INNE - FORUM

Off Festival 2010

15 stycznia 2010

Lenny Valentinoooooooo

b
  • Trans Am No Age Joker The Horrors Happy Pills Nathalie and the Loners Plum Hey
    Fagerström (9 kwietnia 2010)
  • na śląsku pod dostatkiem ci pustostanów ; ) –e-smith, 20/3/2010 14:57 haha, to bede na jakis polowac a w miedzyczasie poszukam jeszcze innej opcji.
    w trakcie wymyślania nicku (21 marca 2010)
  • nie, w zeszłym roku była cisza nocna nawet
    / (20 marca 2010)
  • żeby w miare spokojnie spac w namiocie na offie też trzeba wziąc dużo dużych kolegów (kazdy z siekierą) do obstawy tak jak na łudstoku bywa?
    pytająca (20 marca 2010)
  • na śląsku pod dostatkiem ci pustostanów ; )
    e-smith (20 marca 2010)
  • –camel, 20/3/2010 13:09 w rachube wchodza tylko lokale z zadaszeniem z cegiel i innych takich. z namiotow wyroslam, kiedy dzieciem bedac, wrocilam z ludstoku. nigdy wiecej :) nic to, trzeba szukac.
    w trakcie wymyślania nicku (20 marca 2010)
  • >Łachecki POSTAĆ TEGO TEKSTU CHŁOPAKU!!!
    Kozak rzadkiej maści! (20 marca 2010)
  • Offowe pole namiotowe będzie, poza tym zaraz obok jest całoroczny kamping. z tanich noclegów jest Ślązaczek, ale w czasie Offa nie będzie czynny. Jak Akademiki to najlepiej w miasteczku studenckim na Ligocie - jakieś pół godziny drogi autobusem z centrum. Hoteli dość dużo ale to już wiadomo droższa opcja.
    camel (20 marca 2010)
  • wlasnie, bedzie offowe pole namiotowe?
    em c (20 marca 2010)
  • zastanawiam sie nad wyborem noclegu. jakis akademik, hostel, schronisko. czy ktos juz sie tym interesowal? niby marzec, ale wole za wczasu, jakby :>
    w trakcie wymyślania nicku (20 marca 2010)
  • ej, kurwa, rojas naprawde mega daje rade. no leci z tymi tytulami jak z rekawa, tegoroczny off chyba najlepszy w historii, o wciaganiu openera nosem nie ma w ogole mowic. rojas na ministra kultury hehe
    kwas (20 marca 2010)
  • przenieście się do 'ludzkich dramatów' czy coś
    / (20 marca 2010)
  • >ŁEB BĘDZIE, ALE ROZJEBANY! nie moge sie doczekac czlowieniu
    Łachecki (20 marca 2010)
  • 'Ue kurwa!' tak
    v/a (20 marca 2010)
  • też się zastanawiam tzn. jakiś koleś proponował że mi obciągnie i odmówiłem. przy czym nie wiem czy to był Kozak rzadkiej maści!. (nie ale. ocieplam ostatnio swój wizerunek, więc informuję że akurat na japandroids byłem grzeczny)
    siedemnastka (19 marca 2010)
  • a co zrobil?
    bo nie wiem (19 marca 2010)
  • Ej 17, po Twoim żenującym fotowystępku na Japandroids, który spalił Cię w oczach całego niezal półświatka, apeluję do Ciebie, gnoju jeden: WEŹ SIĘ SCHÓW!!! Bo inaczej, że tak powiem: ŁEB BĘDZIE, ALE ROZJEBANY! Pozdro600
    Kozak rzadkiej maści! (19 marca 2010)
  • naprawdę superancko i fajosko że at las ssałnd, ale za dużo tych amBIentów powoli mam nadzieję że reszta to jakieś bezlistosne nakurwianie, Mozart-Reaktywacja, czy cośtam. (tzn. ja jestem super szczęśliwy na razie i w ogóle. od tygodnia robię na drutach dla rojka. i widzimy się na offie, będę miał własny straganik wystawiony)
    17 (19 marca 2010)
  • >MEW O, fajnie.
    Twój Stary (19 marca 2010)
  • TINDERSTICKS MEW ATLAS SOUND THE TALLEST MAN ON EARTH SZELEST SPADAJĄCYCH PAPIERKÓW VOO VOO gra płytę ‘SNO-POWIĄZAŁKA’ CIEŚLAK I KSIĘŻNICZKI PABLOPAVO I LUDZIKI ojajebe!!!!!!!!!111111111
    quid (19 marca 2010)
  • Atlas Sound MEW The Tallest Man on Earth Tindersticks
    Fagerström (19 marca 2010)
  • Atlas Sound
    FTR (19 marca 2010)
  • -ołpener -co? -massive attack -ołpener -co? -znikasz OFF WE GO!!!!!!!
    flaming lips na offie (7 marca 2010)
  • Wiadomo, od czasów zdobycia Superjedynki FLAMING LIPS (PL #1) są ścisłą czołówką w Polsce.
    Twój Stary (7 marca 2010)
  • ja pierdole, ale będą tłumy
    a. (7 marca 2010)
  • w Co Jest Grane/Wyborcza jest wspomniane że Yeasayer zagra na jednym z letnich festivali w Polsce obstawiamy na ktorym? –b, 7/3/2010 09:07 byłoby by pieknie :> jakby :>
    w trakcie wymyślania nicku (7 marca 2010)
  • http://pitchfork.com/news/38114-rip-sparklehorses-mark-linkous/ linkousa chyba jednak nie będzie
    . (7 marca 2010)
  • –Łachecki, 6/3/2010 23:57 jestes slawny! http://news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/scotland/glasgow_and_west/7095134.stm
    em c (7 marca 2010)
  • w Co Jest Grane/Wyborcza jest wspomniane że Yeasayer zagra na jednym z letnich festivali w Polsce obstawiamy na ktorym?
    b (7 marca 2010)
  • - Koniu, nic Ci nie jest?
    woła em c i odbiera rower Łacheckiemu. (7 marca 2010)
BIEŻĄCE
Ekstrakt #5 (10 płyt 2020-2024)
Ekstrakt #4 (2024)