INNE - FORUM

podsumowanie dekady

15 sierpnia 2010

kiedy startujecie?

osiemnastka
  • Kurwa, dobrze że nie prenumeruję :)
    anlgmt (4 listopada 2010)
  • jakie wreszcie? niezła żenuła, nieukończone podsumowanie wisi.
    heh (4 listopada 2010)
  • http://www.porcys.com/Others.aspx?id=281
    wreszcie (4 listopada 2010)
  • czyli to jednak prawda. ten serwis mocno nie wyrabia, a podsumowanie jest robione na odwal. 7:0 dla screenagers
    sumienny (4 listopada 2010)
  • oszukali was?
    wpisujcie miasta (4 listopada 2010)
  • pewnie ktorys z redaktorow sie opieprza i nie zdazyl na deadline ;)
    moh (4 listopada 2010)
  • http://www.sciagnij.pl/programy/k/Windows-Biuro-Organizery/193/16 polecam szanownej redakcji programy do organizacji czasu i planu pracy. my tu po nocach czekamy. naiwnie.
    gordon (4 listopada 2010)
  • nie no kurwa, nie że sie czepiam, ale czy naprawdę tak trudno jest po prostu udostępnić na stronie już gotowy materiał w przeciągu 24h jednego dnia. ej ludzie no, to jest zwyczajny brak szacunku dla czytelników.
    awesome ninja (4 listopada 2010)
  • oszukali mnie!
    cygan (4 listopada 2010)
  • http://www.aktualnyczas.pl/
    anlgmt (4 listopada 2010)
  • po raz kolejny udowodnilas, ze jestes g(l)upia
    jedynak (3 listopada 2010)
  • –kozioł, 2/11/2010 21:48 nie wiesz, ze redaktorzy pudelka dostali awans i teraz recki na porcysie pisza, no :)))
    sivi (3 listopada 2010)
  • A u Ancient Greeks to powinno być 'Transcontinental' a nie 'Transcendental'
    gwoli scislosci (3 listopada 2010)
  • dziwne,nie że redakcja sama nie wie,jakie płyty kiedyś oceniała.poza tym,to jeden z najlepszych (najlepszy?) brudnopisów w historii Porcys!!!!!!!!kurna,nikt tego z redakcji nie dostrzegł?zatem mamy 49 rekomendacji płytowych (chyba,że wrzucicie coś na zamianę:P) Venetian Snares: Rossz Csillag Alatt Született [2005, Planet Mu; 7.4] Nie mam nic więcej do dodania do doskonałej recenzji z allmusic.com. Rozłupała mnie po prostu i pozostawiła niemym, niepiśmiennym analbafetą. Mogę tylko zdruzgotany dodać, że to oczywiście jedna z 10 najlepszych płyt Venetiana. Idę na ryby (nie chodzę na ryby). –Krzysztof Zakrocki
    kacperski (3 listopada 2010)
  • "Nie przepadam za zespołem Meshuggah, zbyt często wpadał w klimaty toolujące " Kuriozum dekady.
    m.i.u. (2 listopada 2010)
  • zadania pisemne z polaka też robiłem w punktach zawsze, ale no bez przesady.
    jakub (2 listopada 2010)
  • raczej się opierdziela ile wlezie. Nie dość że podsumowanie robione po kilku miesiącach, co jeszcze idzie wytłumaczyć troską o staranność ( <- jak to brzmi, sam w to nie wierzę) to jeszcze część po dwa, trzy zdania. Tak bylejak naostatniachwile itp.
    pirat (2 listopada 2010)
  • a porcys to się z tym rozkładaniem podsumowania dekady na pół miesiąca zachowuje, jakby był nie wiadomo jaką wielką gwiazdą
    niedoświadczony porcysiak (2 listopada 2010)
  • haha, nie dość że wygląd tych fotek jest porażkowy to jeszcze takie błędy, porcys podupada i brakuje im na grafików :)
    czorny (2 listopada 2010)
  • Mam nadzieję, że jest to celowy zabieg redakcji, a osoba, która to pierwsza wychwyciła (ja) dostanie jakąś nagrodę. Nigdy nic nie wygrałem, więc może teraz.
    kozioł (2 listopada 2010)
  • 50 rekomenCAJI płytowych...
    kozioł (2 listopada 2010)
  • jestem zawiedziony, dużo płyt znam, niektóre to dość oczywiste hajpy z rateyourmusic (Shiina Ringo, Clann Zu, John Maus, Houria Aichi and l'Hijaz'Car etc). i szczerze mówiąc nie bardzo widzę sens rekomendowania najbardziej znanej płyty Weneckiego.
    bla&bla (2 listopada 2010)
  • byłem pewien że j.maus załapie się w pierwszej setce porcysowej. się zawiodłem:< a z drugiej strony, fajnie, że jakaś adnotacja na temat tego pana się pojawia.
    oczekujący (2 listopada 2010)
  • CSU to chyba nie ta okładka. już się przestraszłym że o longplaya chodziło
    poprawka (2 listopada 2010)
  • jak nie bedzie good health to sie obrazam
    topman (2 listopada 2010)
  • samczne*. to przez ten cukier;/
    ja (2 listopada 2010)
  • smaczen te japońskie cukiereczki.
    ja (2 listopada 2010)
  • z ciekawych rzeczy to wg statystyki, z wydawnictw z lat 2000-2004 około 70 dostało ocene powyżej 8, natomiast z drugiej połowy dekady - 10.
    arm (2 listopada 2010)
  • bym zapomniał o Patolog Skład - Dziwki, złoto, kasyna
    bigos (2 listopada 2010)
  • –kacperski Zauważ ile nowych, młodych osób dołączyło ostatnio i ma wpływ na obecny kształt serwisu. Siłą rzeczy dużo lepiej ogarniają drugą pięciolatkę niż pierwszą, stąd wydaje mi się, że zmiany będą znaczne. Jedynie 5 osób z osób tworzących tamten ranking zapewne będzie brało udział w tym.
    a. (2 listopada 2010)
BIEŻĄCE
Ekstrakt #5 (10 płyt 2020-2024)
Ekstrakt #4 (2024)