INNE - FORUM
Cieślak i Księżniczki
3 listopada 2009http://www.myspace.com/cieslakiksiezniczki - dawniej znani jako Tunes Of Early Spring, teraz Cieślak i Księżniczki
są nowe utwory (wersje demo)
jest i koncert w czwartek w Kulturalnej
-
nagra się?
jakub (15 stycznia 2010) -
dziś w offensywie (od 21) występ cieślaka i księżniczek, będzie grubo.
turas (15 stycznia 2010) -
i (no wiesz z czym) zaczeka az zasniesz! dobra, bez googla i bez myspace jacaszka, na stronie pkin znalazlam: W sobotę 12 grudnia niezależni artyści opanują Pałac Kultury i Nauki - po raz trzeci przeżyjemy niezapomnianą NOC SZTUKI na Festiwalu Re:wizje! Od godz. 20.00 do 2.00 na powierzchni ponad trzech tysięcy metrów kwadratowych Pałacu Kultury i Nauki warszawiacy będą mieli niepowtarzalną okazję uczestniczenia w ponad dwudziestu projektach muzycznych, teatralnych, tanecznych i multimedialnych. Jest to jedyna tego rodzaju impreza w stolicy, która co roku przyciąga tysiące warszawiaków!.
std (12 grudnia 2009) -
i jakie nogi!
em c (12 grudnia 2009) -
jezeli bedziemy kiedys wybierac miss porcysa to oddaje swoj glos na em c. na 100% blond wlosy i duzy biust;)) hehe
std (12 grudnia 2009) -
hahaha, bzdury gadam, jacaszka zgooglalem. nie bawie sie wieciej w internet, ide spac.
em c (12 grudnia 2009) -
e tam, badzmy asertywni! 17 uswiadomil mnie ze baabe i afrokolektyw mozna bylo zobaczyc, ale faktycznie okazalem sie oslem i nie ogarnalem godzin. a co do CIKek to google i myspace jacaszka zgodnie twierdza, ze kulturalna.
em c (12 grudnia 2009) -
(to byla tylko taka dygresja, spoko)
c. (12 grudnia 2009) -
zalozcie sobie osobny temat na 'problemy czwartkowe';) http://www.rewizjewarszawa.pl/events/branch/1 oprocz cieslaka i ksiezniczek zagra dzis jeszcze m.in. pulsarus z waglewskim. na 200% to w kulturalnej? byc moze jestem malo bystra, albo naiwna ale troche mnie to zastanawia, ze nigdzie w info o tych koncertach nie pada konkretnie nazwa tej super miejscowki koncertowej
std (12 grudnia 2009) -
hm, to samo 'problem' czwartkow we wroc.
camel (11 grudnia 2009) -
'problemu' czwartkow ciag dalszy, wczoraj naprawde czulem sie jak osiol ktory mial wybierac miedzy owsem a sianem, a nawet gorzej (baaba vs afrokolektyw vs jacaszek).
em c (11 grudnia 2009) -
haha, 12.12 w kongresowej gra ksiezniczka ale raczej bez cieslaka: http://www.lastfm.pl/event/1312008+Jessica+Simpson+specially+for+Polish+fans
std (3 grudnia 2009) -
wszystko lepsze od rozgadanych konsumentow piwa w kulturalnej
std (3 grudnia 2009) -
kongresowa, nie?
em c (3 grudnia 2009) -
na stronie festiwalu rewizje widnieje, iz: CIEŚLAK I KSIĘŻNICZKI Cieslak i Księżniczki Pałac Kultury i Nauki 12.12.09 - 21:15 mam nadzieje, ze znajdzie sie inne miejsce na koncert w tym komunistycznym budynku niz cafe kulturalna:(
std (3 grudnia 2009) -
W tym składzie świetnie by brzmiał zapomniany Utwór o roboczym tytule Robin Hood
f (28 listopada 2009) -
http://www.youtube.com/user/taaakasraka#p/u
bugman (27 listopada 2009) -
w ogóle na tych koncertach to gra normalne numery jak np get on the plane, czy takie puszcze i TROPIKALIA jak te nowe z myspace?
turas (15 listopada 2009) -
ja dobrze slysze w piosence ze Piesiu nie żyje już?
Jędrzej (14 listopada 2009) -
A nowe koncerty zawisną?
f (14 listopada 2009) -
http://www.myspace.com/cieslakiksiezniczki nowe utwory zawisły
mih (14 listopada 2009) -
śliczne, marzycielskie, o miłości co się nie udało albo o tym, że ci w życiu smutno. z wiolonczelami nabiera to takiej głębi że hej + i to duży + za elementy improwizowane - w pewnym momencie doszło do odłożenia instrumentów i nastąpiło wydawanie dźwięków każdy na czym może i czym może, tak żeby utworzyć taką leśną ektodermę dźwiękową. –zamoczniak, 7/11/2009 09:33
weź kurwa zjedź na ręcznym (7 listopada 2009) -
aaa i jeszcze w sumie to nie ma drugiego takiego składu dziewczyny śliczne i z wioloneczelami ślicznie wyglądają piosenki też śliczne, marzycielskie, o miłości co się nie udało albo o tym, że ci w życiu smutno. z wiolonczelami nabiera to takiej głębi że hej + i to duży + za elementy improwizowane - w pewnym momencie doszło do odłożenia instrumentów i nastąpiło wydawanie dźwięków każdy na czym może i czym może, tak żeby utworzyć taką leśną ektodermę dźwiękową. w klubie kulturalna nie miało to dużych szans się dopełnić, raczej wszyscy zaczęli gadać i się nudzić, ale mnie się podobało i pewnie na płycie zajebiscie wyjdzie. bardzo jestem na tak. szczególnie że Księżniczki śliczne.
zamoczniak (7 listopada 2009) -
z kim by nie rozmawiać - zachwycony. jak dla mnie chwilami te śliczne piosenki za bardzo są takie same, ale może to kwestia przetasowania play-listy. niemniej jest to zdecydowanie a must see, najlepiej w jak najbardziej kameralnych okolicznościach - jednak koledzy przy stolikach za ścianą, którzy wydawali z siebie dźwięki "eeeyyyyyee" jakoś psuli efemeryczny obraz emocjonalny.
zamoczniak (7 listopada 2009) -
i jak? warto było?
ks (6 listopada 2009) -
czy tylko ja tak o tym mysle, ze nowa nazwa projektu sympatyczna? –em c, 3/11/2009 19:47 nie cisnieniuj sie zioom, zarowno kult jak i mazowsze czesto koncertuja w warszawie, nadrobisz!;)
std (4 listopada 2009) -
hm. posłuchalem i jestem znowu miło zaskoczony. o ile get on the plane średnio mi się podobało, to oba lasy brzmią mega klimatycznie. nie wiem jaka w tym zasługa owego "brzmienia demo", ale chyba jest na co czekać.
turas (3 listopada 2009) -
>jest i koncert w czwartek w Kulturalnej kto poza masonami i zydami stoi za spiskiem, ktory obajwia sie tym, ze nachodzace na siebie koncerty w warszawie odbywaja sie zawsze w czwartki? cyklisci chyba nie, bo raczej bym wiedzial.
em c (3 listopada 2009) -
nowa ścianka or gtfo
turas (3 listopada 2009)