INNE - FORUM

lockerz

27 lutego 2010

dzisiaj dowiedzialem sie o istnieniu czegos takiego jak 'lockerz'. ogolnie rzecz biorac jest to stronka w ktorej robi sie rozne czynnosci (ogladanie filmikow, odpowiadanie w ankietach) zbierajac punkty. punkty zamienia sie na nagrody - ipody, xboxy, playstationy, deski snowboardowe, kase w ebayu i rozne takie swinstwa. zeby nie bylo ze to jakis wałek: http://www.forum.lockerz.com.pl/Forum-Zdobyte-Nagrody
wystarczy poswiecic kilkanascie minut dziennie i w powiedzmy 2-4 miesiace mozna sobie sprawic fajna konsole albo itoucha. jak ktos chce zaproszenie to walic tu albo na gg 1306366.

generalnie ciekawy jest ten system i 'jak oni na tym zarabiaja', ostatnio w sieci cos takiego robi sie coraz bardziej popularne

malik
  • ja mam na takie okazje skrzynkę której nie używam ;)
    dzieciak (27 lutego 2010)
  • Te maile za jakiś czas będą w różnych bazach, więc spodziewajcie się spamu. Niech ktoś skasuje ten wątek...
    Twój Stary (27 lutego 2010)
  • Ściema - i to informacja z pierwszej ręki ;) Naprawdę nie warto ;)
    glootech (27 lutego 2010)
  • napszyk@o2.pl
    ja też obadam (27 lutego 2010)
  • eee to pic na wodę fotomontaż trzeba się naklikać, naoglądać, a pkty przepadaja i tak po roku jak dla mnie, temat-spam do wywalenia
    Fagerström (27 lutego 2010)
  • krecik_rulezzz@o2.pl
    yhm (27 lutego 2010)
  • naiwniaczek@gmail.com
    no niech będzie (27 lutego 2010)
  • enudue@yahoo.pl
    enedue (27 lutego 2010)
  • tavah.killah@gmail.com
    eee (27 lutego 2010)
  • xo_ox@o2.pl
    ej (27 lutego 2010)
  • nigraroxx@10g.pl
    lololol (27 lutego 2010)
  • nie ogarniam trochę tego, ale nic to. daję maila. everysmith@gmail.com
    e-smith (27 lutego 2010)
  • wiadomo, ze to nie jest tak kolorowe jak opisuja, ale polacy rozpracowali juz takie schematy i systemy (wystarczy spojrzec na to forum) ze przy sprawnym ogarnieciu tematu mozna sobie sprawic fajne gadżety. z zaproszeniami jest tak ze musze miec maile! na ktore je wysylam. oczywiscie za to tez sa punkty ;>
    malik (27 lutego 2010)
  • spotkałem to kiedyś, ale zapomniałem bo nie miałem zaproszenia; poza tym to ciągnie dla mnie bullshitem (nie lubie systemów opartych na referowaniu) tym niemniej mógłbyś nam tu rzucić pare invite'ów, czemu nie?
    cieć porcysa (27 lutego 2010)
BIEŻĄCE
Ekstrakt #5 (10 płyt 2020-2024)
Ekstrakt #4 (2024)