INNE - FORUM
onet & wp czyli cycki i śmierć
15 stycznia 2010To by można było podciągnąć pod tematy 100 najbardziej wkurwiających rzeczy, ale może ktoś chce podyskutować a ja mam dziś zły humor.
Otóż Dewey Tucker nie żyje. Kim był ? no to se możecie przeczytać na onecie na pierwszej stronie, zresztą dziennie możecie przeczytać o śmierci np jakiś 3-4 ligowych hiphopoców, o śmierci nikomu nie znanych muzykach country lub że umarł stryjeczny brat siostry brata basisty jakiejś znanej grupy. Czy o tych osobach portale rozpisywałyby się za ich życia? wiem że ameryki nie odkrywam ale rzygam tym już.
albo artykuły z dołączonymi filmikami z egzekucji, wypadków z kamer przemysłowych, coś co kilka lat temu można było zobaczyć tylko na rotten.com
Druga sprawa to że prawie każdy artykuł na pierwszych stronach tych portali przyozdabia sie zdjęciem wypiętej dupy lub wylewających się cycków - obojętnie czy dotyczy on zmian w kodeksie drogowym czy jest to kolejny poradnik z cyklu "jak zrobić dobrze loda". rzygam już tym, a jednocześnie ciągle wchodze tam i czytam te nagłówki.
-
ponadto na rp nie można komentować i zdarzają się do rzeczy felietony
mg (16 stycznia 2010) -
na tym tle niezle prezentuje sie rp.pl - co prawda są dosyć stronniczy, ale mniej niz gazeta.pl, no i nie zioną sensacją z każdego niusa.
Jędrzej (15 stycznia 2010) -
no WP wymiata dzięki swemu działowi niewiarygodne.pl no ja rozumiem że tam są rzeczy typu "niedźwiedź na łyżwach zabił 2 osoby" ale kurwa żeby odrazu to na główną z dużym banerem wlepiać to trzeba mieć nasrane. swoją drogą gazeta.pl która jeszcze jakiś czas broniła sie przed takimi tytułami też zaczyna wrzucać podobne treści.
Agent Tnega (15 stycznia 2010) -
zaprawdę powiadam wam. jeszcze dziś wejdziecie na onet
tottenhamon (15 stycznia 2010) -
"Szok! Smuda Szokuje!!" Franciszek Smuda zaszokował wszytskich Polaków nie powołując Krzysztofa Jędrusińskiego z KP Polmozbytu Ustrzyki Dolne na mecz reprezentacji Polski z Kamerunem. onetowa klasyka... btw, oni chyba zatrudniają jakiś studentów patałachów, język jakim redagowane są posty spada już poniżej poziomu depresji...
Second Dick (15 stycznia 2010) -
przeglądanie tych wszystkich portali to najbardziej jałowa rzecz jaką można robić. pełno tam frazesologii zarówno w artykułach, jak i komentarzach. prymitywizm wyziera niemal z każdego zdania. no i jeszcze ta banda kretynów opłacana specjalnie po to żeby siedzieć na forum i pisać głupoty (jakieś jasie śmietany i inni człekokształtni). nie korzystam już prawie w ogóle. szkoda czasu.
paj (15 stycznia 2010) -
>czy ci ludzie na serio sa tacy glupi czy to tylko prowokacje Jak dla mnie te najgłupsze komentarze - początki dłuższych dyskusji to głównie prowokacje. Mam wrażenie, że na Onecie jest chyba więcej prowokacji.
Twój Stary (15 stycznia 2010) -
wiadomosci jak wiadomosci ale komentarze pod nimi to jest dopiero "zjawisko". ja to juz czasem nie wiem czy ci ludzie na serio sa tacy glupi czy to tylko prowokacje.
zlatan (15 stycznia 2010) -
Mnie na WP doprowadzają do szału kretyńskie nagłówki wiadomości.
Twój Stary (15 stycznia 2010) -
wp lepsze imo, choć zjawisko które opisałeś już mnie niestety nie dziwi. choć wkurza bardzo jednak.
camel (15 stycznia 2010) -
a ja nie jestem Agent Tnega
Agent Tnega (15 stycznia 2010) -
nie czytamy onetu i wp
v/a (15 stycznia 2010)