INNE - FORUM

Cztery pokoje.

2 września 2009

Mam dwa pokoje na Kaziku, miejsce dla 3-4 osób, tanio.
Ludzi z wyobraźnią.

gg: 13049081

zbulwerschowany krakowski
  • szukanie lokatora na forum Porcys.
    0.0 (26 lipca 2010)
  • –quid, 26/7/2010 19:47 dobrze się składa, bo ja właśnie szukam kogoś, kto szuka współlokatora w Krakowie. Od października właśnie. Także możemy coś pogadać.
    a. (26 lipca 2010)
  • szukam pokoju, mieszkania w poznaniu. moze byc od poczatku sierpnia.
    e.agent (26 lipca 2010)
  • ja natomiast, że się wtrące, szukam mieszkania/pokoju w krakowie. od października.
    jj (26 lipca 2010)
  • Ja szukam w Krakowie; od października a może nawet i września. Wszelkie propozycję jestem gotów rozpatrzyć:>
    quid (26 lipca 2010)
  • w poznaniu ktos nie szuka wspollokatora?
    arturo (26 lipca 2010)
  • Hej, szukam ludzi chętnych do zamieszkania ze mną, w mieszkaniu studenckim w gdańskiej oliwie, niedaleko skm i przystanków tramwajowych. na polibude blisko, na uniwerek jeszcze szybciej. na medyczną na upartego też się szybko dojedzie. mieszkanie dwupokojowe, z łazienką, osobną kuchnią w świeżo wyremontowanym domu wielorodzinnym, na poddaszu. jak ktoś by chciał jakichś bliższych informacji - pisać na nefton@o2.pl a - za całe mieszkanie 1200zł + media - prąd, woda, internet.
    dzieciak (5 lutego 2010)
  • http://krakow.gumtree.pl/c-Nieruchomosci-pokoj-pokoje-wynajme-toro-y-moi-kazimierz-washed-out-W0QQAdIdZ184082293
    e.d.e.n. (5 lutego 2010)
  • ale umowiles sie z nim w chacie czy na chacie? (lol)
    std (29 stycznia 2010)
  • na dzisiaj, po prawie trzech latach żmudnych starań, udało mi się po raz pierwszy umówić na wizytę z jakimś forumowiczem. ale wyruchał mnie i nie przyszedł. nosz. tak czy siak. jestem coraz bliżej celu. kiedyś znajdę lokatora do drugiego pokoju. i będę mógł opuścić forum w spokoju. w mokotowskim, suko, spokoju.
    17 (29 stycznia 2010)
  • miejsce dla genevieve castree, karla blau (oraz ewentualnie siedemnastki). kraków, kazimierz, tanio. mounteerie@op.pl
    zak mering (29 stycznia 2010)
  • Cicho tam, Kuba, wiadomo, że perswazją zajmuję się zawodowo.
    CH-Cl (18 grudnia 2009)
  • karolina, gdybyś nie była moją koleżanką, wytknąłbym twojemu postowi pewną zabawną dwuznaczność
    17 (18 grudnia 2009)
  • Dobra, dziewczyny nam się chyba nie pożarły, a ja tymczasem podbijam pierwszy i ostatni raz. Super mieszkanie w Warszawie, nie dość, że "tanio i w centrum", to jeszcze "koło kamieni" (dzięki std). Może ktoś z Was w ramach świąteczno-noworocznych postanowień planuje odmienić swoje życie; gwarantuję, że przeprowadzka jest genialnym pomysłem; relacje świadków: "Przytulnie" -17 "Ślisko tu" -Łukasz Ł weźcie pod rozwagę, same plusy. Pozdrawiam i ślę buziaczki i zapraszam na cehaceel@gmail.com
    CH-Cl (18 grudnia 2009)
  • że ja tez? nie, nie jestem socjopatką. czasami wzbudzaja u mnie jakieś bardziej ludzkie uczucia. dzisiaj współczuje im, bo są chorzy. to na pewno jakaś choroba brudnych rąk. czerwonka albo cholera. nie sluchaja pavement, ale nie sluchaja przy tym żadnej innej muzyki. w tym przypadku pozwole sobie na tolerancję.
    stszcz (3 grudnia 2009)
  • i zeby nie oddychali i sluchali tylko pavement LOL, socjopaci.
    std (3 grudnia 2009)
  • ja bym wymienila lokatorow na takich, co nie gotują zbyt wymyślnych potraw. i żeby ich kaszel nie brzmiał jakoś tak głupio.
    stszcz (2 grudnia 2009)
  • >A ostatnio jeden forumowicz radził mi wprowadzenie się do 17. Jeeeee pozwole sobie poradzic, aby to 17 wprowadzil sie do ciebie. masz blisko do kamieni, nie musielibyscie zabierac kurtek i placic za szatnie.
    std (2 grudnia 2009)
  • No nie, nie moje. Ale mam potencjał, właściciel mnie uwielbia, laski trochę mniej. Podbijajmy temat, bo jestem zdeterminowana. A ostatnio jeden forumowicz radził mi wprowadzenie się do 17. Jeeeee
    CH-Cl (2 grudnia 2009)
  • o, a to jest twoje mieszkanie? bo to jakby zmienia postac rzeczy
    std (1 grudnia 2009)
  • Ja tam chetnie dokonam spektakularnego wyrzutu moich wszystkich aktualnych wspol w razie przewidywanego przeze mnie wysypu chetnych na zalozenie porckomuny.
    CH-Cl (1 grudnia 2009)
  • to moze wszyscy zamieszkacie razem i zalozycie wspolnote porcys? jedna juz jest na facebooku
    std (1 grudnia 2009)
  • no ja to wiadomix że też nadal szukam
    17 (1 grudnia 2009)
  • Jest grudzień, więc mogę oficjalnie zacząć szukać współlokatora. Do wprowadzenia się od lutego, ale już jacyś dziwni ludzie to oglądają, a ma ten szukany ktoś dzielić ze mną pokój, więc żywo mnie interesuje, kto to będzie. Mieszkanie w Warszawie, centrum - róg Krakowskiego Przedmieścia, więc wszędzie blisko i dobre połączenia dokąd tylko się chce. W mieszkaniu wszystko, co potrzebne do życia, jest. Aktualnie cztery laski, jedna się wyprowadza i na jej miejsce potrzebny ktoś, takie głupstwa jak wiek, płeć, kolor majtek - do dogadania. I tak dalej. Polecam, po szczegóły na cehaceel@gmail.com. Buźka, liczę na Was.
    CH-Cl (1 grudnia 2009)
  • Tak, ale bez tej cenowej drugiej części, ale pewnie by się ucieszył z takiego pomysłu.
    Szop (1 października 2009)
  • Cztery Pokoje za Dwanaście Groszy?
    kb (1 października 2009)
  • [OT] jest w Polsce pewien pensjonat, własność fana Quentina ale i Kazika, zgadnijcie, jak się nazywa.
    Szop (1 października 2009)
  • ponawiam: nie szuka ktoś współlokatora w łodzi? pokój (może być mały i ciasny, ale własny) wynajmę. gg: 2438854
    k (30 września 2009)
  • gygy: 1470206
    jay retard (8 września 2009)
  • córkę porcysa przyjmiem, praków.
    jay retard (8 września 2009)
BIEŻĄCE
Ekstrakt #5 (10 płyt 2020-2024)
Ekstrakt #4 (2024)