INNE - FORUM

Off Festival 2010

15 stycznia 2010

Lenny Valentinoooooooo

b
  • a gwiazda bylo iamx. to juz niech kosztuje 120
    arturo (27 lutego 2010)
  • hehe, a kiedys kosztowal 20 ;)
    k (27 lutego 2010)
  • lol. 120 i pewnie tym razem w normalnej ilości bo tylko matmos poza terenem festiwalu
    fwafawf (26 lutego 2010)
  • sa juz ceny biletow karnet do 1 maja 120 zl
    szatan (26 lutego 2010)
  • a, sonic youth chyba nadal koncertują?
    ks (26 lutego 2010)
  • no pewnie nie. skoro mają być wielkie nazwy to obstawiam coś z zestawu modest mouse, pixies, the stooges (grają w okolicach offa)
    ks (26 lutego 2010)
  • raczej nie wyrwiemy Arcade Fire Lollapaloozie (chociaż nie są jeszcze ogłoszeni oficjalnie)
    Fagerström (26 lutego 2010)
  • Skąd to info?
    anlgmt (26 lutego 2010)
  • a konwerdż w Kraku 8 sierpnia. chyba nie będzie 4-dniowego karnetu...
    twjpc (26 lutego 2010)
  • pejwment to ja se zobacze na primawerze, z dala od gdyni.. ale arkejdfajer??
    ujebało mi pół głowy pustakiem (26 lutego 2010)
  • ale no jak arcade fire może ci ujebywać głowę kiedy wczoraj ogłosili pavement?
    ta! (26 lutego 2010)
  • noszkurwa nie wytrzymam i musze zapytać, czy plotki o arkejdfajer na offie są w jakimś sensie realne do spełnienia?
    ujebało mi pół głowy pustakiem (26 lutego 2010)
  • >–em c, 25/2/2010 22:42 Tak to jest, kiedy tymi samymi przepisami obowiązują letnie festiwale i mecze z zadymami. Z mojej strony koniec tematu, przecież piwo nie jest najważniejsze. Piwo nie jest najważniejsze. Piwo nie jest najważniejsze. Piwo nie jest najważniejsze. Piwo nie... . . .
    anlgmt (26 lutego 2010)
  • fajna ta rafineria to moze i byla ale za tak kase?
    arturo (26 lutego 2010)
  • http://www.youtube.com/watch?v=MaiEqYO56ZE - około 90 zespołów - przynajmniej 3 wielkie nazwiska - kilku artystów, którzy w ostatnich 40 latach bardzo się zasłużyli dla muzyki jazzowej/alternatywnej - jeszcze 3 arystów interpretujących chopina
    . (25 lutego 2010)
  • ta, zamienmy temat o offie w pokaz patriotyzmu zasciankowego. LEGIA PANY. http://fakty.interia.pl/polska/news/bez-alkoholu-na-imprezach-masowych,1277034 tylko o ile rozumiem to nawet 'piwne getta' sa zakazane, a przeciez sie zdarzaja. moze juz sie nie beda zdarzac? co do przenosin to sie zobaczym, ale za scena lesna chyba faktycznie bedziemy tesknic.
    em c (25 lutego 2010)
  • Panie Rafale, prawnikiem nie jestem. Z tego co czytam, ustawa o imprezach masowych zmieniła się w zeszłym roku. Może dopiero ta nowa nie dopuszcza sprzedaży alkoholu niskoprocentowego? W ciągu ostatnich 9-ciu lat bywałem trochę na festiwalach w Polsce (~15) i getto piwne to dla mnie nowość. Jeśli stan prawny się zmienił, to ubolewać. Głupota i hipokryzja.
    anlgmt (25 lutego 2010)
  • Rock in Rio możemy nie mieć
    v/a (25 lutego 2010)
  • Ale będziemy mieć Rock in Rio! :D A tak serio, to mieliśmy Radiohead i ludzie przyszli, więc spoko.
    glootech (25 lutego 2010)
  • Nie no, są pewne plusy przeniesienia do Katowic, lepszy dojazd chociażby. Szkoda tylko w sumie, że do Poznania nie przeniosą ;/ –glootech, 25/2/2010 09:24 mieliscie fajny festiwal Rafineria to nikt nie przyszedl jebać poznań
    w ryj (25 lutego 2010)
  • (jeśli kogoś bardzo interesuje ten temat i kwestia przeniesienia Offa do Katowic to pod tym linkiem znajdzie więcej informacji: http://www.forum.myslovitz.com.pl/viewtopic.php?f=17&t=2268&st=0&sk=t&sd=a&start=30)
    camel (25 lutego 2010)
  • PS. Też uważam, że jest to bzdurą
    Pan Rafał (25 lutego 2010)
  • –anlgmt, 25/2/2010 08:29 Wiem jak jest chociażby na Openerze (a raczej jak było 3 lata temu), ale mówię jaka jest sytuacja prawna. Na imprezie masowej nie może być sprzedawany alkohol. Jeśli jest inaczej, to znaczy, że w jakiś sposób zostało to ominięte albo organizator łamie prawo. Stąd na OFFie browar tylko w getcie, bo jest to teren wyłączony z imprezy masowej
    Pan Rafał (25 lutego 2010)
  • Nie no, są pewne plusy przeniesienia do Katowic, lepszy dojazd chociażby. Szkoda tylko w sumie, że do Poznania nie przeniosą ;/ –glootech, 25/2/2010 09:24 No, najlepiej na Morasko.
    Pierdolę twoje emotikony, Adaś. (25 lutego 2010)
  • wolałbym dolinę 5 stawów
    luki (25 lutego 2010)
  • Dolina Trzech Stawów, a nie Muchowiec super!
    Fagerström (25 lutego 2010)
  • ja slyszalem ze OFF do krakowa mają przeniesc
    lars (25 lutego 2010)
  • Katowice to jedno z najbardziej zielonych miast w Polsce. A powietrze jest tu takie, jak w Warszawie - nie za czyste, ale też nie ma tragedii. Polecam ranking miast Przekroju: http://przekroj.pl/pub/files/miasta_tabela_03.pdf
    wiem, bo tu mieszkam (25 lutego 2010)
  • Nie no, są pewne plusy przeniesienia do Katowic, lepszy dojazd chociażby. Szkoda tylko w sumie, że do Poznania nie przeniosą ;/
    glootech (25 lutego 2010)
  • jako rdzenny ślązak muszę wyrazić sprzeciw przeciwko takiemu postrzegania mych rodzinnych stron. bardziej w wawie potrzeba masek przeciwpyłowych niż w katolcach. a decyzja mysłowickich władz? strzał w stopę. na zmianę ekipy to bym też raczej nie liczył - wszystko organizował independent, w tym roku pewnie będzie podobnie.
    dzieciak (25 lutego 2010)
BIEŻĄCE
Ekstrakt #5 (10 płyt 2020-2024)
Ekstrakt #4 (2024)