INNE - FORUM
Koncerty 2010
17 grudnia 200906.03.2010 Warszawa - Stodoła:
Florence & The Machine
http://www.infomuzyka.pl/Muzyka/1,92327,7373841,Florence_and_The_Machine_w_Polsce_.html
-
i to i to plus cut copy i off:D
artur (11 czerwca 2010) -
mum na sacrum profanum czy karnet na taurona?
decydowanie jest do dupy (11 czerwca 2010) -
http://www.lastfm.pl/event/1556673+Piknik+Co+Jest+Grane wszyscy tutaj jarają się w zasadzie tylko The Go! Team,a ja bym Wam zwrócił uwagę na Bena Chijoke (Ty + DJ Format) bo może być (pewnie będzie) wcale fajnie
john flory (11 czerwca 2010) -
24 czerwca w warszawskiej Proximie wystąpi formacja Crystal Castles
boioioioing! (9 czerwca 2010) -
W końcu to tu poznałem potrzebę rozdzielenia produkcji, aranżacji i kompozycji/songwritingu... Dowiedziałem się, co to XTC... Odkryłem pojęcie "guilty pleasure"... –Twój Stary, 8/6/2010 17:59 "a teraz jestem już stary, Twój Stary" ______________________________________________ Adam Repucha to sympatyczny człowiek. Gra smutne i smutne, ale wesołe piosenki.
Szop (8 czerwca 2010) -
W końcu to tu poznałem potrzebę rozdzielenia produkcji, aranżacji i kompozycji/songwritingu... Dowiedziałem się, co to XTC... Odkryłem pojęcie "guilty pleasure"...
Twój Stary (8 czerwca 2010) -
>heh, milo ze jestes tak emocjonalnie zwiazany z serwisem Hm, coś w tym jest. Na żadnym innym forum nie spędziłem tyle czasu i na żadnym nie nastukałem tylu postów.
na forum slg pisali o dam funku z 2 miesiące przed porcysem więc nie przesadzajcie, stones throw to nie anonimowa wytwórnia w pl.
. (8 czerwca 2010) -
–Twój Stary, 8/6/2010 00:39 heh, milo ze jestes tak emocjonalnie zwiazany z serwisem, ale coz, istnieja ludzie, ktorzy nie slyszeli o porcysie a slyszeli dam-funka i byc moze nawet mieli jakis udzial w zorganizowaniu tego eventu, smutne ale prawdziwe:) tak czy siak fajnie, ze jest u nas coraz lepiej z koncertami
std (8 czerwca 2010) -
TESLA BOY na stronie zespołu Tesla Boy @ Project Album 2 Launch Party, Studio Tecza, Warsaw, June 10.2010 tyle że jakoś nic nie słyszałem, na stronie Studio brak info
Agent Tnega (8 czerwca 2010) -
Ganglians w Krakowie. 20 czerwca w RE. Bilety 25 PLN. To jest naprawdę wpaniały rok.
głowa batmana (8 czerwca 2010) -
A dziś w Warszawie w CSW podobno gra Adam Repucha. Ciekawe.
Szop (8 czerwca 2010) -
Piątka w tym momencie, co zresztą widać po moich postach :> Do wielu rzeczy w internecie dojść można uruchamiając zmysł detektywistyczny, ale w tym momencie, na tym nicku+mailu mogę jechać do końca i nikt nie będzie wiedział kto ja jestem, chyba że 1) czyta plus 2) skojarzy jakieś fakty które tu czasem zapodaję ale 3) jest to na tyle mało prawdopodobne że śpię spokojnie, a nawet jeśli to "chuj mnie obchodzi co powiedział Peja/Eldo".
roman (8 czerwca 2010) -
Nie, serio, dla mnie Porcys to mój azyl. Gadam sobie tu pierdoły, nikt mnie nie zna. Mogę bez skrępowania powiedzieć: pierdolę shoegaze, wolę italo. Mogę to tu powiedzieć, bo chyba nikt, kogo znam, nie wie, co to shoegaze i italo. O Porcys też nikt nie słyszał.
–Twój Stary, 7/6/2010 23:01 LOL
std (7 czerwca 2010) -
>30.07 dam-funk w w-wie Ha, kolejny hypowany przez Porcys wykonawca w Polsce. Chyba P jest większą siłą, niż myślałem.
Twój Stary (7 czerwca 2010) -
o! a 7 lipca w warszawie (cba) health.
em c (7 czerwca 2010) -
30.07 dam-funk w w-wie
std (7 czerwca 2010) -
>(shame on you z kolei przynudzali, nie doczekałem do końca koncertu) oni tak zdaje sie maja, ale moja milosc do basistki jest w stanie przezwycieyc wszystko, zawsze ogladam do konca.
em c (5 czerwca 2010) -
LOUD & QUIET TOUR 2010 Cool Kids Of Death + KAMP! 21.10.2010 - Krakow Forty Kleparz 22.10.2010 - Bielsko RudeBoy 23.10.2010 - Katowice Rondo Sztuki
KJ (4 czerwca 2010) -
(fuck, compromised. tak, to ja) w ogóle to szkoda, że mimo tego że tylu ludzi miało aparaty na koncercie (a drugiego dnia był nawet koleś z kamerą), to mało jest w necie zdjęć z festiwalu. chociaż w sumie można to powiedzieć o większości koncertów. no ludzie, dzielcie sie swoimi fotami ze światem
V79 (3 czerwca 2010) -
ty jesteś: http://twitter.com/lilygaze ?
17 (3 czerwca 2010) -
maan, stracileś wiele, bo drugi dzień był jeszcze ze trzy razy lepszy eric shoves, paula i karol - bardzo fajne, pełne luzu, bezpretensjonalne koncerty, zwłaszcza ci drudzy mnie rozbroili szczerością (absolutnie polecam ich koncerty) a microexpressions sam borys d oglądał z rozdziawioną gębą (bezcenny widok, btw) (shame on you z kolei przynudzali, nie doczekałem do końca koncertu)
V79 (3 czerwca 2010) -
>Ale ogólnie Magnetofon był naprawdę zajebistym wydarzeniem, nie dotarlem drugiego dnia, pierwszego tin pan alley mi sie podobali, bardzo ucieszył mnie tez niezapowiedziany koncert kings of convenience.
em c (3 czerwca 2010) -
–r, 1/6/2010 21:00 spoko, spoko - fajnie, że się podobało. Rzeczywiście, porywający koncert. Zajebiście, że pomimo oczywistej nieopłacalności takich wydarzeń takie rzeczy dochodzą do skutku. Fajnie, że chciało ci się sprawdzić, piątka!
janek b (2 czerwca 2010) -
> jakim utworem zaczelo wczoraj polvo w krakowie? –bleu eu, 2/6/2010 22:08 "enemy insects" http://www.youtube.com/watch?v=PZfkiQAaQqI
quid (2 czerwca 2010) -
jakim utworem zaczelo wczoraj polvo w krakowie?
bleu eu (2 czerwca 2010) -
http://muzyka.onet.pl/0,2179403,newsy.html the go! team za darmo, lol
pies lampo (2 czerwca 2010) -
zmieniajac temat - chcialbym podziekowac komustam z gory za to, ze wspomnial o koncercie Double Dagger w Kiesielicach. krotko i intensywnie, jeden z lepszych wystepow jakie mialem okazje widziec i slyszec.
r (1 czerwca 2010) -
>ah, jesli nadarzy sie okazja to wszyscy idzcie na shiny >beats, smialem sie na glos. "We are Shiny Beats / indie rockin neon kids" Ale ogólnie Magnetofon był naprawdę zajebistym wydarzeniem, tyle świetnych koncertów, które z powodzeniem wyważyły te słabsze (ktorych było może 2-3, a tak naprawdę tylko ci Shiny Beats zagrali naprawdę słabo) i tak Eric Shoves Them In His Pockets grają jutro w Wawie w OSIRze na Tamce, Paula i Karol 12 czerwca też gdzieś w Wawie - kto nie widział ich w sobotę, niech się przejdzie
V79 (1 czerwca 2010)