INNE - FORUM

Popieranie truindie inicjatyw

2 marca 2010

Taka ze samorząd studencki Uniwersytetu Łódzkiego zastanawia się co lubią łódzcy studenci i robi ankietę na ten temat, deklarują ze wyniki będą znacząco wpływać na wybór. Ja osobiście mam dość corocznego oglądania kultu/hurtu i farben lehre(czy jakośtak). I zastanawiam czy nie chciałoby wam się kliknąć np. w kawałek kulki albo chociaż w Biff-a. W każdym razie coś bardziej undergroundowego i mniej chujowego. CZUWAJ!

Damian
  • –Blogretor, 3/3/2010 20:14 post kwadransa!
    la di da (3 marca 2010)
  • O ja pierdole ale suchar!
    Criss (3 marca 2010)
  • *przyczyni a nie pszyczyni
    Blogretor (3 marca 2010)
  • A może raczej MIĘSIZM. Co może oznaczać a. doktrynę polityczną głosząca pogląd, że jedynym wartościowym jedzeniem jest mieso i zwalczający wegetarian b. Styl wypowiedzi używający w postach i innych formach wysławiania wulgaryzmów co czyni je bardziej elokwentnymi c. Synteza tych dwóch postaw daje człowieka z dużego miasta, który chce uprzykrzyć życie łodzianom i celowo głosujące na wszystko oprócz happysadu i kawałka kulki (nazywanego też kawałkiem gówna) ponieważ tego słuchają głównie wrażliwe wegetarianki. Natomiast głosując np. Na chujowy zespół bracia, który podczas występu zostanie prawdopodobnie przywitany porcją bluzgów niektórych indiewojowników (wpisuje się tym w retorykę autora tematu) wychowanych na CKOD pszczyni się do szerzenia MIĘSIZMu. Dzięki temu MIĘSIZM zwycięży totalnie.
    Blogretor (3 marca 2010)
  • Lol, ale MIEŚCIZM :D
    anlgmt (3 marca 2010)
  • Najbardziej rozpierdala okrzyk "CZUWAJ", na końcu.
    globtroter (2 marca 2010)
  • stary, nie wierzę, że w Łodzi nie ma nic ciekawszego do roboty w czasie juwenaliów
    quidery (2 marca 2010)
  • Zagłosowałem na łzy i zespół bracia ale nie wiem co z tego wyniknie.
    britsroper (2 marca 2010)
  • ej, spierdalać, potem mi to będzie łupało pod oknem
    k (2 marca 2010)
  • akurat, farben lehre i hurt głosujmy dalej dla łodzi
    WIELKI KUTAS B (2 marca 2010)
  • zaglosowalem na habakuk, bo nagrali taki fajny kawalek, 'mury' czy jakos tak, oraz braci, bo brzmi sympatycznie i rodzinnie. dasz bór!
    pies lampo (2 marca 2010)
  • a oto link: http://juwenalialodz2010.wordpress.com/
    Damian (2 marca 2010)
BIEŻĄCE
Ekstrakt #5 (10 płyt 2020-2024)
Ekstrakt #4 (2024)