INNE - FORUM
Off Festival 2010
15 stycznia 2010Lenny Valentinoooooooo
-
no nie wiem, może jakiś jeden gig odwołał z przyczyn leżących bardziej po stronie organizatora? bo na razie najwyraźniej normalnie koncertuje po Europie, może nic złego się nie stanie
V79 (21 lipca 2010) -
przez pauline jak zawsze (nie da sie facebooka zbanowac)? http://www.malmofestivalen.se/jenny-wilson-staller-in/
. (21 lipca 2010) -
nie wiem, skąd idą takie idiotyczne plotki (jedyne źródło na jakie się natknąłem to shout offa na laście, który nie jest wiarygodnym źródłem informacji), ale mam nadzieję, że to jest tylko durny hoax
V79 (21 lipca 2010) -
co to za plota krąży że toro ma nie być?
a. (21 lipca 2010) -
http://www.rezerwuje.com/hotele-Katowice/hotel-POP-Hotel-Katowice
sm (21 lipca 2010) -
-sm jakiś link? google nie odpowiada
kapitan planeta (21 lipca 2010) -
pop hotel katowice 225zl za pokój dwuosobowy/2 łóżka/3 noce czyli od osoby niecałe 40zł za noc. ktoś tam już zamawiał?
sm (21 lipca 2010) -
14 lipca mieli jeszcze miejsca: www.awf.noclegiw.pl - od 55 pln/osoba www.jopi-katowice.noclegiw.pl - od 40 pln/osoba
idiot (20 lipca 2010) -
spoko, w takim razie ja pisałem do gallus.pl i dostałem odpowiedź i cennik: odpowiedź: "Na chwilę obecną nie mamy informacji o dostępnych wolnych pokojach we wskazanym terminie. Czekamy na ostateczne potwierdzenie rezerwacji od części klientów do 29-30 lipca. Po tym czasie będziemy mieli informację o pozostałych wolnych pokojach." cennik: http://www.sendspace.com/file/chqi6z
piżmak (20 lipca 2010) -
dobra. ci którzy załatwili/załatwiają nocleg, dzielcie się proszę doświadczeniami. gdzie? za ile? czy są wciąż wolne miejsca? jak daleko od terenu festiwalu i co z dojazdem?
twitter.com/siedemnastka (20 lipca 2010) -
Z wniesieniem jedzenia na teren festiwalu nie ma problemu. Rok temu w plecaku miałem chleb tostowy i różne szynki, sery i nic się nie czepiali.
xoz (20 lipca 2010) -
kilkanaście metrów od terenu festivalu masz jeden z dupniejszych hipermarkietuf w katowicach czynny bodaj do 22 a w nim sporo knajpek czy np. jakies ciepłe przekąski z reala (hot-dogi, masowe pizze etc.) no i dla wybrednych indje dzieciaków jest mcdonald. Wiec z zarciem nie ma wielkich problemów. Z wniesieniem żarła na pole też nie powinno byc problemów
dżony kalesony (20 lipca 2010) -
jak z jedzeniem na poprzednich edycjach? można wnieść na teren festu? ;/
dabra (20 lipca 2010) -
no to będzie młodzież na dopalaczach
piżmak (20 lipca 2010) -
>jak z alkoholem na poprzednich edycjach? mozna bylo cos wniesc na pole namiotowe? WSZYSTKO.
. (19 lipca 2010) -
podpisuję się pod pytaniem. trochę mnie przeraża regulamin pola namiotowego.
krzesło (19 lipca 2010) -
jak z alkoholem na poprzednich edycjach? mozna bylo cos wniesc na pole namiotowe?
b'skitu (19 lipca 2010) -
to był dom studenta nr 7 na studenckiej (więc blisko festiwalu), pani, z która rozmawiałem wyraźnie rozwiała wszelkie wątpliwości o możliwości wcześniejszej rezerwacji, hmm
kapitan planeta (19 lipca 2010) -
w akademiku politechniki babilon zarezerwowałem już jakiś czas temu bez problemu (trzy raz jeszcze dzwoniłem z potwierdzeniem rezewacji)
pap (19 lipca 2010) -
chyba tylko w tym jednym, bo podobno w akademiku AWF nie ma już miejsc
awesome ninja (19 lipca 2010) -
czy wszystkie akademiki w katowicach rezerwuja miejsca dopiero pierwszego dnia tygodnia, w którym chce sie wynajac pokoje? bo dzwonilem do jednego i tak mi powiedzieli
kapitan planeta (19 lipca 2010) -
Chce ktos kupic 4 dniowy karnet? GG:1714667
Szymon (15 lipca 2010) -
inspired by chopin lol
. (15 lipca 2010) -
co to jest to "IBC"?
nieogarnięty (15 lipca 2010) -
mial byc tez mikrokolektyw, ale organizatorzy nie raczyli poinformowac, ze jednak nie wystapi;
main (15 lipca 2010) -
najważniejsze, żeby dobra pogoda była
. (15 lipca 2010) -
będzie przejebane całkiem szczerze mówiąc. dzień w dzień od 14 do 4 (czyli po 14 godzin) na koncertach, bo praktycznie w każdym momencie jest na co iść. mam obawy i nie wiem, czy nie zrezygnuję z akademiku na rzecz pola namiotowego.
awesome ninja (15 lipca 2010) -
ten ostatni rzut to właśnie w zamian był raczej to będą ciężkie 3 dni
. (15 lipca 2010) -
...a może znowu w zamian dorzucą coś zajebistego, tak jak Wire przed rokiem
V79 (14 lipca 2010) -
"Informujemy również, że grupy Memory Tapes, Taken by Trees i Atlas Sound nie wystąpią na tegorocznej edycji festiwalu z przyczyn niezależnych od organizatora. "
piżmak (14 lipca 2010)