4 lutego 2011) -
http://img87.imageshack.us/img87/106/cs167476602abig.jpg tymczasem wyciekł debiut kuby ambrożewskiego
kkk (3 lutego 2011) -
moim zdaniem 6.5 bedzie
jak to czytasz, to wygralem (31 stycznia 2011) -
a wujek porcys wróci z urlopu
i pierdalnie 4.9 (31 stycznia 2011) -
destroyerdestroyerdestroyerdestroyerdestroyerdestroyerdestroyerdestroyerdestroyerdestroyerdestroyerdestroyerdestroyerdestroyerdestroyerdestroyerdestroyerdestroyerdestroyerdestroyerdestroyerdestroyerdestroyerdestroyerdestroyerdestroyerdestroyerdestroyerdestroyerdestroyerdestroyerdestroyerdestroyerdestroyerdestroyerdestroyerdestroyerdestroyerdestroyerdestroyerdestroyerdestroyerdestroyerdestroyerdestroyerdestroyerdestroyerdestroyerdestroyerdestroyerdestroyerdestroyerdestroyerdestroyerdestroyerdestroyerdestroyerdestroyerdestroyerdestroyerdestroyerdestroyerdestroyerdestroyerdestroyerdestroyerdestroyerdestroyerdestroyerdestroyerdestroyerdestroyerdestroyerdestroyerdestroyerdestroyerdestroyerdestroyerdestroyerdestroyerdestroyerdestroyerdestroyerdestroyerdestroyerdestroyerdestroyerdestroyerdestroyerdestroyerdestroyerdestroyerdestroyerdestroyerdestroyerdestroyerdestroyerdestroyerdestroyerdestroyerdestroyerdestroyerdestroyerdestroyerdestroyerdestroyerdestroyerdestroyerdestroyerdestroyerdestroyerdestroyerdestroyerdestroyerdestroyerdestroyerdestroyerdestroyerdestroyerdestroyerdestroyerdestroyerdestroyerdestroyerdestroyerdestroyerdestroyerdestroyerdestroyerdestroyerdestroyerdestroyerdestroyerdestroyerdestroyerdestroyerdestroyerdestroyerdestroyerdestroyerdestroyerdestroyerdestroyerdestroyerdestroyerdestroyerdestroyerdestroyerdestroyerdestroyerdestroyerdestroyerdestroyerdestroyerdestroyer
KAPUTT (31 stycznia 2011) -
co osoba to inna opinia. Zapraszam na śniadanie do siebie.
rojal (30 stycznia 2011) -
kto z kielc ten chuuuuuu...
. (30 stycznia 2011) -
destroyer nudy potworne
kapitan planeta (30 stycznia 2011) -
nie lubię antony'ego i bon ivera
5.0 (30 stycznia 2011) -
destroyer<Blake<yuck<deerhoof . Nie wiem Panowie może się nie znam.Od dubstepów/post dubstepów , 2 stepów i innych grimów stronie od zawsze , nie pamiętam nic z CMYK bo chujówa, na secie Blake'a w krk byłem taki najebany że nawet nie wiem czy to grał on czy Tiesto , ale ten longplej łooo matko ( jak chujek operuje ciszą!) może nie 8.0 ale 7.2 to tak na mientko
adamtochuj (29 stycznia 2011) -
Miłośnikom germańskiej motoryki wypada polecić Music For Headphones, wydaje mi się. Wtórne, ale jak!
pan miyagi (29 stycznia 2011) -
–V79, 10/12/2010 22:22 mają być w tym roku, w okolicach marca; opóźnienie wynika z baaaardzo różnych zdarzeń, a przynajmniej tak twierdził menadżer w mailach ze mną.
yeti (29 stycznia 2011) -
Blake 5.1 jak nic Destroyer 7.8
a nie? (29 stycznia 2011)