INNE - FORUM
Chcecie Muchy na domówce??
29 kwietnia 2010http://www.house.pl/Jam.html
" Dla zwycięzców zrobimy wypasioną imprezę!
Specjalnie zaproszone kapele rockowe zagrają tylko dla Ciebie! Sam zdecydujesz czy będą to: Muchy, Dick4Dick, The Car is on Fire czy L.Stadt? "
Nie wiem jak Wam, ale mi trudno uwierzyć...
-
nowy gitarzysta much jest konkretnie zajebisty. ameryki nie odkrywa, ale gra bardzo godnie, nigdy muchy nie podobały mi się tak jak dzisiaj
zabierzcie juwenalia spod moich okien (14 maja 2011) -
nigdy nie bylem na koncercie much, ale czy ich publicznosc nie sklada sie w duzej czesci z mlodziezy w wieku gimnazjalno-licealnym? bo jakos tak mi sie zdaje, i jesli tak, to chyba w target z taka akcja trafiaja, ale co ja tam wiem.
em c (29 kwietnia 2010) -
wytłumacz, dlaczego akcja jest nietrafiona i dlaczego zagranie koncertu na takiej imprezie świadczy o sprzedaniu się zespołu. –TF, 29/4/2010 17:56 Rzeczone "sprzedanie się" Much napisałem z przymróżeniem oka, można by rzec, jako klasyczny wpis pod takimi właśnie newsami. Trudno mi rozważać trafność akcji z mojego punktu widzenia, ale odbiorcy chociażby Much, zdają się być zbyt dojrzali na tak pojętą domówkę. House jest kierowany raczej do młodzieży karmiącej się MTV, VIVĄ, czy 4 FAN TV, przynajmniej taka muzyka mnie raczyła jak odwiedzałem ten sklep. Zresztą, poprzez wyraźną różnice odbiorców i klientów sklepu, trudniej im się o tym dowiedzieć. Nie wiem co kierowało specjalistami podczas wymyślania tej akcji, może ich badania wskazywały coś innego. Zresztą już, chyba Lech próbował podobnej akcji i jak dobrze pamiętam rozeszła się po kościach, bo nie wzbudziła szczególnego zainteresowania. Podobnie jest tutaj, konkurs wystartował chyba na początku kwietnia, a słyszę o nim 11 dni przed zakończeniem. Ale, co ja tam wiem, wymyślali go pewnie ludzie z 10 razy mądrzejsi więc... Choć sam niewątpliwe zobaczyłbym Muchy lub L.Stadt na prywatnej audiencji:D
Alek (29 kwietnia 2010) -
właśnie nie rozumiem tego totalnie, akcja jest świetna - muchy do kotleta, carsi pod wódkę, nastoletni seks pod umywalką przy l.stadt live jest w sam raz, nie słyszę zgrzytów decorum
już się zapisałem (29 kwietnia 2010) -
wytłumacz, dlaczego akcja jest nietrafiona i dlaczego zagranie koncertu na takiej imprezie świadczy o sprzedaniu się zespołu.
TF (29 kwietnia 2010) -
–Alek, Marketing Officer of House Co., 29/4/2010 10:58 Dzięki za tytuł ale jeszcze dużo mi brakuje do tej pozycji. Zresztą uważam tą akcję za całkiem nietrafioną. Po drugie... Muchy się sprzedały...:P
Alek (29 kwietnia 2010) -
biorę divertimento live!
Alek, Marketing Officer of House Co. (29 kwietnia 2010)