INNE - FORUM

Letnia Scena Akademicka UW

31 sierpnia 2009

Yo yo yo,
Przy LSA UW we wrześniu zapowiadają się naprawdę mocne rzeczy. Na żywo takie hiciory jak m.in Jazzpospolita, Mardi Gras, How How, Wilson Square, Emazet Procent, a line-up jeszcze nie zamknięty. Uważajcie na to, będzie naprawde mocno. Już ja się postaram. Pozdro forumowicze.

Łachecki
  • postać tego jak sztuczna plaża ustawiona nie vis a vis sceny potrafi osłabić gig. ale dobra nie będe narzekał (zwłaszcza, że sam przez pierwszą część tam siedziałem) bo sam koncert mardi gras bardzo spoko, mimo, że ich wcześniej nie słyszałem.
    miniJoe (14 września 2009)
  • Zapraszam znów
    Łukasz Ł (14 września 2009)
  • Dziś Duże Pe gra dobre rzeczy, od 20, jak zwykle warto. W poniedziałek Mardi Gras ! Buzi
    Łachecki (11 września 2009)
  • http://www.lastfm.pl/event/1214083+Letnia+Scena+Akademicka+
    Łachecki (8 września 2009)
  • nie ma tego na last.fm
    nikt nie przyjdzie (7 września 2009)
  • Letnia Scena Akademicka trwa, już jutro (wtorek) koncert Jazzpospolitej. http://www.porcys.com/Porcast.aspx?id=240
    Łachecki (7 września 2009)
  • –doświadczony porcysiak, 1/9/2009 15:10 może mu wyszło na fejsbuku, że jest Tobą?
    mnie wyszło że jestem 17 (1 września 2009)
  • jakby Wam zależało, żeby przytłumić czyjeś tam ssanie (oprócz błyskotliwej Jazzpospolitej nie znam tych projektów), postaralibyście się o ściągnięcie Tin Pan Alley
    sposób siedzenia Putina (1 września 2009)
  • ktoś się pode mnie podszywa : –doświadczony porcysiak, 1/9/2009 15:01 masz sprawę w sądzie.
    doświadczony porcysiak (1 września 2009)
  • (wow. zależność "pojawia się łł i 17" ===> "więcej ssania i pozerki")
    doświadczony porcysiak (1 września 2009)
  • Jest 1 września, wiec jaka Letnia? A tak na serio - zrób coś z tym tematem jeśli możesz, bo to co robił Samorząd, to wołało o pomstę do nieba. Może na początek zmiana nazwy? hę?
    jan (1 września 2009)
  • oj ssało, bo organizowali je tacy ludzie. w tym roku za organizację jest odpowiedzialny nasz przyjaciel z porcysa i marcin konopka ze screenagers, więc będzie ssało trochę mniej. no i będę tam ja. (wow. zależność "pojawia się łł" ==> "mniej ssania". w szoku jestem, łukasz, w szoku.)
    17 (1 września 2009)
  • *parafrazując tytuł opowiadania Marii Dąbrowskiej, "tu zaszła zmiana"* Ja nie mówie że od kilku lat, nie mówię nawet, że w tym roku nie ssie, ani nawet, że wszystkie koncerty we wrześniu to moi faworyci. Rozpiska potwierdzona na dniach, godzinach. Pozdro
    Łachecki LSA (1 września 2009)
  • jakis link, rozpiska, cokolwiek?
    em c (1 września 2009)
  • Sorry, Łachecki, ale LSA od kilku lat bezpardonowo ssie. Fajne rzeczy były na Małym dziedzińcu, ale jakieś 10 lat temu.
    ian (1 września 2009)
  • ej Łachecki, ale wilson square to nie jest mocna rzecz, naprawdę :<
    bumpe (1 września 2009)
BIEŻĄCE
Ekstrakt #5 (10 płyt 2020-2024)
Ekstrakt #4 (2024)