INNE - FORUM

tool

19 lutego 2010

wątek badawczy, chciałem obczaić jaki jest prawdziwy stosunek porcysowiczów do tego zespołu, najbardziej zależy mi na odpowiedziach stałych forumowiczów.

serio prosze, to jest praca badawcza w sensie strikte......

kiepara
  • Tool jest dla mnie nudny i ten klimat to nie moja bajka w porywach 3.0
    Wujcio (28 lutego 2010)
  • trzeba skrobać, bo zmarznięte
    k (20 lutego 2010)
  • >może to trzeba czytać. –jajko, 20/2/2010 00:09 Ej, no! może faktycznie trzeba czytać?!
    dzieciak (20 lutego 2010)
  • otoczka i wizerunek odstręczające. warstwa muzyczna średnio dobra. z jedną dość fajną płytą - Undertow i kilkoma momentami na pozostałych.
    paj (20 lutego 2010)
  • > i nie, słuchanie tego nie jest już tak przyjemne jak kiedyś. może to trzeba czytać.
    jajko (20 lutego 2010)
  • faktycznie parę miotących kawałków mają. z lateralusa i z aenemy. ale imicz wkurwiający. i jeszcze ten zestaw perkusyjny który tam mają, z masą wszystkiego, imponujące chwilami i te obrzydliwe teledyski, w sensie obrzydliwe, nie brzydkie. i chyba kiedy miałem 15 lat bardziej mi podchodziło. dziś sobie włączyłem aeneme. i nie, słuchanie tego nie jest już tak przyjemne jak kiedyś. a w ogóle zgadzam się z tyldą i camelem.
    dzieciak (20 lutego 2010)
  • ocena powyżej bardzo celna.
    camel (19 lutego 2010)
  • muzycznie - 6.0 fani - 2.0
    ~ (19 lutego 2010)
  • jak jechalem na drugiego offa to w pociagu jechal ziomek z jakiejs branzowej gazetki o sprzecie audio i jechal bo mu kazali zrobic zkims tam wywiad. i jedyna nazwe,ktora wymienil to byla wlasnie toola z komentarzem,ze "miecie" jak dla mnie 2,0.
    arturo (19 lutego 2010)
BIEŻĄCE
Ekstrakt #5 (10 płyt 2020-2024)
Ekstrakt #4 (2024)