INNE - FORUM

Moje Rymy - Bitwa Na Teksty

14 grudnia 2009

Zauroczony rymrapem brata Pudziana na gali MMA, odnalazłem tekst w sieci i wklejam go jako zaczątek topiku, gdzie można by było bić się na teksty lub, jeśli ktoś ma poglądy ultra antywojenne może wpisać luźny tekst

ref. x2
Dawaj na ring! Dawaj na ring!
Zaraz cie ZNISZCZĘ! Zaraz cie ZNISZCZĘ!

Mega cios - 30 ton
Rzuca tobie wyzwanie
Stacza się wśród tysięcy rąk
Wykona swoje zadanie!

Zmiażdży, rozniesie co stanie na drodze
Widze w twoich oczach lęk
Będziesz leżał na podłodze
Boisz się - i w tym SĘK!

Widzę w twoich oczach strach...
To jest raczej normalne
Miażdżyć - to jest naturalne!
Takich jak TY razy pięć - czy masz CHĘĆ!?

Oto stal i ArcyMoc
Która dzisiaj Cie zmiecie
Kontra, blok, mega CIOS!
Powiedz kto, cię teraz wyniesie!?

ref. x4
Dawaj na ring! Dawaj na ring!
Zaraz cie ZNISZCZĘ! Zaraz cie ZNISZCZĘ!
Bu! Bu! Bu! Bu! Mega cios - 30 ton Rzuca tobie wyzwanie Stacza się wśród tysięcy rąk Wykona swoje zadanie! Zmiażdży, rozniesie co stanie na drodze Widze w twoich oczach lęk Będziesz leżał na podłodze Boisz się - i w tym SĘK! ref. x2 Dawaj na ring! Dawaj na ring! Zaraz cie ZNISZCZĘ! Zaraz cie ZNISZCZĘ! Bu! Bu! Bu! Bu! Widzę w twoich oczach strach... To jest raczej normalne Miażdżyć - to jest naturalne! Takich jak TY razy pięć - czy masz CHĘĆ!? Oto stal i ArcyMoc Która dzisiaj Cie zmiecie Kontra, blok, mega CIOS! Powiedz kto, cię teraz wyniesie!? ref. x4 Dawaj na ring! Dawaj na ring! Zaraz cie ZNISZCZĘ! Zaraz cie ZNISZCZĘ! Bu! Bu! Bu! Bu!

paweł z małej
  • schowaj gnata pod łóżko a kosę do szafy to nie walka o pietruszkę rozpierducha w trzy baty owin dlonie bandazem jutro sie witasz z grabarzem wloz ochraniacz na szczeke rozpierdole cie chocby ucieli mi reke bedziesz gryzl liny i nie rob chujowej miny potezna dawka adrenaliny bedziesz spierdalał stary walil ci anala smieje sie cala sala wyjme ci z dupy jelita rzuce swiniakom do koryta wycisne cie jak cytryne a ty wycisnij z chuja pryszcze a tymczasem DAWAJ NA RING BO ZARAZ CIE ZNISZCZE
    lodołamacz (16 grudnia 2009)
  • mam ręce jak bochny chleba z piekarni więc jak ci jebnę to wylądujesz w jastarni albo w berlinie jebany kretynie zajebię ci gonga i zarżnę cię jak świnie na samym karku podnosze 500 kilo po to by obijać ryje debilom takim jak ty cwelu więc klękaj do parteru bo to już twoje ostatnie święta przy dżordżu majkelu lubisz wrażliwą nutę szybko klękaj poznasz się z moim fiutem przy dźwiękach pudzian benda jak się dobrze sprawisz i się nie udławisz, downie to pozwolę ci posprzątać moją siłownie i ciągle będziesz mi dziękował jak pozytywka że zbierasz moje pudełka po odżywkasz, więc DAWAJ NA RING BO ZARAZ CIĘ ZNISZCZĘ!
    mja (15 grudnia 2009)
  • późna się właśnie zrobiła godzina, spać idę, bo jak się obudzę niewesoła będzie mina LINA! wspinam się po niej nie jak linoskoczek bo wspiąłbym się ponad każdy obłoczek dawaj na ring! dawaj na ring! zaraz cię zniszczę! czekam na twój ruch, możesz już wypierdalać bo jak cię dorwę, to będziesz spierdalać o tak, kurwo jebana nie pomoże ci nawet twoja mama nie pokonasz mnie nawet w najlepszym śnie, o nie, nie, nie! o nie, nie, nie! dawaj na ring! dawaj na ring! zaraz cię zniszczę!
    kb (15 grudnia 2009)
  • em ce pence chuj ci w ręce
    :( (14 grudnia 2009)
  • Ostatnio na kazdym kroku otwieraja Green Way'e, wiec mozna by tak... Jedni powiadają, że najlepsza jest marchewka Drudzy skandują, że nie do pobicia jest rzodkiewka Trzeci mówią, że najsmaczniejsza jest rzepa A ja i tak wiem, że królową jest kalarepa! Pa! Pa! Pa! Pa! Pa! Pa! Słyszałem kiedyś, że ludzie preferują dynię Inni wmawiają nam, że oddaliby życie za cukinię Ktoś kiedyś zagaił, że grunt to sałata A ja i tak wiem, że kalarepa jest mistrzynią świata! Ta! Ta! Ta! Ta! Ta! Ta!
    HS (14 grudnia 2009)
  • ja mam poglady antywojenne wiec wpisuje luzny tekst laczacy trendowosc niezalstwa z przeslaniem gloszacym chrzescijanskie milosierdzie kiedy temat o kumka olik na szczyscie tego forum stoi slodki pan jezus strasznie sie denerwuje i ma ochote trzepnac w wasze niezalowe chuje nie robcie wiec jezusowi przykrosci szczegolnie ze panowie z much bywaja zazdrosni.
    em c (14 grudnia 2009)
  • u mnie na dzielnicy sami zawodnicy i same kurwy jebane przez nie jednego juz ruchane tak tu sa pieniadze zarabiane albo pimpujesz albo handlujesz mowisz takie czasy ale ja to jebie chce zmienic masy czas wyjsc na ulice czas cos zmienic w polityce ziomki musza przejac mownice i opuscic piwnice jest nas tu wielu i mamy wiel do powiedzenia przyjacielu we krwi wiele chmielu za kazdy melanz ziomki dzieki frajerom nie podaje reki ziomy niszcza frajerow nie gadaja bajerow razem naprawimy wszytkie strony polski i skoncza sie nasze troski
    inny (14 grudnia 2009)
BIEŻĄCE
Ekstrakt #5 (10 płyt 2020-2024)
Ekstrakt #4 (2024)