INNE - FORUM

Off Festival 2010

15 stycznia 2010

Lenny Valentinoooooooo

b
  • No sorry, Panie Rafale, ale chyba nie był Pan na żadnym innym festiwalu w Polsce. Ba, chyba nawet na Juwenaliach pan nie był. Z piwem w plastikowych kubeczkach bodaj wszędzie można swobodnie spacerować. Ja już nie chcę mówić o tym jak jest np. na czeskim Colours of Ostrava, ale nawet w polskich warunkach getto piwne to dość offowy pomysł. Pierwszego dnia na ostatnim offie łatwiej było wnieść do środka broń palną niż kanapkę ("Zje tutaj albo zostawi." grr...) czy - tym bardziej - kompaktowy aparat (a przecież te gigantyczne matryce montują dzisiaj do największych gówien, toż niedługo nie będzie telefonu, który ma mniej niż 3.2 mpx). Brak zaufania do ludzi + PRLowskie nawyki + kasa, kasa, kasa. (Jesz TYLKO u nas! Dla pewności jeszcze konkurencję otoczymy długim płotem. Chcesz zjeść gdzie indziej, czeka cię długi spacer.) Ja wiem, pewnie jestem malkontentem. Ale po co takimi pierdołami psuć ludziom humor? I jeszcze to Monotonix... ;)
    anlgmt (25 lutego 2010)
  • Getto piwne raczej zostanie, bo takie jest w Polsce prawo. Chyba, że wykażesz, że OFF nie jest imprezą masową
    Pan Rafał (25 lutego 2010)
  • Szkoda.W Mysłowicach było fajnie będzie brakować sceny leśnej
    Magda (25 lutego 2010)
  • Dobrze, że ktoś ma rozpoznane kwestie logistyczne. Jeśli kamping jest bliżej i nie ma torów po drodze - to jest już mega plus. Chociaż atmosfera ze Słupnej, sceny (leśna!) może być trudna do odtworzenia. Jeżeli czas na nowe otwarcie, postuluję likwidację getta piwnego i nie wracanie już do tego idiotycznego pomysłu bonów. Organizacyjnie off z roku na rok coraz bardziej zadziwiał, nie pogniewałbym się na częściową wymianę ekipy.
    anlgmt (25 lutego 2010)
  • zależy jak rozplanują sceny. kamping i centrum handlowe w pobliżu, dojazd do centrum dobry. zobaczymy..
    camel (25 lutego 2010)
  • http://katowice.gazeta.pl/katowice/1,35019,7599092,Rojek_ucieka_z_Myslowic__Off_Festival_w_Katowicach.html Może to i lepiej?
    anlgmt (25 lutego 2010)
  • –Nie., 24/2/2010 21:18 To nie jadę ;/
    glootech (24 lutego 2010)
  • Będą maski przeciwpyłowe w cenie biletu? –glootech, 24/2/2010 20:20 Mam wrażenie, że Adaś Michałowski reprezentuje poczucie humoru charakterystyczne dla studentów Wydziału Matematyki UAM.
    Nie. (24 lutego 2010)
  • kurde, myslalem ze myslowice to czesc katowic.
    em c (24 lutego 2010)
  • Będą maski przeciwpyłowe w cenie biletu?
  • OFF Festival, który do tej pory odbywał się w Mysłowicach przenosi się najprawdopodobniej do Katowic. Jutro organizatorzy, czyli fundacja Artura Rojka z Myslovitz i Urząd Miasta w Katowicach mają przedstawić plany dotyczące kolejnej edycji tej alternatywnej imprezy. Odbędzie się ona najprawdopodobniej w Dolinie Trzech Stawów. Kłopoty festiwalu pojawiły się wraz z problemami finansowymi Mysłowic. W miejskiej kasie brakuje kilkudziesięciu milionów złotych. Radni obcięli większość wydatków na wydarzenia kulturalne. Nie pomogły tu obietnice prezydenta miasta Grzegorza Osyry, który informował, że znalazł sponsora na imprezę.
    http://www.tvs.pl/informacje/21845/ (24 lutego 2010)
  • Rojas dawaj ceny biletów.
  • raczej Muchowiec bo coś było mówione. wątpie, żeby AR zrezygnował z g.śląska... ale czekam również na te ogłoszenie miejsca.
    camel (24 lutego 2010)
  • wrocław? http://www.facebook.com/group.php?v=info&ref=nf&gid=324683573807
    jutro oficjalnie (24 lutego 2010)
  • Nation's Saving Grace
    gawronski (13 lutego 2010)
  • moje ulubione to Hex Enduction Hour i właśnie This Nation's Saving Grace
    FTR (12 lutego 2010)
  • tą która dostała 10.0 na pfmie, duh
    lololol (12 lutego 2010)
  • a po jaka plyte the fall udac sie do rapidshopa? bo kurwa nagrali w chuj i nie wiem. najlepiej jakby nagrali ze dwie i sie zabili to by nie bylo problemu a tak to o musze was meczyc
    szatan (12 lutego 2010)
  • > Efterklang no i na chuj smęciarzy. póki co cienko się widzi festiwala.
    12341234` (12 lutego 2010)
  • The Fall Antipop Consortium
    b (12 lutego 2010)
  • Efterklang
    b (12 lutego 2010)
  • powrot legendy polskiej muzyki na offie vs didzej puszczajacy kawalki gorillaz na openerze. trudny wybor..
    pies lampo (12 lutego 2010)
  • no, chodziły pogłoski o specjalnej reaktywacji na offa i się chyba w tym momencie potwierdzają:)
    quidery (12 lutego 2010)
  • yyy... http://2010.off-festival.pl/foty/foty_program_modul/190.jpg something like elvis. wtf.
    pies lampo (12 lutego 2010)
  • efterklang
    afeafaefe (12 lutego 2010)
  • rozpoznaje ktoś co to za ziomy? http://2010.off-festival.pl/foty/foty_program_modul/188.jpg oni też będą
    quidery (12 lutego 2010)
  • to dzisiaj oglaszaja kolejnych artystow okolo 22 w trojce?
    bom ciekaw (12 lutego 2010)
  • + something like elvis + antipop consortium + kucz/kulka i coś tam jeszcze
    za stroną offa (12 lutego 2010)
  • dobrze dobrze !nigdy nie zczaję podjarki na phoenix
    adamtochuj (9 lutego 2010)
  • łeeeee. to w takim razie broken social scene
    ryba (9 lutego 2010)
BIEŻĄCE
Ekstrakt #5 (10 płyt 2020-2024)
Ekstrakt #4 (2024)