INNE - FORUM

Nasze Listy Spotify

23 sierpnia 2009

jak w tytule.
wrzucamy co mamy potencjalnie interesującego. mogą być to rzeczy w rodzaju Pitchfork 500, 100 singli porcysa półdekady itp.

ale mogą być też listy własne, np. "moje ulubione utwory 70s", "30 esencjonalnych tracków britpopu", czy też "babcia podała mi kiedyś listę 20 utworów przy których najlepiej ruchać psa, po czym wsiadłem do fiata 126p i 10 lat później w oparciu o listę babciną, stworzyłem zestaw 30 tracków przy których najlepiej się rucha psa jednocześnie udając, że to kobieta i kręcąc kółeczko w swoim ipodzie udając że jest ipodem. oto ona"

post przestylizowany w celu niezbyt subtelnego ukazania, że tematyka list może być naprawdę różnorodna, a wątek ma swój potencjał.

http://www.ilxor.com/ILX/ThreadSelectedControllerServlet?boardid=41&threadid=69575 - tutaj ILMowcy podjęli swoje próby

od siebie wrzucę kilka list stworzonych przeze mnie i Łukaszka:
spotify:user:kuba:playlist:2UX4GGlZPVkIr0UdwqTc8j Pitchfork - 500 singli dekady 00s

spotify:user:%c5%82ukasz:playlist:431ir2ayW69A4gaIYXfrlF Pitchfork 500 (1977-2007)

spotify:user:kuba:playlist:0lAlmqU5kEfbtwMpQlU14i Pitchfork - Top Albums of 80s

spotify:user:kuba:playlist:19mKuhDNQqlk8giSAfnbM4 Pitchfork - Top Albums of 90s

spotify:user:kuba:playlist:7JorIqgcGdDiODaZ64MB8j Pitchfork - Top Albums of 2008

spotify:user:kuba:playlist:4E8potyNQSe9oSnrgRfuK2 Pitchfork - Top Singles of 2008

spotify:user:kuba:playlist:0H1akXGQUs2kjKJDXyYQzb a przy tym można pić

i może ktoś z nudów zrobi pitchforkowy zestaw 500 najlepszych utworów 60s ?

(pamiętajcie aby przed upublicznianiem listy wyłączyć funkcję "collaborative playlist")

17
  • u mnie chwilę to trwało, ale połączyło się ze spotify, wszystko ok na razie. może robili coś ze swoimi serwerami, bo wcześniej śmigało aż miło.
    kb (26 sierpnia 2009)
  • ja nie moge odpalic ivacy niestety wiec nic nie dziala. "i chuj". jak ktos wie o co chodzi dajce znac!
    Low (25 sierpnia 2009)
  • Ok dzięki, tylko cholera... Nadal coś nie działa :(. Zrobiłem wszystko tak jak na tej stronie napisane, mam to Ivacy, VPN i tak dalej, wszystko działa. Wbijam spotify.com w wyszukiwarkę, żeby się zarejestrować jako rodowity Brytol i... nie działa. Strona po prostu się nie ładuje. Nie wiem, zablokowali czy coś, ktoś coś wie?
    zatroskany (25 sierpnia 2009)
  • http://spotify-fans.blogspot.com/ tu masz info jak łączyć się przez brytyjskie proxy. rozmowa na ten temat toczyła się w wątku o spotify: http://porcys.com/Forum.aspx?id=6891&p=1
    kb (25 sierpnia 2009)
  • A ktoś mi powie jak teraz zarejestrować się w Spotify, żeby działało i w ogóle?
    zatroskany (25 sierpnia 2009)
  • macie 200 songs of the 60s pitchforka (bez fab four i większości dylana heh): spotify:user:szmondak:playlist:7wguRWmET1ELwjWT9dR0KT
    fd (25 sierpnia 2009)
  • No i nieśmiertelny Szymon Wydra!
    129kcal (23 sierpnia 2009)
  • Aaron Carter na liście do picia i wyskakiwania z cycków :]
    CH-Cl (23 sierpnia 2009)
BIEŻĄCE
Ekstrakt #5 (10 płyt 2020-2024)
Ekstrakt #4 (2024)