INNE - FORUM
kto nie jest retardem ręka do góry
2 września 2009o, widzę las rąk. każdy z nas jest. czasami jest. jak nie jest jak jest. dwa dni temu oglądam z dziewczyną dokument o czarnych dziurach w kosmosie. oglądamy na dziewczyny brata kompie. no i fajnie jest, czarne dziury zjadają planety milion razy większe od ziemi, narrator buduję napięcie a my się patrzymy w białe plamy na czarnym tle. jest ruch, tak jakbyśmy siedzieli w statku kosmicznym i lecieli między gwiazdami. i lecimy. lecimy. lecimy około pięciu minut, to już była gdzieś połowa filmu. tak, po pięciu minutach skapnęliśmy się, że oglądamy pierdolony wygaszacz ekranu. żadnej reakcji przez jebane pięć minut. 8/10 w skali retardacji.
wczoraj siedzimy w lokalu. mamy niewiele hajsu, zamawiamy pizzę i piwo. czekamy. zagajam o reedycjach płyt radiohead. mówię, że sobie chyba zamówię amnesiaca. a partnerka na to: a z czego zapłacisz za tego amnesiaca, jak ledwo na pizze starczyło. słucham i nie wierzę. patrzę wymownie. w końcu pomiędzy salwami śmiechu dowiaduję się, że amnesiac to drink miał być. "ale dobra nazwa dla drina nie?". no, dobra. 6.5/10
-
o, to tak jak ja (dowiedziałem się 30 sekund temu). fail nr dwa z wczoraj: przed wyjściem rano z domu zwykle traktuję się antyperspirantem i układam włosy. wczoraj też. nabrałem trochę żelu na palce i posmarowałem się pod pachą. czyli coś jak wyrzucenie łyżeczki do kosza i wstawienie kubka po jogurcie do zlewu z tym, że ta historia ma morał, którego nie przytoczę.
krzesło (22 kwietnia 2010) -
nie powinieniem sie przyznawac, ale jakis miesiac temu dowiedzialem sie, ze pawel 'nowatorski' tak naprawde nazywa sie nowotarski. http://files.sharenator.com/car_fail_Fail-s461x404-10293-580.jpg
em c (22 kwietnia 2010) -
Jeśli już jesteśmy w szkole - słyszałem o historii, kiedy mruknięte pod nosem ironiczne "suuper" nauczycielka zrozumiała jako "suka" - i zrobiła aferę.
Szop (22 kwietnia 2010) -
To dlatego "jęczybuła".
jestem_tylko_animowanym_nietoperzem (22 kwietnia 2010) -
dziękuję, wiem i doceniam :) jednak niestety jestem: wyrobiłam sobie dzisiaj europejską kartę ubezp. zgubiłam ją zaraz po wyjściu z nfz, połapałam się że jej nie mam jakieś 2 godziny później więc czym prędzej pognałam tą samą drogą szukając jej na chodnikach i jezdni. W nfz okazało się że ktoś ją znalazł i oddał, więc udało mi się ją odzyskać. Dla pewności włożyłam ją tym razem nie do kieszeni tylko do zamykanej na zamek torebki. W domu okazało się że znowu jej nie mam. Nie wiem. Pewnie wypadła jak wyjmowałam telefon z torby.. No ale do diaska dwa razy zgubić tą samą, dopiero co wyrobioną kartę, i to jednego dnia.. :/
jęczybuła (22 kwietnia 2010) -
>basta! http://en.wikipedia.org/wiki/Wikitruth Ale ja chciałem Ci udowodnić, że nie jesteś retardem... :(
Twój Stary (22 kwietnia 2010) -
–Szop, 22/4/2010 06:23 tak! "bo buty powinny być zawiązane".. ;)
karmelek (22 kwietnia 2010) -
kumpel w podstawówce na korytarzu potknął się o swoje sznurówki, jak długi leciał kilka metrów. wylądował na psorze, która była w ciąży. na szczęście tylko.. podbił jej oko. (prawie wywalili go ze szkoły, ale jego rodzice załatwili sprawę) –karmelek, 20/4/2010 18:51 --------------- ale jak to? ze szkoły za to, że się potknął?
Szop (22 kwietnia 2010) -
basta! http://en.wikipedia.org/wiki/Wikitruth
jbuła (21 kwietnia 2010) -
>>Nie wiem skąd mi to przyszło do głowy >niest. mej głupoty chyba to nie zmywa http://pl.wikipedia.org/wiki/Kryptomnezja
Twój Stary (21 kwietnia 2010) -
ale numer! czyli coś takiego faktycznie istnieje :O niest. mej głupoty chyba to nie zmywa
jbuła (21 kwietnia 2010) -
>Nie wiem skąd mi to przyszło do głowy, ale przez cały czas, tzn do momentu drukowania, wyobrażałam sobie że płytę włoży się normalnie do stacji dysków i jakimś magicznym sposobem wyjmie się ją z nadrukowaną listą utworów. http://pl.wikipedia.org/wiki/Lightscribe
Twój Stary (21 kwietnia 2010) -
hehe nagrałam znajomej płytę i chciałam dodrukować do niej podpisy. nie mam drukarki więc kolega zaproponował mi wydrukowanie u niego i mówi mi że mogę wydrukować naklejkę na opakowanie płyty lub na płytę (okrągłą taką nalepkę). Nie wiem skąd mi to przyszło do głowy, ale przez cały czas, tzn do momentu drukowania, wyobrażałam sobie że płytę włoży się normalnie do stacji dysków i jakimś magicznym sposobem wyjmie się ją z nadrukowaną listą utworów.
jęczybuła (21 kwietnia 2010) -
szkolne.. kumpel w podstawówce na korytarzu potknął się o swoje sznurówki, jak długi leciał kilka metrów. wylądował na psorze, która była w ciąży. na szczęście tylko.. podbił jej oko. (prawie wywalili go ze szkoły, ale jego rodzice załatwili sprawę) pozaszkolne: - przez jakiś czas uważałam, że Bitnix to jedna osoba i w dodatku jest bratem Fisza i synem Waglewskiego, jak ja cholernie byłam rozczarowana, gdy oglądając jakąś koncertówkę zamiast mojego Bitnixa był Emade! - (16lat) wyprowadzając się do KRAKOWA cały wieczór szukałam cennika biletów METRA żeby porównać czym będzie mi się taniej jeździło do szkoły.
karmelek (20 kwietnia 2010) -
–m, 20/4/2010 00:40 5 i 7 też?
metys (20 kwietnia 2010) -
szpilka w zamku w drzwiach od klasy, historii nie bylo, ale obniżone zachowanie na koniec wraz z naganą tak
v/a (20 kwietnia 2010) -
kogos kiedys wyrzucili ze szkoly, i za co? –es c, 20/4/2010 14:26 nie wywalili, ale najbliżej byłem, jak przyszedłem z kolegą pijany na drzwi otwarte szkoły - ot tak popatrzeć. dwie nauczycielki wyczuły i nas wyprosiły, nie wiedzieslismy czy gdzies dalej to przekaza. przekazaly do wychowawczyni, ktora dosc powaznie to potraktowała, ale ostatecznie nie przekazała dalej. też pare dni były nerwy (też ostatnia klasa liceum), ale potem już tylko śmiech z "jedno piwo", którym się tłumaczyliśmy. najebany mówisz "jedno piwo" w odpowiedzi na "ile wypiłeś?". piękne. gdyby dyrektor nas znalazł to by było game-over, bo to taki filmowy wręcz przypadek dyrektora-policjanta.
nieogar (20 kwietnia 2010) -
wyczyścić historię można, informacja jest prawdopodobnie w plikach cookies - inna przegladarka i juz nie pamiętał, inny komputer i juz nie bedzie opisu zapamietanego. tez przetestowałem.
mi zapamiętuje, teraz to przetestowałem. –nieogar, 20/4/2010 14:22 no faktycznie, więc jest to jakiś sposób, ale ciekawe czy po wyłączeniu komputera i po usunięciu historii też zapamiętuje
v/a (20 kwietnia 2010) -
>Mieliście jakieś szkolne retardy? ta, kilkakrotnie przebilem szkolny rekord nieobecnosci w liceum. utrzymal sie tylko rok, bo poprawilem klase pozniej uzyskujac cos w okolicach 65% nieobecnosci nieusprawiedliwonych. gdyby nie to ze pani od polskiego mnie lubila wylecialbym ze szkoly, co z jakiegos powodu wydawalo mi sie czyms absolutnie strasznym, przejmowalem sie tym okropnie, spac nie moglem miesiacami, wiec uderzylem w eskapizm i wagarowalem jeszcze wiecej. bardzo sensowne, tylko ze wcale nie. kogos kiedys wyrzucili ze szkoly, i za co?
es c (20 kwietnia 2010) -
a to w takim razie trzeba pytać w dziale marketingu
v/a (20 kwietnia 2010) -
–v/a, 20/4/2010 14:19 mi zapamiętuje, teraz to przetestowałem.
>http://en.wikipedia.org/wiki/Network_operations_center "NOC, pronounced "knock"" Chyba żaden retard. Mispronunciation :) –Twój Stary, 20/4/2010 13:57 no teraz już wiem, ale laska twardo przez kilka tygodni mówiła "noc". –v/a, 20/4/2010 14:06 znam problem, ale nie mam pojęcia czemu tak jest, to nie moja działka.
twarowski smokowski (20 kwietnia 2010) -
No to zainstaluj gg10, huehuehuehuehue!
Twój Stary (20 kwietnia 2010) -
aha, jasne i za każdym razem jak się logujesz daje status dostępny z opisem: jestem na webgadu, no super
v/a (20 kwietnia 2010) -
http://web.gadu-gadu.pl/ Poważnie.
Twój Stary (20 kwietnia 2010) -
a mialem kiedys aqq na probe, wole stare gg jednak
v/a (20 kwietnia 2010) -
–v/a, 20/4/2010 14:06 konnekt, aqq, tlen, miranda a są pewnie jeszcze inne. aqq spokojnie można instalować, chyba najprzystępniejszy z wymienionych.
jeśli pracujesz w gg to napisz dlaczego musze zmienic na gg10 moje dobre stare gg... no super chwyt ze stare gg nie obsluguje numerow powyzej 17000000... czy to jakies sprawy techniczne, czy taki zabieg? nowe gg jet przechujowe i nie zmusicie mnie do zmiany i tak! :) jestem retardem i przepraszam za pisanie nie na temat
v/a (20 kwietnia 2010) -
>http://en.wikipedia.org/wiki/Network_operations_center "NOC, pronounced "knock"" Chyba żaden retard. Mispronunciation :)
Twój Stary (20 kwietnia 2010)