INNE - FORUM
podsumowanie dekady
15 sierpnia 2010kiedy startujecie?
-
no, zupełnie te pedofilskie smuty tam nie pasują.
rojal (6 listopada 2010) -
wyobraźcie sobie jakiś utwór LV w pierwszej dziesiątce, obok zbyszka, albo chinki...
Majster Zdzisław (6 listopada 2010) -
widziałbym więcej afro w pierwszej dwudziestce (smutny i nudny, man!) i to tyle w kwestii zastrzeżeń. lenny valentino w zestawieniu singli, dobre.
szczur (6 listopada 2010) -
@chick właśnie dogmaty porcysowe się zupełnie nie obroniły. i nie chodzi o jakiś nasz elitarystyczny backlash, że wolimy ściankę od muzyki późnego internetu. ja ciągle wolę zasadę przyjemności, niż przypisy dolne ze screenagers, ale ten top ociera się o jakąś self kompromitację. nie wiem też czemu w 'porcysowym dogmacie' pleasure wciąż pozostaje guilty, chyba, że to za podsumowanie wstydno. ale już dobra, i tak nikt nie czekał na polskę, ciągle się jaram na świat, a polskie płyty na pewno zrewanżują się za single
r (6 listopada 2010) -
Strzelacie sobie w kolano, panowie...
Masło (6 listopada 2010) -
bardziej ciekawe ktore miejsce zajmie crazy frog w liscie swiat
kkkkkkkkk (6 listopada 2010) -
ciekawe czy epikurejski cytoblast będzie w 20?
FTR (6 listopada 2010) -
a, to jak tak to dobra ironia (to juz bez ironii, nie skumałam) hmm nie zgadzam się z kilkoma miejscami zupełnie i są znaczący nieobecni, ale nie przesadzajcie, bo skoro czytacie ten portal to ogarniacie podstawowe dogmaty porcys i takiej listy można było jakoś się spodziewać
chick (6 listopada 2010) -
w ogóle... przypomniałaś i o masturbacji. no przecież! dzięki.
jurny (6 listopada 2010) -
znaczy sorki, że wzięłaś to na poważnie. no.
ok, sorki.
nie masturbujcie się swoimi czartsami tu i nie zasyfiajcie wątku
wrzucajcie swoje top20 (chyba że ktoś chce pisać50).
milion do zera wygrywa skrinejdżers jak narazie
bo ta lista singlii to jakis kiepski dowcip (6 listopada 2010) -
"a lubię władka, zwłaszcza zbyszka" ;)))))))))) a tak ogólnie to +1 za kobiety. tu ktoś oczekiwał ostrego. chyba nie czytał ten ktoś któregoś tekstu o fiszu, gdzie ładnie i krótko ostrego zjechano (żeby zmienił zajęcie etc.)
Czemu jest Renton, a nie ma "Bezeli"?! Ladnie zescie glosowali!
koniu (6 listopada 2010) -
ja lubię władka, zwłaszcza zbyszka, ale doznawanie nad wysmakowanym pastiszem, kiedy rzecz jest tak siermiężna i czytelna? no i ffs nie jest dwóch władków peakiem dekady.
r (5 listopada 2010) -
WTF z wpisami, które negują Władka? To jest tak maksymalnie nieśmieszne i niepotrzebne. Get ears czy coś. Moje miejsce pierwsze na miejscu ósmym, może być :)
Qfwfq (5 listopada 2010) -
–Klocki_Cobi, 5/11/2010 17:19 ja w zasadzie to nie znam tych singli, he he. czy vicerpezes honorowy udzieli sie w kolejnych czesciach? serio pytam.
grossvan (5 listopada 2010) -
to czemu piszecie ze EPka Smarkiego to koncept z poprowadzona metanarracja czy whatever a potem wycinacie z tego 'single'? :)
moh (5 listopada 2010) -
Paktofonika jest właśnie przykładem potraktowania jako całość, ja tam doznawałem "Jestem bogiem" oddzielnie :)
gawroński (5 listopada 2010) -
Miejsce 10 - kuriozum. Litosci ! To chyba najgorsza rzecz na porcys .. od czasow recki "Embryonic".
ja (5 listopada 2010) -
jestem bogiem i chwile ulotne to jedne z najbardziej wyrazistych singli w polskim hh, no sorry
V79 (5 listopada 2010) -
>Lenny Valentino, nawet Paktofonika), które nijak nie są singlowe ?
Twój Stary (5 listopada 2010) -
I to w kontekście projektów (Something Like Elvis, Lenny Valentino, nawet Paktofonika), które nijak nie są singlowe albo po prostu zostały potraktowane jako całość, płyta.
Myślę, że wszyscy dobrze wiemy, że nie o to chodzi
Twój Stary (5 listopada 2010) -
Aktualnie wygląda na to, że "fajny porcys" to "porcys z moją ukochaną piosenką w pierwszej dwudziestce ;((("
001Tede feat. Zdzisława Sośnicka
hahahahahahahahahahahahahahaha (5 listopada 2010)