INNE - FORUM
Sylwester 2009
30 grudnia 2009Pozno sie obudzilem, wiem.
Znacie kluby gdzie odbeda sie jutro grube imprezy z dobrymi djami i sa jeszcze wolne miejsca?
Precyzujac klimat: tluste bity, roof is on fire, wobble wobble, lateksowe majty wcinajace sie w dziewczece tylki.
Interesuj mnie Krakow/Katowice ale moze jak wpiszecie cos z innego miasta, moze ktos skorzysta ;>
-
jeden z lepszych sywestrow, na ktorego zdecydowalam sie 3 godziny przed. nie czulam nog, rak, wlasciwie moje cialo odmowilo posluszenstwa na drugi dzien. parkiet byl mooooj. plus ludzie, ktorzy mi towarzyszyli. z minusow: zgubilam ulubione kolczyki zielone no i kto wymyslil buty z 8 cm szpilka?
w trakcie wymyślania nicku (2 stycznia 2010) -
na sylwestrze na którym byłem poleciało Dosko - na poważnie, w sensie "a teraz jakaś fajna piosenka do tańca".
Jędrzej (1 stycznia 2010) -
http://poznan.gazeta.pl/poznan/1,36001,7410029,Wystrzalowy_Sylwester__nad_miastem_zakwitna_piwonie.html
v/a (31 grudnia 2009) -
link do całości = mission impossible (chyba). całość = LAtrik + Fly + Life + Hood + Sky - znalazłem bez problemu 2 pierwsze części. "Candy Dancin'" mmmm...
fenwick (31 grudnia 2009) -
ej, dałby ktoś linka do tego dam fanka, skoro tak wymiata. może sobie do tego pobansujemy!
obiecuję, że kupię później (31 grudnia 2009) -
ja nie wiem, bo niby sie zaklepalem ale z dnia na dzien ochota coraz mniejsza i mysle nad dezercja i zostaniem w domu. jakby co to bede ci machal, cieciu (mieszkam w wiezowcu porcysa na 25 pietrze, patrz wysoko).
em c (31 grudnia 2009) -
4. ja (jak zwykle z kanciapy w biurowcu Porcys)
cieć porcysa (31 grudnia 2009) -
a cogitatur, hipnoza (mitch&mitch live beda)? co do podziemnych to nie wiem. choć inqubator cos tam robi, jesli to dla Ciebie podziemie.
camel (30 grudnia 2009) -
www.clubgarage.pl, zapowiada sie ciekawy sylwester. polecam w ogole, bo knajpa jedna z lepszych w kato (dorownuje hipnozie!), choc nie wiem czy sa jeszcze miejsca... –camel, 30/12/2009 22:57 garaz to bardziej knajpa niz klub i ma maly parkiet. podobno jeszcze byly miejsca niedawno, ale 150 zl i nic nie pisza o djach? nie chce bulic za gowniana impreze tylko dlatego, ze 31.12 nie ma jakis podziemnych imprez? :p
jaca (30 grudnia 2009) -
to jedziemy od razu z listą tych, którzy będą na forum 1. ja 2. 17 3. ...
ja (30 grudnia 2009) -
www.clubgarage.pl, zapowiada sie ciekawy sylwester. polecam w ogole, bo knajpa jedna z lepszych w kato (dorownuje hipnozie!), choc nie wiem czy sa jeszcze miejsca...
camel (30 grudnia 2009)