INNE - FORUM

podsumowanie dekady

15 sierpnia 2010

kiedy startujecie?

osiemnastka
  • Za 54 minuty będzie 2:0
    ja (1 listopada 2010)
  • dezajn kiepściascy, póki co 1:0 dla screenagers
    czorny (1 listopada 2010)
  • Ok, względnie przejrzałem i na 50 znam koło 15, a wydawało mi się, że jestem mocno na bieżąco. No nic, czas się wziąć do nadrabiania zaległości.
    martin (1 listopada 2010)
  • Oryginał to tak, ale w tym remiksie imo schodzi to na dalszy plan.
    kacper b. (1 listopada 2010)
  • @supersztuka żadnej wzmianki że to w zasadzie jeden wielki follow-upe do reno (łącznie z niektórymi wersami)?
    zn (1 listopada 2010)
  • @up taki anonimowy
    juzek (1 listopada 2010)
  • no lurkować, lurkować.
    jurny (1 listopada 2010)
  • ALE BRZMI JAK TALK TALK I O TO TAM CHODZIŁO ! ! !
    koniu (1 listopada 2010)
  • "A najlepszy album Talk Talk nagrali moim zdaniem Bark Psychosis" - substance only Codename: Dustsucker => Lee Harris (Talk Talk) - drums, percussion Hex => ???
    zn (1 listopada 2010)
  • @łł, ale żeby >9.6 ? Lol, Borysowi chodziło o Hex przecież.
    koniu (1 listopada 2010)
  • +electric wizard +kylesa (dwie ostatnie) +neurosis (oprócz ostatniej) +isis (do panopticon) ~baroness skończył się na epkach -converge jest mocno średni, hype na ten zespół przekroczył wszelkie dopuszczalne normy
    syn ojca matki (1 listopada 2010)
  • ile jeszczeee :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:((::(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(::(:(:(:(:(:(:(:(:(
    robert janowski (1 listopada 2010)
  • jak będzie to będzie <ema>
    rojal (1 listopada 2010)
  • jak blizej? godzina? dwie?
    enigmatycznie (1 listopada 2010)
  • jest bliżej niż dalej!
    gawroński (1 listopada 2010)
  • Tymczasem nowy Electric Wizard juz do posluchania. A kiedy bedzie dzis dostepna 1 czesc podsumowania ?
    ja (1 listopada 2010)
  • ta det lugnt, guide to pop było ok. 21:00 chyba
    szy (1 listopada 2010)
  • tzn. żeby nie było: mastodon, kilometry, kylesabaronessisis.
    i mastodon (1 listopada 2010)
  • pewnie, że bardzo dobry, zarzuciłem tylko oczywizmami, które prędzej się w rankingu znajdą niż np. neurosis (nie to, że neurosis nie jest oczywizmem, ale chyba gdzie indziej). ale mówię - napierdalam, aby potem zwrócić honor, przynajmniej mam taką nadzieję.
  • Leviathan był bardzo dobry. btw. dzień się powoli kończy
  • mastodon?
    niezalezne uszka (1 listopada 2010)
  • converge raz, electric wizard dwa, neurosis trzy. ile razy będzie niespodzianka? chciałbym trzy razy zwrócić honor, naprawdę. no ale jednak kylesa + isis + baroness i wtedy dopiero metal przestaje być śmieszny, co nie.
  • ale przecież Jane Doe jest 1/10
    tak (1 listopada 2010)
  • sorry, ale skoro poprawne i wtórne rzeczy pokroju Kylesy są na porcysie wychwalane, to brak słów o Converge jest chyba największym przeoczeniem dekady, dlatego żądam zadośćuczynienia
  • sronverge. srane sroe. chujowa płyta.
    tak (1 listopada 2010)
  • jak nie będzie Konwerdża, Ajzis ani zaćpanych metal-hippisów z Electric Wizard w 100tce to bedzie znaczyć
    że ktoś chce byc tutaj łopen majndet tutaj ale tak na prawde nie jest bo tylko ambitna elektronika, indie i inne popy (1 listopada 2010)
  • "Jako że Borys nie wytrzymał i przypucował z Dustsucker to obawiam się że w rankingu świat niewiele będzie ciekawostek :) " -ŁŁ
    ale żeby >9.6 ? (1 listopada 2010)
  • czekam z niecierpliwością na polskie single i albumy, o których nie mam pojęcia że istnieją, a są wielkie. poza tym, jakieś niespodzianeczki, odkrycia godne nobla, etc.
    oczekujący (1 listopada 2010)
  • lol, mam odwrotne wrażenie, converge raczej na pewno trafi minimum do rekomendacji (ale pewnie raczej do własciwego rankingu)
    V79 (1 listopada 2010)
  • Oj może nie być, tu raczej o Converge czy Neurosis się nie wspomina ..
    ja (1 listopada 2010)
BIEŻĄCE
Ekstrakt #5 (10 płyt 2020-2024)
Ekstrakt #4 (2024)