INNE - FORUM

uczucia i rozterki, czyli Kozioł Matoł szuka Pacanowa

9 czerwca 2010

żeby nie śmiecić i nie wkurwiać ludzi - kontynuacja. buziaczki dla tych wkurwionych, nie będę już (chyba).

rój
  • ok, on was wkręca, nie ma żadnej panny
    v/a (11 czerwca 2010)
  • lepiej sie przygotuj!
    arturo (11 czerwca 2010)
  • w ogóle dobrze że nie napisala zebym przylazł czy cos, bo bym wymiękł pewnie i przylazł. a niewyspany jestem, nie w formie, wiec mogloby byc srednio. choc serducho walilo ;P
    rój (11 czerwca 2010)
  • powiedziałbym, że jak rozmawiamy to ma prawo odnieść takie wrażenie, jednak dziś gdy spytała "jakie mam plany" (w domyśle - na dziś, mimo że była 22:50) odpowiedziałem że na dziś już nie mam i siedzę i oglądam serial :P także nieświadomie jakby posłuchałem się tej rady. plus - ok, jutro jeszcze nie napiszę ;)
    rój (11 czerwca 2010)
  • –rój, 10/6/2010 23:50 bardzo uroczy wątek. rój jak tak Cię czytam, to widze że robisz jeden wielki podstawowy błąd i w imię miłości postanowiłam Ci go wskazać :) za bardzo pokazujesz jej, że się nią jarasz. jak kobieta wie, że ma faceta owiniętego wokół palca to traci zainteresowanie. niestety recepta jest prosta, trudna i ryzykowna - musisz ją przez jakiś czas poadorować, a potem... olać. odmówić spotkania jeśli ona zaproponuje, powiedzieć że masz już coś zaplanowane, nie odzywać się tak często i powstrzymywać wszelkie odruchy pokazujące jak to się przy niej rozpływasz. wtedy poczuje że oho, straciła adoratora, że teraz musi trochę potrzepotać rzęskami i się postarać. a wtedy dla Ciebie droga otwarta.
    gie kropka pe (11 czerwca 2010)
  • –-, 10/6/2010 23:48 ona napisała. tydzień temu dała mi nowy numer, ja napisałem tylko z okazji pewnej okazji (no i żeby sie odezwac :P ) i ona dziś się odezwała.
    rój (10 czerwca 2010)
  • Chick, czujesz że ktoś się tobą jara? :> no i czy brunetka? ;] może może.
    rój (10 czerwca 2010)
  • ja myślę nawet że ona dobrze wie że się nią jaram ;> –rój, 10/6/2010 23:35 wie, nie wie, nieważne, ważne że napisałeś:]
    - (10 czerwca 2010)
  • może to Chic?
    rojal (10 czerwca 2010)
  • ja myślę nawet że ona dobrze wie że się nią jaram ;>
    rój (10 czerwca 2010)
  • nienajgorszej, nie raczy sie porcysowymi hajpami (hahaha) ale nie jest zle. zreszta last jest nieaktywny od ponad roku, wiec nie wiem czego aktualnie, ale jak rozmawiałem to było dobrze, nic odpychającego (zresztą, wybaczyłbym jej to :P )
    rój (10 czerwca 2010)
  • a jakiej muzyki słucha?
    v/a (10 czerwca 2010)
  • zostalem bo mialem sie uczyc, a tu takie cos. zreszta niezbyt sie ucze ;P w ogole niee wiem... mam nadzieje ze pare sms-ow nie jest przekreślające... :> zreszta to dobry człowiek sie wydaje i wyrozumiały ;)
    rój (10 czerwca 2010)
  • ogólnie to zjebałem nieświadomie... hmm.. nazwala to "spontanicznym" odezwaniem sie, ogólnie w pewnej kwesti spsułem, ale nie miałem wpływu na to że akurat dziś siedze w domu i że akurat dzis sie odezwie (ale jakby sygnał był, to bym ruszył). bo mozliwe ze jest w mym miescie co trzeba, napisala ze w jakims plenerze (oh ta, pogoda na to dobra), ale jak napisalem zem w domu (zwykle w czwartki nie jestem w domu) to napisala ze innym razem... ale jakby odbior pozytywny. nie wiem, bo moze pijana czy cos i nie ogarnia. jutro sprawdze, napisze raczej.
    rój (10 czerwca 2010)
  • stenogramy dawaj!
    v/a (10 czerwca 2010)
  • mam nadzieje ze nie zjebałem. jest jakby pozytywna prognoza, bo takie coś się nie zdarzało ;)
    rój (10 czerwca 2010)
  • cudowna bezpretensjonalność w tym wątku.
    rojal (10 czerwca 2010)
  • ależ skąd, sama bym chętnie takie uniesienie teraz przeżyła:)
    - (10 czerwca 2010)
  • do kreski.
    rój (10 czerwca 2010)
  • a no jak wiesz to spoko :)
    v/a (10 czerwca 2010)
  • nie rob se jaj :P
    rój (10 czerwca 2010)
  • wow! cieszymy sie razem z tobą!
    - (10 czerwca 2010)
  • jak sprawdz? no widze, nic sie nie dzieje jakby odbiegającego od normy :> w ogole do mnie piszesz? :P ja wiem czego slucha ;)
    rój (10 czerwca 2010)
  • sprawdź jej last.fm, ja tak zrobiłem
    v/a (10 czerwca 2010)
  • NAPISAŁA! O chuj, co sie dzieje :D Mamoooo, ide skupiac sie, nie moge popelnic błędu. A moze czyta ten wątek? LOL! Pozdro!
    rój (10 czerwca 2010)
  • ja też już wiem. Widzę dziś TS ma swój dzień ;)
    rój (10 czerwca 2010)
  • Żeby było jasne, "Ja wiem... " kim jest Bundick.
    Twój Stary (10 czerwca 2010)
  • Twój stary, ale jary :)
    Twoja "chick" stara (10 czerwca 2010)
  • >to zalezy co zamierzasz, jak nic to masz to generalnie >w dupie czy ta osoba wie kim jest Bundick, that's the point > >Chociaz wiadomo jak byloby lepiej Ja wiem... <mruga okiem, skinienie głową, już jesteś Moją Starą> Nie, serio, to ostatni raz. Nie mogłem się powstrzymać :>
    Twój Stary (10 czerwca 2010)
  • >jakby mój mózg chce myśleć, że byś się przespała (po tej wypowiedzi). uwaga: fani PP zapraszam do siebie ;d bede waszym grabazem! ja tylko mówie że rózne sa sytuacje generalnie staram sie raczej akceptować ludzi do momentu kiedy ktoś naprawde jest ostro naszpikowany wiarą, że te gówna mają jakąs metafizyczną przewage nad resztą muzyki POPULARNEj a w kontaktach dziewczyna-facet to zalezy co zamierzasz, jak nic to masz to generalnie w dupie czy ta osoba wie kim jest Bundick, that's the point Chociaz wiadomo jak byloby lepiej
    chick (10 czerwca 2010)
BIEŻĄCE
Ekstrakt #5 (10 płyt 2020-2024)
Ekstrakt #4 (2024)