INNE - FORUM
Reedycje płyt The Beatles
9 września 200909. 09. 09. dzisiaj a tu cisza. słuchał ktoś już?
-
no niech wam będzie. czyli jak mam własny band to i tak mogę kupić rock band?!? zajebiście! widzimy się na zawodach!
mja (11 września 2009) -
w ogóle ta laska w tej wideo-recenzji... pf.
bigos (11 września 2009) -
>mja podejrzewam, że gra komputerowa nie jest alternatywą dla własnego bandu, jak również własny band nie jest alternatywą dla gry komputerowej. podsumowując: "jadam kanapki z kiełbasą krakowską. mimo to jeżdżę tramwajem." :) "she was just seventeen you know what i mean"
17 (11 września 2009) -
jeśli to będzie chór który nie chce nic nagrać to może wyjść taniej
bo inaczej to chyba nie (11 września 2009) -
nie lepiej sobie założyć swój band? mam wrażenie, że taniej wyjdzie.
mja (11 września 2009) -
wow, perspektywa bycia jak koniu mnie przekonała. jutro zanoszę swojego, od zakupu prawie nieużywanego, playa do naprawy, a potem kupuję rocka banda. kolejny wspaniały powód żeby upierdolić drugi rok z rzędu na studiach. dzięki ci życie
17 szukam lokatora :( . gg 3147616 (10 września 2009) -
mozecie polecic jakas ksiazke o the beatles?
podjaralem sie na nowo :> (10 września 2009) -
http://tvgry.pl/?ID=603
koniu (10 września 2009) -
–17, 9/9/2009 23:24 Możesz kupić gitarę ze starszych części Guitar Hero + samą grę. Gitary z GH są kompatybilne z Rock Band. Całość powinna wyjść mniej niż zestaw instrumentów z grą. A na perkusję przyjdzie pora jak się wciągniesz.
Kozioł (10 września 2009) -
Abbey Road na pewno, bo mam tylko na kasecie
PK (10 września 2009) -
słuchałem abbey road, bo jako jedyne mam porównywalne z winylem, i wolę starą wersje. ale to możliwe, że z przyzwyczajenia. choć raczej nie.
Low (9 września 2009) -
nie no, żaden exklusiv :> jest na ps3, xboxa i nintendo. gorzej, że trzeba wyłożyć sporo pieniędzy
17 (9 września 2009) -
Niestety, powiadają że na Xboxa 360 exklusiv. Liczę, że animacje w grze trzymają obłędny poziom intra.
bigos (9 września 2009) -
to co linkujesz FTR to inny temat przecież. dzisiaj sobie wszedłem do empiku i natrafiłem na stolik z remasterami. aż się podnieciłem. może jutro sobie któryś krążek zamówię. i rock banda, jeśli uda mi się naprawić playstation.
17 (9 września 2009) -
http://www.porcys.com/Forum.aspx?id=7650
FTR (9 września 2009)