INNE - FORUM

nosowska - puk puk

16 stycznia 2010

elo, odkurzanie miałem na cha, myslalem, ze wszystko o sobie wiem, a tutaj znajduję 'jesli wiesz co chcę powiedziedzieć' singiel na kasecie. było coś takiego jak single na kasecie? mniejsza. odkurzyłem sobie przy okazji 'puk.puk'. pamięta ktoś tamte emocje? jak było mało lat, a i tak każdy czuł, że referen 'o nas' jest o nas? to miało nawet teledysk, który gdzieś mi się zapisał z tyłu głowy, kilka momentów (3.00-3.15 np.) nadal wygląda świetnie: http://teledyski.onet.pl/0,1201931,0,1,teledyski.html
na płycie wciąż dziesiątkowe momenty imo

r
  • jak było mało lat, a i tak każdy czuł, że referen 'o nas' jest o nas? --- dokładnie :)
    ram (17 stycznia 2010)
  • w sumie poznałem tę płytę całkiem niedawno ale wciągaa.a ostatnia na albumie 'zofia' pozostawia w poczuciu sporego niepokoju. właściwie od 'jeśli wiesz co chcę powiedzieć'/'o nas' (jedyne utwory poza koncertową wersją 'o tobie?' które znałem wcześniej) już zapowiadają świetną płytę. jeśli chodzi o teksty to ,jak to ktoś określił, ' czułem się jakbym przeglądał pamiętnik starszej siostry'. pod względem liryki wspomniane 'o tobie?', 'puk, puk', 'też dobrze' i 'na ucho' dla mnie czyste 10/10.
    camel (17 stycznia 2010)
  • były single na kasecie, mam LV "Chłopiec z plasteliny"... Puk Puk w istocie rządzi...
    Masło (17 stycznia 2010)
BIEŻĄCE
Ekstrakt #5 (10 płyt 2020-2024)
Ekstrakt #4 (2024)