INNE - FORUM

wyrazy antypatii zgoła raczej

8 listopada 2009

byly juz najbardziej zajebiste rzeczy i najbardziej wkurwiajace, byly teksty na podryw, brakuje mi do całościowej wizji świata jeszcze najbardziej finezyjnych wrzutow.

100. 'schylaj się po mydlo'

stszcz
  • TY URBANOWA KOMUNISTYCZNA GNIDO !!!! JUŻ JA DOSKONALE WIEM SKĄD PRZYCHODZISZ I KTO CI PŁACI!!!!!!!! ALE MNIE TAK ŁATWO NIE PRZESTRASZYSZ KOMUCHU!!!! SOLĄ WAM W OKU STOIMY BO LUDZI NIE DAJEMY OGŁUPIAĆ I OGRABIAĆ W BIAŁY DZIEŃ !!!!!
    prawicowiec (5 grudnia 2009)
  • jebie ci z ryja, jak żydowi z rozpora
    jajko (25 listopada 2009)
  • kij ci w oko
    ludi (24 listopada 2009)
  • do warszawiaków: Warszawa do domu na placki z betonu
    skierniewice (24 listopada 2009)
  • saaam spierdalaj! w odpowiedzi na wszystko.
    jaca (18 listopada 2009)
  • jestes z ryja niezła dupa –k, 17/11/2009 23:33 !
    rojal (17 listopada 2009)
  • to jest komplement, człowieku.
    mja (17 listopada 2009)
  • jestes z ryja niezła dupa
    k (17 listopada 2009)
  • Chuj śmiertelny wbijam ci w serce
    xoz (17 listopada 2009)
  • Czytaj recenzje Jedrasa ;]
    Wayne (17 listopada 2009)
  • idź się zaszczep na świńską grypę, bo jak tak na ciebie patrzę, to chyba ci grozi
    krzy (17 listopada 2009)
  • –quidery, 17/11/2009 13:18 prof. szczepański wiadomo! pamiętam, że zwracił się kiedyś do studenta studenta mówiąc "siadaj obwiesiu". Ładnie i skuteczne.
    pw (17 listopada 2009)
  • na "palec pedała na mnie nie działa" jest odpowiedź " gęba alfonsa mną nie wstrząsa" i jeszcze jedno, do kumpla o ksywie, dajmy na to - Hektor: wole chujem mieszać ciasto niż z Hektorem iść na miasto.
    palczak90 (17 listopada 2009)
  • jest jeszcze wierszyk: [odpowiednie imie] chuj wozi gnój na dziurawych taczkach pije pali, konia wali w dupie ma robaczka!
    mja (17 listopada 2009)
  • na wykładzie monograficznym o dewiacjach i patologiach prof. Marek Stanisław Szczepański uraczył m.in. mnie cytatem-największą obrazą w slangu więziennym w którymś tam zakładzie karnym (nie pamiętam którym): CHUJ CI W SERCE TAK GŁĘBOKO JAK KOMINY BATOREGO
    quidery (17 listopada 2009)
  • Zadziwiające, że pojawił się tutaj dopiero jeden tekst Waszki. - ty kurwo stara, co ksywę masz... - chuj ci w mordę, piach do ręki - idź się zerżnij - żebyś zdechł na żyletki kurwo się potnęła(?) - w twoją szyję chuj zasyłam - jesteś playboy Wiraszka, pół kurwy, pół ptaszka - ja cię pierdolę i jaja wykładam(, do parteru sprowadzam i gruz wywalam) - słyszałem od małolata, że w dupę rżniesz brata - kurwa z ciebie ostra jak na chuja prosta spompowana na koksach i nic więcej - dziesięcioletni chłopiec wie, kim jesteś - z wielką przyjemnością pierdolę cię z podłością, ostrością, wielką radością
    Twój Stary (17 listopada 2009)
  • idź słuchać afromentalu
    PKS (17 listopada 2009)
  • kup se frytki huju brzydki
    GM (15 listopada 2009)
  • kocie zafajdany
    k (15 listopada 2009)
  • "Masz HIVa"
    naw. (15 listopada 2009)
  • 45. końska spierdolino
    krzy (15 listopada 2009)
  • –mja, 13/11/2009 10:14 na to była odpowiedź "spałeś, nie spałeś - pedałem zostałeś". u mnie w podstawówce modne jeszcze były kolejne dwie 'pedalskie' riposty, zapomniałem jakie.
    das (15 listopada 2009)
  • 'pies cię jebał' już w ogóle zabawnie jest, kiedy atakowana osoba asekuruje się pozornie niezawodnym 'chyba ty'.
    damian (15 listopada 2009)
  • ostatnio oglądałem 'głośniej od bomb' i tam Magda Schejbal miała dużo mocarnych odzywek do ojca dzefreja
    ty chyba nie szczałeś itp (13 listopada 2009)
  • - ty koński zwisie - ty psi wytrysku oraz z wątku koszalińskiego "wyjmij szczotę z dupy"
    Twój Stary (13 listopada 2009)
  • perfidnie spaliłem mój typ, ziomek wyskajuje czywiście z mięśni a nie z żył
    gami (13 listopada 2009)
  • nie jestem pedałem bo z tobą nie spałem!
    mja (13 listopada 2009)
  • podstawówka produkowała najbardziej esencjonalne inwektywy: - Starzy robili Cię przez telefon, ale impulsów zabrakło - Żryj gówno przez rurę - Idź do domu, matka lody smaży - riposta na przytoczony palec pedała na mnie nie działa, czyli palec prostytutki jest dla mnie za krótki
    oponiarz (13 listopada 2009)
  • jak ci zajebie to ci sie
    oranżada z komunii odbije (12 listopada 2009)
  • jak ci przypierdole to wyskoczysz z żył i na żyłach bedziesz chodzil
    gami (12 listopada 2009)
BIEŻĄCE
Ekstrakt #5 (10 płyt 2020-2024)
Ekstrakt #4 (2024)