INNE - FORUM
podsumowanie dekady
15 sierpnia 2010kiedy startujecie?
-
Za 54 minuty będzie 2:0
ja (1 listopada 2010) -
dezajn kiepściascy, póki co 1:0 dla screenagers
czorny (1 listopada 2010) -
Ok, względnie przejrzałem i na 50 znam koło 15, a wydawało mi się, że jestem mocno na bieżąco. No nic, czas się wziąć do nadrabiania zaległości.
martin (1 listopada 2010) -
Oryginał to tak, ale w tym remiksie imo schodzi to na dalszy plan.
kacper b. (1 listopada 2010) -
@supersztuka żadnej wzmianki że to w zasadzie jeden wielki follow-upe do reno (łącznie z niektórymi wersami)?
zn (1 listopada 2010) -
@up taki anonimowy
juzek (1 listopada 2010) -
no lurkować, lurkować.
jurny (1 listopada 2010) -
ALE BRZMI JAK TALK TALK I O TO TAM CHODZIŁO ! ! !
koniu (1 listopada 2010) -
"A najlepszy album Talk Talk nagrali moim zdaniem Bark Psychosis" - substance only Codename: Dustsucker => Lee Harris (Talk Talk) - drums, percussion Hex => ???
zn (1 listopada 2010) -
@łł, ale żeby >9.6 ? Lol, Borysowi chodziło o Hex przecież.
koniu (1 listopada 2010) -
+electric wizard +kylesa (dwie ostatnie) +neurosis (oprócz ostatniej) +isis (do panopticon) ~baroness skończył się na epkach -converge jest mocno średni, hype na ten zespół przekroczył wszelkie dopuszczalne normy
syn ojca matki (1 listopada 2010) -
ile jeszczeee :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:((::(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(::(:(:(:(:(:(:(:(:(
robert janowski (1 listopada 2010) -
jak będzie to będzie <ema>
rojal (1 listopada 2010) -
jak blizej? godzina? dwie?
enigmatycznie (1 listopada 2010) -
jest bliżej niż dalej!
gawroński (1 listopada 2010) -
Tymczasem nowy Electric Wizard juz do posluchania. A kiedy bedzie dzis dostepna 1 czesc podsumowania ?
ja (1 listopada 2010) -
ta det lugnt, guide to pop było ok. 21:00 chyba
szy (1 listopada 2010) -
tzn. żeby nie było: mastodon, kilometry, kylesabaronessisis.
i mastodon (1 listopada 2010) -
pewnie, że bardzo dobry, zarzuciłem tylko oczywizmami, które prędzej się w rankingu znajdą niż np. neurosis (nie to, że neurosis nie jest oczywizmem, ale chyba gdzie indziej). ale mówię - napierdalam, aby potem zwrócić honor, przynajmniej mam taką nadzieję.
Leviathan był bardzo dobry. btw. dzień się powoli kończy
mastodon?
niezalezne uszka (1 listopada 2010) -
converge raz, electric wizard dwa, neurosis trzy. ile razy będzie niespodzianka? chciałbym trzy razy zwrócić honor, naprawdę. no ale jednak kylesa + isis + baroness i wtedy dopiero metal przestaje być śmieszny, co nie.
ale przecież Jane Doe jest 1/10
tak (1 listopada 2010) -
sorry, ale skoro poprawne i wtórne rzeczy pokroju Kylesy są na porcysie wychwalane, to brak słów o Converge jest chyba największym przeoczeniem dekady, dlatego żądam zadośćuczynienia
sronverge. srane sroe. chujowa płyta.
tak (1 listopada 2010) -
jak nie będzie Konwerdża, Ajzis ani zaćpanych metal-hippisów z Electric Wizard w 100tce to bedzie znaczyć
że ktoś chce byc tutaj łopen majndet tutaj ale tak na prawde nie jest bo tylko ambitna elektronika, indie i inne popy (1 listopada 2010) -
"Jako że Borys nie wytrzymał i przypucował z Dustsucker to obawiam się że w rankingu świat niewiele będzie ciekawostek :) " -ŁŁ
ale żeby >9.6 ? (1 listopada 2010) -
czekam z niecierpliwością na polskie single i albumy, o których nie mam pojęcia że istnieją, a są wielkie. poza tym, jakieś niespodzianeczki, odkrycia godne nobla, etc.
oczekujący (1 listopada 2010) -
lol, mam odwrotne wrażenie, converge raczej na pewno trafi minimum do rekomendacji (ale pewnie raczej do własciwego rankingu)
V79 (1 listopada 2010) -
Oj może nie być, tu raczej o Converge czy Neurosis się nie wspomina ..
ja (1 listopada 2010)