INNE - FORUM
nowa brodka
22 sierpnia 2010nieprzyzwoicie wpada w ucho, co nie?
http://www.youtube.com/watch?v=8Ll2BOKEJwQ
-
Jak Furia Futrzaków to i Ramona Rey, bo panie z Furii chyba miały pewne inspiracje...
mati (27 sierpnia 2010) -
mi sie kojarzy troche z furia futrzaków, albo kate bush nawet. ale jakos super specjalne to nie wiem żeby było, e tam.
em c (27 sierpnia 2010) -
No to ja też muszę przyznać, że piosenka jest dość dobra. Jedynie co mi tu nie pasuje to ten refren. No od razu mam jakąś ciupagę przed oczami ;D A Monia chyba chce być polską M.I.Ą i Nosowską w jednym, czy tylko ja mam takie odczucia?
mati (27 sierpnia 2010) -
monika jako swoje ulubione płyty podaj air - moon safari, charlotte gainsbourg - 5:55 i bjork - vespertine
y. (27 sierpnia 2010) -
ja tak od 3 lat sie lansuje troche muzyczką, przyznam sie.
Cyganeria (25 sierpnia 2010) -
ej znowu nie robcie z tego kawalka utworu na miare powiedzmy "4'33" ze nie beda go puszczac w radiu, bo jest AZ tak awangardowy i w ogole. i oczywiscie,ze zagosci w rymyfie, poczekaj tylko chiwlke jak bedzie wieksza podjarka i brodka wystapi u wojewodzkiego. wszyscy zaczna sie lasnowac, ze och ach jakiej to ja muzyki nie slucham.
sivi (25 sierpnia 2010) -
A myślicie, ze ona z taką muzyką zagości w radiu rymyfy? Przecież na pewno za chwilę wyskoczy z jakąś balladką o złamanym sercu, zeby nastolatki słuchały i wysyłały smsy w głupich konkursach. Zapomnieliście, że mieszkacie w Polsce?
Sajmon (25 sierpnia 2010) -
A ten kawałek z reklamy w porząsiu!
Twój Stary (23 sierpnia 2010) -
Wow. 6.0, ale wow. Coś jest w tej heyowatości. W sumie fajny rok, jeżeli chodzi o polski pop. Nawet jeśli tylko pod względem produkcji.
Twój Stary (23 sierpnia 2010) -
Brodka na przyszłorocznym Offie!
tabaluga (23 sierpnia 2010) -
Brodka brodką (kawałek spoko) ale ten producent - Bartosz Dziedzic to jest gość
james franco (23 sierpnia 2010) -
a mnie ta piosenka wkurwia wierzchnim mieszczaństwem
wd40 (22 sierpnia 2010) -
czyli że dwie w porządku piosenki są, oby płyta nie zrobiła nam w dół
kotlet krabowy (22 sierpnia 2010) -
produkcyjnie jest bardzo ok, ale sama piosenka wkurwia mnie podskórnym wieśniactwem, więc ja jestem ostrożny z pochwałami
V79 (22 sierpnia 2010) -
Oj, mało co w tym roku bije tę Brodkę.
Mam nowy nick. (22 sierpnia 2010) -
http://www.youtube.com/watch?v=0IwoFibijpo
krzesło (22 sierpnia 2010) -
No zszokowany jestem, dobry kawałek Brodki, świat się kończy. Co prawda trochę momentami brzmi jak popłuczyny po Heyu, ale pieprzyć, to jest dobre.
glootech (22 sierpnia 2010) -
aha - propsy do Monisi.
Cyganeria (22 sierpnia 2010) -
sivi sie nie bierze pod uwage. Ona jest kobietą i zazdrości uwagi, jaką poświęcamy Monice.
Cyganeria (22 sierpnia 2010) -
producent http://www.myspace.com/bartoszdziedzic w ulubionych eno i radiohead <cool>
ks (22 sierpnia 2010) -
czym wy sie jaracie? wszsytko juz bylo i to 100x lepsze (patrz post v/a) rozumiem, ze na nasze polskie warunki to faktycznie niektorzy moga sie podniecac...
sivi (22 sierpnia 2010) -
no zaskakująco, też na tak
v/a (22 sierpnia 2010) -
brodka słucha animali i yeasayerów? momentami
v/a (22 sierpnia 2010) -
jestem na tak
krzesło (22 sierpnia 2010) -
ej, zajebiste.
hiimbr (22 sierpnia 2010)