INNE - FORUM

Cieślak i Księżniczki

3 listopada 2009

http://www.myspace.com/cieslakiksiezniczki - dawniej znani jako Tunes Of Early Spring, teraz Cieślak i Księżniczki
są nowe utwory (wersje demo)
jest i koncert w czwartek w Kulturalnej

mih
  • http://www.exacteditions.com/exact/browse/435/493/8039/3/4/0/
    nice (12 stycznia 2011)
  • Manescape z Maćkiem Cieślakiem w składzie hałasują dzisiaj w Warszawie w klubie Sen Pszczoły. Zapraszamy
    peter falk (15 grudnia 2010)
  • http://www.facebook.com/gosia.bego#!/photo.php?fbid=460841098715&set=a.458415688715.240064.166871923715 Cieslak i Księżniczki graja koncerty!
    Peter Falk (26 listopada 2010)
  • tez tak mam, zauważyłem jak zgrywałem i myslałem że d'accord coś zjebał i poprawiłem na wersje z tyłu okładki. ciekawe, która jest poprawna w końcu.
    Low (23 sierpnia 2010)
  • w albumie kupionym na offie jest roznica pomiedzy ukladem piosenek na plycie, a wersji z tylu okladki: 'the man & his happy life' jest tak naprawde pod nrem 9 (a nie przedostatnie jak twierdzi okladka); co ciekawe, w lyricsach kolejnosc jest juz poprawna; tez tak macie? ja to mam chyba szczescie do trefnych wydan cieslakowych, nadal mam bodajze 7-trackowa epke scianki 'biale wakacje';
    main (23 sierpnia 2010)
  • Myślę, że nie. Jest na tym DVD z Chłodnej. Grali chyba na większości jeśli nie wszystkich koncertach w ostatnich kilku latach. Pewnie Get on the Plane nie będzie chociaż Ścianka przecież też grała na koncertach.
    d (20 sierpnia 2010)
  • No i na plycie znajduje sie utwor " Not Fake Enough". Czyzby mialo go zabraknac na nowej Sciance ?
    ja (20 sierpnia 2010)
  • w ostatniej (sierpniowej) Machinie jest fajny wywiad z Maćkiem na aktualne i te trochę mniej tematy.
    camel (20 sierpnia 2010)
  • Potwierdzam, Jerzy dostał CiK. Płytę mam (nawet z autografem MC), słucha się dobrze, szóstkowo-siódemkowe rejony.
    george (20 sierpnia 2010)
  • To nie to, ja dostałem płytę Gówna.
    jerzy (18 sierpnia 2010)
  • haha, trochę retard ze mnie jednak.
    turas (18 sierpnia 2010)
  • a słuchał ktoś w ogóle płyty cieślaka i księżniczek? na rymie zero rejtów, tutaj też nikt jakoś się nie chwali. nikt jej nie kupił na offie? przy okazji - czy ta płyta co buzek rzekomo dostał to nie było właśnie to? JERZY SŁUCHAŁEŚ?
    turas (18 sierpnia 2010)
  • napisz mejla do sklepu, jest podany na fejsbuku. pewnie ci nie odmówią kupienia od nich przed ruszeniem ze sklepem.
    Low (17 sierpnia 2010)
  • ja kupie jak ruszy macka sklep. tak jak i scianke na dvd. moze to tez ktos w em pe trzy wrzucic ?
    bugman (17 sierpnia 2010)
  • ban.
    Low (17 sierpnia 2010)
  • Obiecuje, że kupie. Zaraz po Offie.
    d (17 sierpnia 2010)
  • moja dziewczyna ma ,jutro ok?
    arturo (17 sierpnia 2010)
  • ma ktos ta cholerna plyte ? pol roku na nia czekam i dalej nie ma. grrr. kto kupil na offie i sie podzielic mzoe ?
    bugman (17 sierpnia 2010)
  • http://emfp.pl/vol-02/ - tutaj macie od odsłuchu piosenkę "April/March"
    gawroński (7 lipca 2010)
  • W poniedziałek i wtorek Cieślak i Księżniczki spotykają się w składzie rozszerzonym o dwie śpiewaczki, dwie pracy cymbałek, flet poprzeczny i perkusję, żeby poeksperymentować z dźwiękiem. W ramach obchodów Święta Warszawy (5-10 lipca) w środę (7 lipca) o 20.00 na Chłodnej 25 zaprezentują wyniki poszukiwań poprzednich dwóch dni. Zabrzmią również piosenki znane z wcześniejszych koncertów. Zapraszamy! wstęp: 20 pln http://chlodna25.blog.pl/archiwum/index.php?nid=14970054 ---- ale wiemy wszyscy jak to z punktualnością bywa
    eeee (5 lipca 2010)
  • ktos wie, czy faktycznie o 20? innymi slowy: czy jest szansa zeby zobaczyc i zdarzyc na health w cba?
    em c (5 lipca 2010)
  • o 20 w środę na chłodnej 25. koncert.
    eeee (4 lipca 2010)
  • oby oby.w koncu!
    bugman (4 lipca 2010)
  • "Kochani. Nietrudno zauwazyc, ze premiera plyty przesuwa sie po stromej skarpie wiosennych a teraz letnich miesiecy. To w trosce o najwyzsza jakosc zarzad firmy szlifuje ostateczny ksztalt artefaktu. Dziekujemy Wam za cierpliwosc i uprzejmie donosimy, ze premiera bedzie miala miejsce podczas Off Festiwalu, gdzie wystawimy sie z kartonem... lub wykupimy miejsce w namiociku handlowym."
    ks (4 lipca 2010)
  • jak znam zycie plyta na jesien. teraz jej cielska nie wyda. takie plumkanie na lato. eee
    bugman (15 czerwca 2010)
  • No dobra. To już przestaje być śmieszne. Ktoś coś wie?
    d (15 czerwca 2010)
  • rozpadli sie. a tak serio, to cieslak nie mowił jakos, ze na początku czerwca teraz juz definitywnie, bo jak nie to sobie odgryzie sobie język???///
    turas (27 maja 2010)
  • do cholery co sie dzieje z ta plyta ? ktos cos ckolwiek wie ?mial byc kwiecien, potem maj, za pare dni juz czerwiec i dalej dupa ;/
    bugman (27 maja 2010)
  • Zamiast tunes of early spring niedługo będzie tunes of early summer
    f (27 maja 2010)
  • W sumie to 3 tygodnie nie minęły jeszcze. Mam nadzieję, że najpóźniej w przyszłym tygodniu chociaż w mp3 będzie można płytę nabyć.
    d (11 maja 2010)
BIEŻĄCE
Ekstrakt #5 (10 płyt 2020-2024)
Ekstrakt #4 (2024)