INNE - FORUM

Nowy singiel Ramony Rey

27 kwietnia 2010

Tak jak wyżej. Piosenka nagrana już kiedyś, teraz wybrana na singla. Co sądzicie? Oto link:

http://www.plejada.pl/4,32647,news,1,1,mamy-nowy-singiel-ramony-rey,artykul.html

teledysk już niebawem.

Kuki
  • za kazdym razem uderza mnie jaka ona jest piekna i dla mnie mogla by grac nawet 3'44 Cage-a a i tak ogladalbym z wypiekami
    moh psychofan (11 maja 2010)
  • ja bym poczekał na ocenianie tego czy się rozwija czy nie na nową płytę, którą Ramona nagrywa. a to jest singiel jeszcze z "Ramona Rey 2". moim zdaniem zajebisty. widziałem foty z planu klipu - zapowiada się mega fajnie.
    Aaad (11 maja 2010)
  • jest świetna tylko trzeba się trochę z nią zaznajomić, osłuchać. ;)
    martok (27 kwietnia 2010)
  • należę do tej drugiej grupy. won.
    jakub (27 kwietnia 2010)
  • nie rozwija się, cały czas jedzie na tym samym wokalnym patencie, który niektórych zachwyca, a całą resztę niemożebnie wkurza. nudne to w cholerę.
    paj (27 kwietnia 2010)
  • Ja nie odnoszę takiego wrażenia. Porcys kiedyś napisał: Może to nie liga mistrzów, ale polska czołówka z potencjałem na przyszłość... Nie chcę mówić: Ramona jest inna, fajna, bo jest inna i fajna, ale po kupieniu jej płyty jestem oszołomiony. To naprawdę dobra muzyka.
    habamika (27 kwietnia 2010)
  • czy tylko ja mam wrażenie, że ramona brzmi jak doklejona do jakiegoś średniego wyspiarskiego ukg? zerowa koherencja
    ej (27 kwietnia 2010)
  • Pewnie będą puszczać na vivie i tych innych. Miała lepsze piosenki na płycie, aczkolwiek "Lubię Cię" nie jest złe.
    matiii (27 kwietnia 2010)
  • nie ma potencjalu poprzednich singli. ale jako tlo 'gdziestam', nie bedzie przeszkadzal.
    w trakcie wymyślania nicku (27 kwietnia 2010)
BIEŻĄCE
Ekstrakt #5 (10 płyt 2020-2024)
Ekstrakt #4 (2024)