INNE - FORUM
niezal codzienny
15 listopada 2009http://niezalcodzienny.pl/
co to jest?
-
Poznań Smutne, serio. Ładne epitafium. RIP.
krabowy (3 czerwca 2013) -
Warszawa
bolgeras (3 czerwca 2013) -
Zamość
royal (3 czerwca 2013) -
wpisujcie miasta!
[*] (3 czerwca 2013) -
Teraz chyba naprawde umarl
bolgeras (3 czerwca 2013) -
https://www.facebook.com/niezalcodzienny/posts/10150964744992040
jak myslicie, byl chachmet czy nie byl? (6 kwietnia 2013) -
a co znowu się stało?
niezalu czy ci niezal (24 marca 2013) -
WARNA JAK RYCERZE WYKLĘCI
warszafka sux (24 marca 2013) -
RIP
post-niezal (23 marca 2013) -
http://3.bp.blogspot.com/-yaPoI8f4WPk/UQvUnItN1jI/AAAAAAAAAxI/RHxvaeT-JUs/s1600/RIP.png
tonic (1 lutego 2013) -
omg. Przecież porcys i nc to dwie różne rzeczy. >>>>>>>> tak jak porcys i forum porcys, oraz jak morda manny`ego i człowiek jako taki. Tu idzie o sprawy najwyższej wagi. Zahaczamy o ontologię!
why (12 grudnia 2011) -
http://pl-pl.facebook.com/pages/Masakrejszyn-Team/202426113442?sk=wall ciekawe ilu z nich ty wy ?
wytropiłem mormona (10 grudnia 2011) -
na przyszłym offie ustawka z maczetami, pozostałości pójdą na zblazowany porcysowy grill razem z kiełbasami z szynszyli.
emmanuelle cunt, przez dwa 'l' (8 grudnia 2011) -
chyba chodzi o to że są jakieś grupy którzy piszą o muzyce i się lansują szerzej i nie lubią się nawzajem
emmanuelu cunt-ie ratuj (8 grudnia 2011) -
to pewnie przywilej wieku, ale nie można nie mieć niczego bardziej, niż posiadania pojęcia o czym jest dyskusja powyżej ode mnie. dobre zdanie, co?
em c (8 grudnia 2011) -
omg. Przecież porcys i nc to dwie różne rzeczy.
Jan Niezbędny (8 grudnia 2011) -
kup mi psa, 8/12/2011 14:16 takie zdystansowane wypowiedzi są słuszne, chciałbym nawet się z tego typu poglądami identyfikować niestety przeszkadza mi w tym nieco obrana przeze mnie pozycja dystansu. poza tym porcys > niezal codzienny > forum porcys > w chuj nic > morda Manny`ego http://images2.fanpop.com/images/photos/8300000/Bernard-Manny-black-books-8377382-720-480.jpg (z prawej) > masakrejszyn. pozdrowienia
why (8 grudnia 2011) -
do hejterów bananowej młodzieży, niegdyś wieszczono mentalną śmierć porcys, spowodowaną mniej lub bardziej liczną grupą zjebów z forum. sugerowano, że portal będzie utożsamiany z garstka zawadiaków i z niewybrednymi żartami. po tych głosach nie ma dziś śladu, forum traktujemy jako humorystyczną cześć większej całości, która na stałe wpisała się w nasze niezalowe serca. idąc tym tropem i mając takie doświadczenie, trzeba wykazywać się mało rozgarniętym umysłem, by sądzić, że przeciętny czytelnik nc będzie postrzegał ten zacny portal przez pryzmat dzieciaków wypisujących komcie na fejsie. kaman. zdystansowanym polecam więcej dystansu.
kup mi psa (8 grudnia 2011) -
O co chodzi z tymi bananowcami? Pomijając okazjonalne akcje takie jak ta, osoby sympatyzujące z Niezalem jawią się bardziej otwartymi, skromnymi, entuzjastycznymi i głodnymi muzyki, niż zblazowany Porcys, który już wszędzie był i wszystko słyszał. O image serwisu się nie martwię. W praktycznie pojedynkę i bez żadnej reklamy czy też skandalu, zrobiłem stronę, która po dwóch latach jest już częściej czytana od uznanego i wieloletniego Screenagers, gdyby nie Tauron w Katowicach zjadłaby dawno Nową Muzykę oraz depcze po piętach będącemu liderem Porcysowi. Wzrost jest tak silny, że żaden wybuchowy "obrońca" nie jest w stanie tego zatrzymać. Wygrywa content, kilkanaście aktualizacji dziennie, ostatnio już kilka razy w tygodniu przed Pitchforkiem. Masakrejszy gonna masakrejszyn, jeden klik i od razu widać, że strona nie ma nic wspólnego z trollowaniem na last.fm czy gdzietam.
warna (8 grudnia 2011) -
zamiast toczyć niepotrzebne dyskusje, klikajcie w reklamy. serwis sam się nie utrzyma.
głos rozsądku (8 grudnia 2011) -
pozdrowki dla fanów :***
po prostu masakrejszyn (8 grudnia 2011) -
To przecież nic nowego że Porcysiątka a teraz też Niezalatką panoszą się po całym internecie jak szarańćza siejąc negatywne emocje jak Cartman tylko że nie fajnie. Im więcej dobrych wibracji wyczują tym bardziej tryskają jadem, wciąż pamiętam co zrobili Mistrzowi Rubikowi. Muszą być smutnymi ludźmi i jest mi ich żal. Mówię to jako doświadczona użytkowniczka Internetu i Porcysiąt.
Karola (8 grudnia 2011) -
przecież to jest ta sama sytuacja jak porcys/forum porcys obecnie
ziew (8 grudnia 2011) -
p.s. a czego mógłbym sie nauczyć od tych bananawców oprócz głupoty i czerstywch żartów? bo czego słuchają doskonale wiem..w internecie nikt nie jest do konca anonimowy.. globalna wioska panie, cóż zrobić:) –bez literówke i zupełnie pwoarznie:), 8/12/2011 12:36 podbijam - tylko błagam, nie mów, że dystansu
#occupyniezal (8 grudnia 2011) -
Drogi warna, skoro ich znasz to uświadom im z łaski swojej, że robią z siebie kretynów. Nie wnikam w to czy są socjopatami, tylko debilami czy bogatymi znudzonymi bananowcami; szczerze mówiąc jest to mało istotne i niezbyt kluczowe dla całej sprawy. Sęk w tym, że wszystkie te internetowe gwiazdy dziwnym trafem są kojarzone właśnie z twoim portalem. Pamiętaj, ze smród szybko się roznosi i tu nie chodzi o polskich entuzjastów muzyki takich jak my którzy czytają porcys, screenager, niezlcodzienny czy fanów blogów Bartka Chacinskiego lub dawnych entuzjatów PUlpa etc. etc i po raz trzeci etc. Jest wiele mniej lub bardziej przypadkowych osób, które już wyrabiają sobie opinie na temat niezalu codziennego i nie jest to opinia niestety pozytywna. Chyba zależy ci aby twoje medium było ważne, merytorycznie dobre i być może górnolotnie to zabrzmi ale napisze to- opiniotwórcze czego oczywiście z celego serca ci życzę. zastanów się razem z koleżanką co też wyczyniają wasi znajomi. z porcysem nikt ich nie kojarzy z niezalem niestety tak. Co do głosowania popieram twoje działania i doskonale cie rozumiem. pozdrawiam p.s. a czego mógłbym sie nauczyć od tych bananawców oprócz głupoty i czerstywch żartów? bo czego słuchają doskonale wiem..w internecie nikt nie jest do konca anonimowy.. globalna wioska panie, cóż zrobić:)
bez literówke i zupełnie pwoarznie:) (8 grudnia 2011) -
Nie jestem żadną z wymienionych postaci, choć wszystkie są mi znane, ba, nawet jestem świadom istnienia masakrejszyn, ale nie popieram działań tej grupy. Zdziwiłbyś się ile mógłbyś się nauczyć od moich "bananowych dzieciaków", btw. Sytuacja jest prosta, jeśli jakiś fanpage artysty zachęca do głosowania - wypacza wyniki plebiscytu, który kierowany jest do czytelników strony, nie całego internetu. Kilkadziesiąt pojedynczych głosów na Czesława Śpiewa, które przyszło w zaledwie kilkadziesiąt minut zapewniłoby bezproblemowe zwycięstwo i wyalienowało czytelników, którzy nie mieliby pojęcia jakim cudem wygrywa z olbrzymią przewagą postać, o której na stronie się w ogóle nie wspomina. Cała zabawa straciłaby wtedy sens, a nie chcę nawet myśleć jakby to wyglądało, gdyby jeszcze kilka studenckich fanpage'y podlinkowało sobie konkurs, tylko po to żeby ich ulubieniec wygrał. Nie chodzi tu zresztą o moje zdanie na temat wykonawcy, zareagowałbym tak samo nawet gdyby w podejrzany sposób wywindowało się Gang Gang Dance, Panda Bear czy Kirk.
warna (8 grudnia 2011) -
ten warna to ten co sprzeczał sie z czesławem mozilemi robi te dissy na last.fm czy to jego kolga? czy inny przygłup jakis miłosz z masakrejszyn z fajseboka? .. bo sie pogubiłem.. a moze to ta dziewczyna... a penis im w dupe. moze i mozil nagrał słaba płytke, moze i jest pseudoniezalam ale obaliłbym whisky z nim predzej niz z tymi dziakami bananowcami z niezalu. te dziciaki maja mleko pod nosem i chuja wiedza tak naparwde, spinaja sie niczym guma huba bubba , za bardzo kozacza, sa chamscy i mało zabwani-na porcysie tez zawsze była beka i absurd ale ta sytacja z mozilem pokazuje ze te redaktorki z neizlau maja mocno nasrane. trzeba ich spacyfikowac dla dobra ogólnego i w imie obrony dobrych manier. a skoro kasuja głosy to tym bardziej srodowisko neizlau tego starszego +25 lat powinno zlac ich ciepłym moczem. sorry ale takie moje zdanie:)
w słuszenej sprawie (8 grudnia 2011) -
i have a crush on her
kjaerlighet__ (8 grudnia 2011) -
nie ma to jak dać linka do swojej zupy, żeby zdobyć trochę repostów, przejrzałem cię!
# (8 grudnia 2011) -
ale warna podobno ignoruje głosy w których jest czesław na pierwszym i nic więcej. trzeba to jakoś inaczej rozegrać. a ta dorisa jest dziwna, pooglądajcie jej obrazki http://summerfreeze.soup.io/
#occupyniezal (8 grudnia 2011)