INNE - FORUM
Jakie papierosy palicie?
12 października 2009Zresztą nieważne - WestyICE są przezajebiste, jeśli chodzi o ten rakotwórczy temat.
-
Lucky Strike czerwone tylko i wyłącznie ,ale jak obejde już pięć kiosków z rzędu i nigdzie ich nie ma to ewentualnie mogą być żółte Camele
ender (16 października 2009) -
stołeczne
marek (16 października 2009) -
Ja to tam nie rozumiem jak można narzekać na fajki kosztujące koło 9, ale już na te troche poniżej 8 mówić, że zajebiście tanie. Dla mnie w ogóle jakiekolwiek papierosy to droga sprawa i towar luksusowy troche że tak powiem(bo nie palę nałogowo paczki dziennie), raz na czas kupuje sobie moje ulubione, więc jebie mnie to czy kosztują 8 czy 10, bo to żadna różnica na takich małych ilościach. A wszystkie te viceroye, czy nevady to drapią jak skurczybyk. Choćby piątke kosztowały to bym nie brał.
sas (16 października 2009) -
...a nawet trzy.
camel (16 października 2009) -
>>gauloises serio? dla mnie to trochę tak, jakby założyć koszulkę z napisem "jestem pretensjonalnym skurwielem, kocie". cały cortazarowy etos, te sprawy. pall mall. i chuj. (w ogóle jakiś porcysowy cieć mógłby scalić dwa wątki)
c-u (16 października 2009) -
chesterfieldy red wiadomo, a zazwyczaj, gauloises (7,80!)
luk (16 października 2009) -
racja. ale wydawać 9.40 na fajki to tylko chyba na wakacjach jak się zarabia swoją kasę. ogólnie to Viceroye - tańsze, ale ciągle świetne. Chesterfieldy są dla prawdziwych mężczyzn, ale ciut droższe, dlatego od wielkiego dzwonu.
rojal (16 października 2009) -
fuj, niebieskie. jak można palic niebieskie? tylko czerwone
k (16 października 2009) -
Lucky Strike niebieskie. Dobre, tańsze od Marlboro, z zajebistym opakowaniem i takąż miną ludzi, gdy opowiadam im, że Lucky były w przydziałach dla amerykańców na drugiej światówce.
sas (16 października 2009) -
hedgesów, silk cutów i grubych kentów już nie kupisz
chcch (12 października 2009) -
fajranty wszystkie inne są dla pedalow
rilimen (12 października 2009) -
Ups. Jak tak to przepraszam.
miszaczek (12 października 2009) -
http://www.porcys.com/Forum.aspx?id=6739
porcysowy cieć (12 października 2009)