INNE - FORUM
raperzysta polański
28 września 2009wątek zakładam bardziej w kontekście reakcji 'polskiego środowiska artystycznego" na sytuację pt.: http://www.pudelek.pl/artykul/19982/ha_ha_ha/
niż w kontekście wyruchania w obie dziury trzynastolatki po tablecie. szczęść boże.
-
v/a tutaj przegrywa straszliwie, wiadomo –17, 2/10/2009 07:56 wedlug was nie mozna byc przeciwnikiem pedofilii i jednoczesnie bronic Polanskiego, akurat tego niejednoznacznego przypadku? czy jak?
v/a (2 października 2009) -
swoją drogą, czy tylko ja nie odczuwam obrzydzenia wobec wyruchania 13latki? bo od tych kilku dni próbuję obrazić się na polańskiego za jego zachowanie sprzed 31 lat, ale nie potrafię. martwi mnie to –17, 2/10/2009 07:56 patrzę tutaj http://almostsevendaysaweek.blogg.se/ i również nie odczuwam obrzydzenia. rozważam za to leczenie.
dr gonzo (2 października 2009) -
czy osranym czy nie to chyba nie wiadomo, ale moze nie doczytalem.
em c (2 października 2009) -
bo rzecz nie w tym, że jest osranym pedofilem - nie jest. pedofil rucha dzieci, a ona była dojrzała płciowo (jakby), więc stanął mu na normalnych zasadach chyba. ale było to przestępstwo, a on spierdolił i koniec tematu.
mja (2 października 2009) -
v/a tutaj przegrywa straszliwie, wiadomo swoją drogą, czy tylko ja nie odczuwam obrzydzenia wobec wyruchania 13latki? bo od tych kilku dni próbuję obrazić się na polańskiego za jego zachowanie sprzed 31 lat, ale nie potrafię. martwi mnie to
17 (2 października 2009) -
czy ktos na tym forum kiedykolwiek gloryfikowal zachowanie Polasnkiego tych 3o lat temu? nie! do pedofilii mam taki sam stosunek jak panowie z celi w symetrii, choc zachowania, ktore mozna nazwac pedofilia nie widze u Polanskiego i tyle nadal twierdze, ze Romek powninien odzyskac wolnosc!!
v/a (2 października 2009) -
kurwa, znaczy, że jak nie bronię teraz polańskiego to leję na scorsese, allena i ich filmy? oni kurwa leją na mnie i na ciebie, bo jakbyś ty sobie tak zaruchał, to byś do śmierci żył z piętnem zboka i siedział kilkanaście lat a przy dobrych wiatrach jakiś znany reżyser nakręciłby film oparty na faktach o tym, jak waliłeś w dupy 13latki i pokazałby w nim, że masz też ludzkie cechy i nie można cię całkiem potępić.
mja (2 października 2009) -
dla mnie najlepszym z jego filmów zawsze będzie 'nóż w wodzie'. –krzesło, 29/9/2009 16:34 mam tak samo jak ty. jednak, właśnie te trzy filmy wzniosły go na piedestał. i pewnie gdyby nie ta akcja, byłoby tylko lepiej. gdybanie przywarą polaków. wiem.
e-smith (30 września 2009) -
spoko, mój VHS ma już pewnie ponad lat (nagrałem z Jedynki, wersja bez "myszki") - stąd niestrawność leksykalna.
marsh (30 września 2009) -
Jak dla mnie, to (pomimo zupełnej obrzydliwości tego określenia, o której pisałem w wiadomym wątku) "myszka" jednak bardziej pasuje, niż "boberek" albo "futerko", bo jest i wierne, i funkcjonuje (niestety) w języku polskim.
Twój Stary (30 września 2009) -
>Jack Nicholson nad kukulczym gniazdem " But, uh between you and me, uh, she might have been fifteen, but when you get that little red *beaver* right up there in front of ya..." dwója z zoologii. (dla tłumacza, naturalnie.)
marsh (30 września 2009) -
>Jack Nicholson nad kukulczym gniazdem HAAHAHAHAHA! jezeli ktos w przyszlosci zalozy temat 'kanibalizm: za i przeciw', to niniejszym zaklepuje sobie prawo do uzycia wszystkich kwestii hannibala lectera.
em c (30 września 2009) -
a co do 'nicholsona nad kukułczym gniazdem', to to już jest kurwa szczyt. tak się może bronić każdy przecież, co nie zmienia naganności czynu.
krzesło (30 września 2009) -
"a kare za swoj czyn juz poniosl, tyle lat nie mogac poleciec do usa i sluchajac tylu obrazliwych slow na swoj temat" hahah ze wszystkich argumentów z dupy ten jest moim ulubinym. dyskomfort spowodowany niemożnością wizyty w usa to rzeczywiście adekwatna kara do wyruchania trzynastki w dupala. i tak się składa, że takie teksty też ktoś trafnie zripostował: "Czy Roman Polański nie wycierpiał wystarczająco wiele? Czy nie przetrwał wszystkich tych zimnych, szarych i deszczowych zim w Paryżu? (...) Czy przez kilkadziesiąt lat nie spędzał wakacji, ograniczając się do ponurej monotonii południa Francji?" to z 'washington posta". naprawdę, uczcijmy minutą ciszy tragiczne życie polańskiego polańskiego 'na wygnaniu'. :)
i zeby bylo jasne, w zadnym wypadku nie propaguje i nie uznaje pedofilii i gwaltu, a niektorzy uznaja osoby broniace Polanskiego za pedofilow i zboczencow :/ cieszycie sie ze slawny, wybitny i spelniony czlowiek upadl, co?
v/a (30 września 2009) -
"-Siedziałeś też za gwałt... na nieletniej. To jest prawda, tak? -Jak najbardziej. Ale doktorze... ona miała 15 lat, a ja 35... ale powiedziała mi, że ma 18 i była... bardzo chętna, rozumie pan? Musiałbym chyba zaszyć sobie spodnie. Tak między nami... to ona mogła mieć te 15 lat. Jak masz przed sobą taką małą napaloną myszkę, to wcale nie musisz być wariatem. Przyzna pan." Jack Nicholson nad kukulczym gniazdem
v/a (30 września 2009) -
a kare za swoj czyn juz poniosl, tyle lat nie mogac poleciec do usa i sluchajac tylu obrazliwych slow na swoj temat. sama poszkodowana juz nic nie chce i ma tego dosc. zatrzymanie Polanskiego bylo chamskie, gra polityczna miedzy usa a szwajcarami (chodzi o oszustwa podatkowe-konta w bankach)
v/a (30 września 2009) -
następny argument z dupy. no ale jak się lepszych nie ma, to się używa takich jakie się ma (zero odniesienia do postu). aha no i na nich wszystkich, w tej sytuacji, leję absolutnie. dlatego założyłem ten temat.
to lej na mnie, na almodovara, scorsese, allena i wielu innych tez.
v/a (30 września 2009) -
myślałem, ze użytkownik/użytkowniczka v/a urządza sobie jakieś prowokacje ale chyba nie. najlepszą ripostą na tego typu argumenty (v/a, 30/9/2009 16:24) jest chyba to: http://www.latkowski.com/blog/komentarze/lista/id,1667 koleś właściwie w 100% wyartykułował to co ja tam sobie na ten temat myślę. na an ludzi pokroju v/a leję sikiem prostym.
tym bardziej ze Romek majac trudne dziecinstwo jako dziecko Holocaustu wiele przezyl wiec mu sie nalezy jeszcze kilka trzynastolatek
Pan Buc (30 września 2009) -
sama mu sie dziwka pchala do lozka, w srodowisku byla znana z udzialu w wielu orgiach, chciala slawy i pieniedzy od Polanskiego, sex zaczela uprawiac w wieku osmiu lat, podawala sie za starsza, miala sfalszowane prawo jazdy, tylko ze Polasnki nie wiedzial ze sex z nieletnia w californi od razu traktowany jest jako gwalt, i skad mogl wiedziec ze taka suka z niej, ze bedzie go skarzyc
v/a (30 września 2009) -
ja, zawsze lubilem dojrzale kobiety.
11 latek (30 września 2009) -
no dobra, kto by sobie poruchał 13-latki ręka do góry!
wasz kolega z CBŚ (30 września 2009) -
no to ma kurwa od tego adwokata i sąd stwierdzi jaka jest prawda. pierdoli wam się w głowach, bo jest polakiem? bo jest żydem? bo kręci fajne filmy? chętnie się dowiem, a potem zacznę bezkarnie ruchać 13latki. ja pierdolę.
mja (30 września 2009) -
bronimy go, bo kurwa wiemy jaka jest prawda peace!
v/a (30 września 2009) -
Ej, a w Polsce ostatnio chcieli wprowadzać chemiczną kastrację dla pedofili. To może lepiej, żeby tu nie wracał... A na poważnie to całe to "środowisko artystyczne" i wszystkich innych obrońców Romka chyba popierdoliło, że bronią kolesia, który ruchał w dupę trzynastolatkę. I jeszcze do tego zwiał przed sądem. A ja jak ściągnę sobie płytę z netu to jestem kurwą i powinienem iść do więzienia, jak nie dawno obwieścił mi pewien inny przedstawiciel polskiego "środowiska artystycznego".
xxyy (30 września 2009) -
szkoda, bo rozwój sytuacji mógłby być zajebisty. mam nadzieje, że ściemą jest to, że to ściema.
krzesło (29 września 2009) -
to z donosem na Zanussiego to jakas sciema. skasujcie, nabrałem się
Gorenje (29 września 2009) -
Jako pierwsi podajemy sensacyjną informację: Roman Polański po wpłaceniu kaucji opuścił areszt ekstradycyjny. Nałożono na niego areszt domowy, jednakże uciekł on ze Szwajcarii pomimo zakazu jej opuszczania!!! Władze Szwajcarii nie wyraziły zgody na sprzedaż jego domu przez prawników, więc Roman Polański przekazał go naszemu rządowi za czynną pomoc ministrów Radosława Sikorskiego oraz Bogdana Zdrojewskiego w jego uwolnieniu i ucieczce. Od dzisiaj sesje wyjazdowe rządu oraz Platformy Obywatelskiej odbywać się będą w Szwajcarii. Szerzej o spektakularnej ucieczce, w którą zaangażował się polski rząd, pisał będę na naszym Forum. dzisiaj rano, zrodlo ze strony napisy.info koles ma fobie na punkcie pedofilii i polanskiego, fuck you podpisuje sie w apelu obok lyncha, almodovara, scorsese, andersona i innych wypusccie go, paranoja
v/a (29 września 2009)