INNE - FORUM

porcys - podsumowanie 2009, 11-17 stycznia 2009

9 stycznia 2010

czujecie podjare?

arginin
  • i moje: 1.Flaming Lips: Embryonic 2.Sa-Ra Creative Partners: Nuclear Evolution: The Age of Love 3.Raekwon - Only Built For Cuban Links, Pt 2 4.Japandroids: Post-Nothing 5.A Sunny Day In Glasgow: Ashes Grammar 6.Dinosaur Jr.: Farm 7.Baxter: Proof (EP) 8.Grizzly Bear: Veckatimest 9.Lukid - Foma 10.Lindstrom & Prince Thomas - II 11.Bird and the Bee: Ray Guns Are Not Just the Future 12.Animal Collective: Fall Be Kind (EP) 13.Bibio - Ambivalence Avenue 14.Superchunk - Learn to Surf (EP) 15.Lars Horntveth: Kaleidoscopic 16.Animal Collective: Merriweather Post Pavilion 17.Wicked Awesomes - Punk Holograms 18.Lotus Plaza: The Floodlight Collective 19.Double Dagger - More 20.Junior Boys: Begone Dull Care 21.Zo - Just Visiting Too 22.Destroyer - Bay Of Pigs 23.Washed Out - High Times
    janek b (16 stycznia 2010)
  • 26 Ben Klock - One 25 Shackleton - 3 EPs 24 Lotus Plaza - Floodlight Collective 23 Grizzly Bear - Veckatimest 22 A Sunny Day In Glasgow - Ashes Grammar 21 Jim O'Rourke - Visitor 20 Polvo - In Prism 19 Syntaks - Yljali 18 Animal Collective - Merriweather Post Pavilion 17 Hecker - An Imaginary Country 16 Sa-Ra Creative Partners - Nuclear Evolution : The Age Of Love 15 Lars Hornveth - Kaleidoscopic 14 Yuki Murata - Films 13 Animal Collective - Fall Be Kind 12 Drums - Summertime! 11 Lisa Shaw - Free 10 Bibio - Ambivalence Avenue 09 Washed Out - High Times 08 Bird And The Bee - Ray Guns Are Not Just For The Future 07 Dinosaur Jr - Farm 06 Sore Eros - Second Chants 05 Flaming Lips - Embryonic 04 Body Language - Speaks 03 Japandroids - Post-nothing 02 Baxter - Proof 01 Dam-Funk - Toechizown
    kacper b. (16 stycznia 2010)
  • w sumie tylko japandroids mnie zaskoczylo
    sugarcube (16 stycznia 2010)
  • ja w sumie też nie
    kamil b (16 stycznia 2010)
  • wow kamil, nie wiedzialem, ze polvo to cos w twoim stylu
    koniu (16 stycznia 2010)
  • O'Rourke oczywiscie osmy, nie zadne ex aequo
  • 23 Polvo: In Prism 22 Baxter: In Between 21 A Sunny Day In Glasgow: Ashes Grammar 20 Shackleton: Three EPs 19 Junior Boys: Begone Dull Care 18 The Clientele: Bonfires on the Heath 17 Dinosaur Jr.: Farm 16 Zo!: ...Just Visiting Too (EP) 15 Flaming Lips: Embryonic 14 Lisa Shaw: Free 13 Japandroids: Post-Nothing 12 Animal Collective: Fall Be Kind (EP) 11 Lindstrøm & Prins Thomas: II 10 Body Language: Speaks (EP) 09 Washed Out: High Times 09 Jim O'Rourke: The Visitor 07 Jazzpospolita: Jazzpospolita (EP) 06 Bird and the Bee: Ray Guns Are Not Just the Future 05 Animal Collective: Merriweather Post Pavilion 04 Sa-Ra Creative Partners: Nuclear Evolution: The Age of Love 03 Baxter: Proof (EP) 02 Lars Horntveth: Kaleidoscopic 01 Dam-Funk: Toeachizown
  • Moja lista, jesli ktos ciekawy. Pewnie niebawem mi sie pozmienia. 20 Baroness: Blue Record 19 Washed Out: Life Of Leisure EP 18 A Sunny Day In Glasgow: Ashes Grammar 17 Tim Hecker: An Imaginary Country 16 Lil' Wayne: No Ceilings 15 Maxwell: BLACKsummers'night 14 Polvo: In Prism 13 Animal Collective: Merriweather Post Pavillion 12 Mastodon: Crack The Skye 11 Lars Horntveth: Kaleidoscopic 10 Lisa Shaw: Free 09 Washed Out: High Times EP 08 Japandroids: Post-Nothing 07 Baxter: Proof EP 06 Lindstrøm & Prins Thomas: II 05 Grizzly Bear: Veckatimest 04 Body Language: Speaks EP 03 Sa-Ra Creative Partners: Nuclear Evolution: The Age Of Love 02 Dam-Funk: Toeachizown 01 The Flaming Lips: Embryonic
    koniu (16 stycznia 2010)
  • nikt nie komentuje dychy najlepszych płyt?
    strappado (16 stycznia 2010)
  • Dżizas! Co w moim ulubionym dziale robą te pokręcone panny z The Shaggs?! Czy to znaczy, że koniec świata jest bliski?
    J (16 stycznia 2010)
  • >Generalnie mogliby popracować nad kompozycjami, stylistyka mi pasuje. juz ma super kompozycje
    koniu (16 stycznia 2010)
  • louis la roche zajebisty. taki "dj tonka i w ogóle dyskotaka z początku dekady" ale to lubię :). się wkręca niemożebnie.
    krzesło (15 stycznia 2010)
  • Władek - nieźle ;-) (Kac! Kac!) O kurwa (O kurwa!) Kiedy cię dopadnie zrozumiesz mnie! Generalnie mogliby popracować nad kompozycjami, stylistyka mi pasuje. "Kac" chyba najlepszy.
    Twój Stary (15 stycznia 2010)
  • Co Wy chrzanicie fajnie się słucha Animali w Dam-Funk'owej wersji. Mocne rekomendacje singlowe.
    Jaksy (15 stycznia 2010)
  • no.
    tyuiop (15 stycznia 2010)
  • jaja se robicie przecież ten mix dam funka to jakies gówno,stuk puk
    siur (15 stycznia 2010)
  • no nareszcie, na coś takiego czekałem (rekomendacje)
    taki koleś (14 stycznia 2010)
  • to był majstersztyk aktorski. jak dotąd jego najlepszy monolog.
    paj (14 stycznia 2010)
  • w bale'u w ogóle chciałem zauważyć sposób w jaki mówi "You'RE A NICE GUY". christian booss. fragmenty tego mam na budziku, bez kitu, spróbujcie zaspać.
    Low (14 stycznia 2010)
  • jest podsumowanie, to taki szczegolny czas w roku - nie klocmy sie juz wiecej. w wolnej chwili przeprowadze jakis research, zeby potwierdzic/zdementowac spekulacje, bo sama mnie intryguja dokladne okolicznosci, ale "pamietam jak dzis", ze zajscie wywolalo swojego rodzaju wzburzenie etyczne. w szczegolach moge sie mylic, bo jak wszyscy wiemy - jutro biale, biale wlosy..
    graczyk (13 stycznia 2010)
  • (zdarzało się, ale to chyba nie jest temat wart dalszej dyskusji. chyba, że się mylę.)
    camel (13 stycznia 2010)
  • wy oglądacie klan...
    rynkowski (13 stycznia 2010)
  • (podobno jeden odcinek kręci się 3 dni, Wieczorkowski kiedyś w jakimś wywiadzie mówił jak jeszcze w 'klanie' grał)
    camel (13 stycznia 2010)
  • gary wilson i shaggs! najs.
    Low (13 stycznia 2010)
  • >z tego co pamiętam to pogrzeb seniorki roku był pierwszą sceną nowego powakacyjnego "sezonu" klanu. Ten odcinek zaczął się widokiem kościoła, w którym siedziała Elżbieta i ten dziadek. Dziadek mówi do Elżbiety coś w tym rodzaju: już miesiąc, jak odeszła, a ja dalej nie mogę się z tym pogodzić. Powtarzam: w telenowelach odcinki produkuje się taśmowo. Może nawet po kilka w ciągu tygodnia.
    Twój Stary (13 stycznia 2010)
  • z tego co pamiętam to pogrzeb seniorki roku był pierwszą sceną nowego powakacyjnego "sezonu" klanu. jakie były zamierzenia produkcji nie wiem, mogę tylko wierzyć Aleksandrze (Oli?) G na słowo.
    camel (13 stycznia 2010)
  • http://www.porcys.com/Others.aspx?id=244 ;)
    es (13 stycznia 2010)
  • Jasne, napiszcie jeszcze kilka postów o tym jaki to Borys jest drętwy, to kolejny odcinek serialu za karę nam puszczą przed północą. Czekam na nuty dźwięki, już prawie dziewiąta i ciągle nic. To wasza culpa!
    zegar tyka (13 stycznia 2010)
  • >prowokacyjny *sezon* klanu przeczytalem to w ten sposob i z wrazenia przyjeblem sobie w dziaslo szczateczka do zebow. ala.
    em c (13 stycznia 2010)
  • w wywiadzie z Waglewskim czekałem na pytanie: "W jakich okolicznościach poznał pan Fisza?"
    taki koleś (13 stycznia 2010)
BIEŻĄCE
Ekstrakt #5 (10 płyt 2020-2024)
Ekstrakt #4 (2024)