INNE - FORUM
Tsar Połóż!
7 czerwca 2010http://www.youtube.com/watch?v=pnF32zG3Roc Ogarnijcie Bo ja nie ogarniam.
-
Tsar Połoz jest jak programy wieczorne na Vivie Zwei (Zwobot, Kamikaze). Programowo nieprzeintelktualizowany, głupio-zabawny, figlarny i wyluzowany. Klimaty mocno alkoholowo-upalone. Bez spiętej dupy. Muzyka do tańca. Takie tam bałuckie klimaty na nieco wyższym poziomie. Kto nie kuma ten trąba.
Hrabia Powstań! (9 czerwca 2010) -
smutne.
Low (8 czerwca 2010) -
> –Mojej Córki Syna Dziadek, 8/6/2010 14:55 "jazzy" jest w chuj passe, a to i tak nie wiem, nowobogaccy metroseksualiści chyba tak mówili, albo nie, słuchajcie, lepiej, ci studenci, kurwa tacy, albo nie wiem, te pedały po ekonomicznych z korporacji teraz, albo sami dziennikarze ukuli ten termin, że taka zabawa w żarty. więc nie wiem, gdzie się urodziłeś, że sparafrazuję klasyka, więc odpowiedz mi - jak ma jarać skoro nie jara? to już wolę passengera. http://www.youtube.com/watch?v=MLDE1Q6M_6A a "miły młody człowiek" przy tym to 10.0.
jajko (8 czerwca 2010) -
>Nie. Przygnebiajace jest to ze jestescie z ta muzyka tacy mega powazni. przecież to jest obiektywnie zajebiste. Powiedzmy, że w skali Porcys-GP (1.0 - piosenka Ich Troje o pilotach, 10.0 - "Smerfy płyną zwiedzać świat"(przykład na szybko)) to jest jakieś 3.0.
Twój Stary (8 czerwca 2010) -
uwaga! bladzi onaniści z poor- cysa dostają kolejną szansę, aby stać się muzyczną wyrocznią:D
ST/ P (8 czerwca 2010) -
o ja, straszna nuda, współczuje jak tego sluchasz :
chick (8 czerwca 2010) -
>to twoi znajomi nie? Nie. Przygnebiajace jest to ze jestescie z ta muzyka tacy mega powazni. przecież to jest obiektywnie zajebiste.
Mojej Córki Syna Dziadek (8 czerwca 2010) -
nie, wcale, że nie
tsar poloz (8 czerwca 2010) -
>–Mojej Córki Syna Dziadek, 7/6/2010 16:14 >–Mojej Córki syna Dziadek, 8/6/2010 12:59 To twoi znajomi, nie?
Twój Stary (8 czerwca 2010) -
wiosenna ramówka music.ru
więc raczej 1.5 snobasie (8 czerwca 2010) -
Ten teledysk, pomysł i wykonanie. kaman wy n-żal snobasy. troche dystansu!
Mojej Córki syna Dziadek (8 czerwca 2010) -
1.5
serio? (8 czerwca 2010) -
Po co?
Twój Stary (7 czerwca 2010)