INNE - FORUM

Off Festival 2010

15 stycznia 2010

Lenny Valentinoooooooo

b
  • OMG Flaming Lips I MACIEJ CIESLAK I KSIEZNICZKI <wali konia rowerem>
    Łachecki (6 marca 2010)
  • jeszcze bedzie na stówe cieslak i ksiezniczki, cieslak sam mowil po koncercie w warszawie, ze on i ksiezniczki na offie. beda.
    nununununnu (6 marca 2010)
  • zdrętwiałem z wrażenia, flaming lips, flaming lips!
    mlody wilk (6 marca 2010)
  • –ej, kto zawsze o to pytał?, 6/3/2010 10:58 chyba radiohead i sigur ros. tyle lat, i w koncu to powiedzialem!! <z radosci opluwa biurko kawa>.
    em c (6 marca 2010)
  • ja pierdole, zachcialo mi sie praktyk w indiach JA PIERDOLE
    jaca (6 marca 2010)
  • zesraliście się już?
    ej, kto zawsze o to pytał? (6 marca 2010)
  • nie no, o malo sie przerwocilem wczoraj kiedy sie dowiedzialem. biorac pod uwage ostatnie dwa dni obstawiam, ze dzis wieczorem potwierdza sie plotki o dinosaur jr i built to spill.
    em c (6 marca 2010)
  • beach house przewiduje. a z większych gwiazd, jakoś tak broken social scene mi chodzi po głowie. w maju nowa płyta, pod koniec lipca grają 3 koncerty w azji, a od sierpnia dat już nie ma, więc może..
    turas (6 marca 2010)
  • jak tak, wręczymy mu z pompą koszulkę. z przodu będzie PORCYS a z tyłu I LOVE JEWS z gwiazdą dawida pod spodem. ale, ale. jest marzec, rojek ujawnia takie rzeczy, może się okazać, że będzie coś jeszcze, co nie? tylko ciężko mi wyobrazić sobie co by to mogło być. no i w przyszłym roku karnety na pewno podrożeją.
    dzieciak (6 marca 2010)
  • Andrzej też przyjedzie?
    turas (I strefa) (6 marca 2010)
  • i uszyjemy flage?
    MOSTY ŁÓDŹ S.A (6 marca 2010)
  • widzimy się na offie? zrobimy grilla? będziemy mieć koszulki z napisem "jestem z forum porcys"?
    dzieciak (6 marca 2010)
  • to jest wiadomość kurwa kurwa
    PKS (6 marca 2010)
  • koncert bitelsów w oryginalnym składzie by mniej mną wstrząsnął. wiadomość, znaczy.
    Łachecki (6 marca 2010)
  • a to dopiero 1/4 składu :D
    ... (6 marca 2010)
  • dobra kurwa teraz data tego
    pap (6 marca 2010)
  • no coz pospuszczalym sie wszyscy
    szatan (5 marca 2010)
  • ej, ale znając tylko scary world theory to tak trochę głupio będzie mi w pierwszym rzędzie na lali punie, nie?
    dabra (5 marca 2010)
  • to off duży sie robi ;P
    nieogar (5 marca 2010)
  • iasjdajidoaijsdoiajsdkajdbadha9dadnbujhadui832h suhdjbduahsduh bausdhabdahbsd ya8sdbjbijsauiyd a8dauhsdhbuhb :D:D::D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D:D:D no rojas zmiazdzyl. jaaaaaj :DD
    dabra (5 marca 2010)
  • aaaaaa
    co zrobi Mikołaj (5 marca 2010)
  • !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    17 (5 marca 2010)
  • mimo wielkiego znaczenia koncertu pavement, chyba jednak flaming lips numerem jeden tegorocznego lata. teraz juz chyba nei mam sie co zastanawiac.
    turas (5 marca 2010)
  • plus Lali Puna, Memory Tapes, The Very Best, 19 wiosen, Lachowicz, O.S.T.R., Lao Che
    camel (5 marca 2010)
  • FLAMING LIPSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
    Fagerström (5 marca 2010)
  • będzie, robione specjalnie na fest. oprócz tego tam jest takie nieduże całoroczne
    Fagerström (28 lutego 2010)
  • Jeszcze jedna sprawa, jakieś pole namiotowe będzie? Ktoś się orientuje?
    glootech (28 lutego 2010)
  • Kurde, a może by tak Broken Social Scene? Koncertują jakoś teraz chyba nawet.
    glootech (27 lutego 2010)
  • White Birch, kurna, a nie jakieś upite BG
    Fagerström (27 lutego 2010)
  • sriamx. bang gang i lenny valentino całkiem zmiotły.
    Low (27 lutego 2010)
BIEŻĄCE
Ekstrakt #5 (10 płyt 2020-2024)
Ekstrakt #4 (2024)