INNE - FORUM
Off Festival 2010
15 stycznia 2010Lenny Valentinoooooooo
-
^ ładnie trafiłeś, bo zarówno jedni jak i drudzy są za oceanem w czasie offa :)
/ (9 lutego 2010) -
jako że MM wydaje mi się mało realne wśród faworytów stawiałbym phoenix albo flaming lips
ryba (9 lutego 2010) -
na chuja JPNDRDS, już byli. Z podobnych rzeczy A Place To Bury Strangers, mam nadzieje. i tak w ogóle to 'wokół czego my się obracamy' - już z samych spekulacji jest ogromna radocha, bo wiadomo że przyjedzie jakaś zajebistość a nie roger waters.
jakub (9 lutego 2010) -
kurcze, uslyszec made-up dreams czy I would hurt a fly na zywo, az sie wierzyc nie chce!
perfect from now on (9 lutego 2010) -
a co, arturo? bonusem jest dinosaur jr? bo o tym też słyszałem:) pogłoski oczywiście.
quid (8 lutego 2010) -
a co do bts może jarocin? (HAHAHA)
ad (8 lutego 2010) -
na uwolnij muzke pisali ze japandroids prowadza rozmowy
ad (8 lutego 2010) -
skoro bawimy sie w bazar to ja razem z (wowczas) plota o deerhoof slyszalem plote o the ex, chyba tez powiekszeniu.
em c (8 lutego 2010) -
pudło pozdrawiam. na dniach bedzie wiadomo. (plus bonus)
arturo (8 lutego 2010) -
to też jakby wyjaśnia obecność bts w offensywie.
fsa (8 lutego 2010) -
ale ja powtarzam tylko niezweryfikowaną plotę, więc nie tryskaj nadaremno
quid (8 lutego 2010) -
JAK KURWA BTS W WARSZAWIE JAK KURWA NIEMOZLIWE!!! Ja do tego czasu sie zaonanizuje na smierc chyba!
mm (8 lutego 2010) -
plota mówi, że bts w maju w wawie (oby się jakoś nie kłóciło z praskim pavement)
quid (8 lutego 2010) -
built to spill w polsce ale nie na offie.
arturo (8 lutego 2010) -
z polskich zespolow to bym obstawial cieslaka i ksiezniczki, loco star (bo chyba w zeszlym roku kogos jebla choroba), csu i kyst. i pewnie gumke olik, hahah
schweine (7 lutego 2010) -
Kto wie. Na Pitchfork Festival grają (w zeszłym roku The National np. się stamtąd powtórzyło).
t (7 lutego 2010) -
Poza tym w Offensywie zaczęły się pojawiać takie rzeczy jak The Fall i Built to Spill co myślę dobrze wróży (co roku "zupełnie przypadkowo" coś z line-up'u się pojawia w audycji). –t, 7/2/2010 14:46 jakies 2 tygodnie temu puscili Modest Mouse...
b (7 lutego 2010) -
W przyszły piątek kolejny zestaw a w międzyczasie Chrome Hoof wyciekli przez myspace. Poza tym w Offensywie zaczęły się pojawiać takie rzeczy jak The Fall i Built to Spill co myślę dobrze wróży (co roku "zupełnie przypadkowo" coś z line-up'u się pojawia w audycji).
t (7 lutego 2010) -
ps to będzie w marcu, jakby co: http://www.ofc.off-festival.pl/?id=&j=&s=wiecej
dz. (23 stycznia 2010) -
mount eerie...
dzieciak (23 stycznia 2010) -
ŻARTOWAŁEM
17 (16 stycznia 2010) -
ale o co chodzi. bo nie kumam?
17 (16 stycznia 2010) -
ja jestem zawsze ciepły i otwarty. –Low, 16/1/2010 11:55 17, zglos sie.
em c (16 stycznia 2010) -
ja tam bym wolał raczej żeby msiyc zaczął wydawać bootlegi ścianki, najlepiej sprzedawane tylko na koncertach. zobaczymy.
camel (16 stycznia 2010) -
byłoby fajniej jakby cieślak nie podkreślał wiele razy jak to lenny valentino jest zamkniętym rozdziałem. ale najwyraźniej te śrubki do magnetofonu się same nie opłacają. nie to by było coś w tym złego. no ale cóż, może pojade i wysłucham 'don't answer me' do końca, ostatnio musiałem uciekać w połowie na pociąg.
Low (16 stycznia 2010) -
mi to nie przeszkadza, niech grają. przynajmniej dla tych, któryz nie mieli ich szans zobaczyć w 2006 czy najlepiej w 2001. a Arkady na perce to może być coś, z całym szacunkiem dla Maciego oczywiście. i może w końcu te dvd powstanie, panie Rojek. (pamiętamy..)
raczej chodzi o dojebanie czymś na jubileuszową edycję. "Tak, jak nie ulega wątpliwości, że Lenny Valentino to projekt jednorazowy i skończony, po którym zostanie niepowtarzalna płyta, tak naturalna zdaje się być odżywająca z czasem w muzykach chęć ponownego grania razem."
faf (16 stycznia 2010) -
najlepiej i tak grali podczas promującej trasy w 2001, kto był ten wie ;)
po prostu tanie troche, że jak rojek chce coś speszyl reaktywuje LV. i wypraszam sobie, musiałeś mnie z kimś pomylić, ja jestem zawsze pozytywnie nastawiony, ciepły, miły i otwarty.
Low (16 stycznia 2010) -
a tobie co, zimowa deprecha? co nie spojrze, to jebiesz na forum co sie rusza albo szerzysz defetyzm; nie wiem jak gralo lv na offie 2006, ale mysle ze nie tylko ja chetnie ich zobacze live, no bo qrwa tak jakby nie istnieja i wydali kiedys swietny album;
main (16 stycznia 2010)