INNE - FORUM
Dobre płyty z 2010
23 listopada 2009listopad 2009 jeszcze sie nie skonczyl a JUŻ mozna podawac swoje typy
-
z Polski: -19 Wiosen "Pożegnanie ze światem" -Job Karma "Punkt" -Wieże Fabryk "Dym" ze świata: -Swans "My father will guide me up a rope to the sky" -anbb "Mimikry"
glosniejodbomb (9 grudnia 2010) -
a i na zywo podobno zajebiści, mega wypierdol kosmosu i nakurw nieziemski. Supportowali Kylese i Converge'a na trasie po europie (zaliczyli też kraków, ale niestety w dniu Flaming Lips na offie) Ale 2giego maja wracają i zagrają w katowicach w mega (+CBK, Grave maker, Ghost Inside)
blackmetal bez prawdziwych też jest fajny, (9 grudnia 2010) -
Kvelertak takie wesołkowate norweskie granie gdzies na granicy black metalu/hardcore'u(crust'a własciwie)/ rock and rolla strasznie to popowe, melodyjne i chwytliwe(chyba najbardziej chwytliwy metalowy materiał w przeciągu ostatnich 10 lat) cudowne, napierdalające riffy, fajne darcie po norwesku, czasem jakies black metalowe skrzeki. a i ten, nie odrzuca ale skrajnie metalistowsko-rocksistowske, bardzo cieszy jape. jedna z najfajniejszych płyt tego roku.
blackmetal bez prawdziwych też jest fajny (9 grudnia 2010) -
jakim cudem kanye ma setkę na metacritic? jak to jest przeliczane? w ogóle jak dla mnie na luzie przedostatnia jego płyta więc wtf
kkk (21 listopada 2010) -
nowa kylesa pod niezali nagrywana chyba. –blue record na kolanach, 3/10/2010 20:09 na scrngrs już było polecane,ale chyba warto jeszcze się popodniecać,bo nowa Kylesa to zacna płyta
kacperski (16 listopada 2010) -
może Mondo Cane Mike'a Pattona? wiem, że Patton i megalomania i w ogóle, ale ta płyta naprawdę jest zajebista, jak dla mnie ciekawsza od Peeping Toma, który był nierówny i jak na taki hajp to nie rzucał na kolana.
noradżonsmówimaderfakier (15 listopada 2010) -
jeszcze nie, ale ostrzę sobie ząbki. Ktoś już wspominał o Fang Island?
n (15 listopada 2010) -
słuchał ktoś nowego kanye westa?
hmm (11 listopada 2010) -
ms no one - the leaving room, polska plyta roku. –pies lampo, 31/10/2010 18:03 polską płytą roku sa zawsze kumko oliki i projekty dejnarowicza więc odpuść z tym
stasia (8 listopada 2010) -
bo Cie lubie :)
rojal (8 listopada 2010) -
co sie czepiasz, wiadomo o co chodzi
chick (2 listopada 2010) -
what house?
rojal (1 listopada 2010) -
ej, a nowe stereolab? –szy, 22/10/2010 10:38 Jak ktos lubi Sterolab to się spodoba Jak ktoś czeka na tropikalny which house to nie wiem Ja lubię Stereolab, ładna płyta
chick (1 listopada 2010) -
ms no one - the leaving room, polska plyta roku.
pies lampo (31 października 2010) -
polecam nowego briana eno.
jakub (22 października 2010) -
warpaint 'the fool' zajebiste, tak jak wcześniejsza epka zresztą. dobre dziewczyny.
ricky fitts (22 października 2010) -
ej, a nowe stereolab?
szy (22 października 2010) -
dokładnie. szkoda tylko, że tak mało jest momentów w stylu końcówki pierwszego kawałka. ale album dobroć generalnie, nie ustępuje ani 7, ani stoke.
turas (22 października 2010) -
a ja bym polecał raczej http://blogsearch.google.com/ Philip Jeck - An Ark For The Listener - warto zwrócić uwagę,bo to kolejny świetny album tego gościa
kacperski (22 października 2010) -
polecam http://www.filestube.com
marcin (22 października 2010) -
skąd można dorwać ten nowy album?
a. (21 października 2010) -
warto obczaić jeszcze album "john", znajdzie się parę perełek.
szczur (21 października 2010) -
b. fajny john k.
szczur (21 października 2010) -
Darkstar - North, zaskoczyli chłopcy, ale bardzo bardzo mi się podoba. RA i FactMag się jarają.
es (19 października 2010) -
houses - all night. woah! obczajcie ten kawalek, its bjutiful. http://www.youtube.com/watch?v=-oZHUaSAbmU
pies lampo (17 października 2010) -
co to jest magisce?
tutaj (17 października 2010) -
Kaseta Clive'a Tanaki sugeruje narodziny nowego Toro.
bigos (17 października 2010) -
third eye foundation - the dark, ZAJEBISTE
pies lampo (16 października 2010) -
już jest legit na magisce
. (9 października 2010) -
avey fejk ponoć tyko ten numer legitka http://www.youtube.com/watch?v=xuWDvzZMV9U
. (9 października 2010)