INNE - FORUM
porcys media
4 stycznia 2010http://www.porcysmedia.com/
Zawsze mnie zastanawiało po jaką cholerę (poza małpowaniem PFMu) podtrzymywana była ta domena (bo do tej pory był tam jedynie banner "PORCYS MEDIA"), a teraz najwyraźniej znaleziono rozwiązanie. Sądząc po wstępniaku, bardzo mi się ta inicjatywa podoba. Życzę powodzenia, I guess
-
oo. wrzucili coś. akurat ściągam film hughes'a.
17 (8 stycznia 2010) -
Ale wiecie, że tego się czytać nie da? I nie chodzi tu o treść, bo z tą się nawet nie zapoznałem jeszcze. I pewnie nie zapoznam, o ile nie powiększycie fontu. Serio - przeczytałem 6 sierpnia i cała reszta zlała mi się w jedną całość. Moja rada - pogadajcie z webmasterem. Inna sprawa, że pewnie chuj z tego będzie, bo już od dawna nie mogę się doprosić żeby ktoś dodał alt text do przycisków nawigacyjnych na porcysie. Hello, mamy 2010 rok, przeglądarki w telefonie są naprawdę powszechne, a nie każdy ma ochotę płacić za menu obrazkowe (które jest kompletnie bez sensu w takiej formie, bo można by je lekko zamienić na tekstowe w taki sposób, że 90% czytelników porcys by nie zauważyła różnicy).
glootech (8 stycznia 2010) -
oj. pomyślcie chwilę. pierwszą serią artykułów ma być "Dokładnie 100 lat temu" a kto do chuja zna się tutaj na 1910 roku ?! poczekamy przynajmniej do pierwszej wojny światowej
17 (8 stycznia 2010) -
chyba chodzi o to żebyśmy tam teraz codziennie zaglądali i przyglądali się nogom Kylie
czorny (8 stycznia 2010) -
czy to ja miałem bana czy to był jakiś chwilowy problem? trzeba ustalić plan awaryjny na wypadek takich sytuacji - wpadłem w panikę, nie wiedziałem co począć. W desperacji próbowałem odnaleźć porcysmedia
Agent Tnega (8 stycznia 2010) -
ej, czyli razem z powstaniem porcys media skończą się anegdoty-z-dupy-wzięte na 1/3 tekstu recenzji tutaj? jak miło.
dabra (7 stycznia 2010) -
Mi to trochę śmierdzi tym okropnym blogiem (?) Borysa, który zdradza żenująco-megalomańską zajawkę na raczenie nas swoimi opiniami na temat byle gówna w formie wpisu w zeszycie złotych myśli ("moje ulubione flagi"- słabo mi się zrobiło). W każdym bądź razie istnieje spora szansa, że część staffu zaskoczy słuszną zajawką pozamuzyczną (chętnie poczytam coś fajnego i wyczerpującego o dobrym komiksie, co podoła mojej zjarce, bo rzygam z nudów jak czytam np. frąckiewicza), na co przyznam szczerze trochę liczę. Idea 100 lat temu przypomina mi jedyny wart uwagi dział w PULPie czyli 40 lat minęło tygrysiej, więc może i z tego coś będzie. A tak w ogólo to co to za START nowej strony, na której nie ma NIC oprócz wstępniaka, nie lepiej było wstrzymać konie i wrzucić jakiś konkret?
bigos (6 stycznia 2010) -
Brakuje na porcysmediach działu ''seks''! Zróbcie coś z tym!!
człowiek z dupy (6 stycznia 2010) -
–jan, 6/1/2010 09:55 haha, przypomniałeś mi o http://www.porcys.com/Forum.aspx?id=5660 ciekawe czemu projekt nie wypalił (a słuch o nim zaginął)
V79 (6 stycznia 2010) -
"Ktokolwiek wygra... My przegramy" - napis na nagrobku Forum Porcys, 2004-2010
szczur (6 stycznia 2010) -
nie wnikając czy porcys to coś dobrego, cennego, wartościowego. nie oceniając dokonań chłopaków trzeba stwierdzić jedno. Porcys Media jest kompletnie pretensjonalne. i chyba z Dejnarowicza i spółki wychodzą jakieś kompleksy. bo jakie media? jedno medium, internet. a nawet jeszcze mniej, bo tylko jeden (ok dwa serwisy, strony, adresy, cokolwiek) chyba, że chłopięta pojatejmnie budują platformę cyfrową, gdzie będzie PorcysTV i PorcysFM, zakładają niezal tygodnik opniotwórczy PorcysWeek i przymierzają się do przejęcia kilku domów wydawniczych. Wtedy do będą Media. Albo po prostu pozazdrościli innym kolegom pracującym w branży medialnej.
jan (6 stycznia 2010) -
ale ja lubie starego porcysa, bede plakac, jak sie przeniesie/przemieni na porcys media
sugarcube (5 stycznia 2010) -
chodzi mi ot, że oni sa tacy sukcesywni a ja nic nie mam z zycia ;( a tak serio, po prostu nie kumam po co robić dwa rozwodnione porcysy, zamiast wrzucić wszystko o czym jeszcze chce im się pisać w jedno miejce, przearanżowac i budowac imperium na miarę drugiej dekady XXI wieku.
Low (5 stycznia 2010) -
odpowiedź jest tutaj http://www.porcys.com/Mails.aspx?id=87 czy jak kto woli http://www.porcys.com/Reviews.aspx?id=265
kacperski (5 stycznia 2010) -
ej, a o jaki tekst o zaireeka chodzi?
turas (5 stycznia 2010) -
no, community porcysowe zwarte bardzo, rzeczywiście ;)
camel (5 stycznia 2010) -
nie no, tez cie nie rozumiem, low, albo czegos nie chwytam. skoro porcys media ma byc glownie nie o muzyce, to dlaczego sensowniej byloby zamyknac porcys, ktory jest o muzyce? btw, ktos jeszcze usmiechnal sie na widok slowa 'community' we wstepniaku?
em c (5 stycznia 2010) -
sensowniejsze byłoby chyba zamknięcie porcys i przeniesienie się na porcys media z elementami starego porcysa (typu teksty o ciekawych bieżących wydarzeniach płytowych). –Low, 5/1/2010 12:18 no i jaka będzie róznica????
Agent Tnega (5 stycznia 2010) -
sensowniejsze byłoby chyba zamknięcie porcys i przeniesienie się na porcys media z elementami starego porcysa (typu teksty o ciekawych bieżących wydarzeniach płytowych). zresztą, może w tę stronę to idzie, skoro chwilowo jest to luźny eksperyment. bo tak to wieje rozdrabnianiem się, aczkolwiek na etapie wstępniaka ciężko osądzać. może jeszcze w tym roku pojawią się jakieś teksty, to się rozwieje.
Low (5 stycznia 2010) -
–Heniu, 5/1/2010 10:52 na szczęście teraz raczej jest już okej - ten wysyp fajnych recenzji i zajebistych rekapitulacji pod koniec roku mi się bardzo podobał, teraz PorcysMedia - no, imho to jest zajebiście.
rojal (5 stycznia 2010) -
A to napewno Kylie???? Bo tutaj to chyba ona - poznaję po oczach http://www.myzine.com/upload/7347/kylie-minogue%20_x_ray_jpg425570102.jpg
Agent Tnega (5 stycznia 2010) -
Swoją drogą, smutno patrzeć jak prężny niegdyś PORCYS przymiera, nowych recenzji w tym roku wpadało jak na lekarstwo, jakby zupełnie przestało wszystkim zależeć na tym było-niebyło ciekawym wortalu. Czyżby dokonywała się zmiana pokoleniowa - założyciele Porcysa biorą się za robienie dzieci, a młodsze roczniki wiadomo, są nieporównywanie bardziej leniwe i mniej kreatywne (na wszystkich polach). W tym roku nie ma nawet corocznego podsumowania... Smutne.
Heniu (5 stycznia 2010) -
wielki + za Kylie moze tam zostac na zawsze w sumie to mozecie tylko wrzucac fotki Kylie, jej obraz jest wart wiecej niz cokolwiek zdolacie napisac, tak mysle.
hiimbr (4 stycznia 2010) -
sport - fajnie w dziale publicystyka widzę oczekiwany tekst o zaireeka
pap (4 stycznia 2010) -
będę śledził, zapowiada się ciekawie :)
camel (4 stycznia 2010) -
a będzie forum tematyczne??
la di da (4 stycznia 2010) -
tak, za piękne nogi i stopy (!!!) u mnie 10.0.
rojal (4 stycznia 2010)