INNE - FORUM

supermarkety

19 sierpnia 2009

nie jako guilty pleasure/diabeł nieżywych schabuff

co oni tam puszczają

dziś w Realu - "Heart of glass", ale w wykonaniu Puppini Sisters, na przykład.

Kiedyś wykładałem chemię - w Almie. Co tydzień inna playlista, około godziny. W jednej powtarzało się "Yeah". Usher. 9 zł/h.

Szop
  • na wakacjach byłem w Monachium, w sklepie z ciuchami uwaga Wes - Alane aka Ala nie wali mu pały. Polaki som wszendzie.
    Drogi Jeleniu, (14 kwietnia 2011)
  • atsd ciekawe, czy doczekamy się Nerwowych Wakacji przy kupowaniu masła
    Szop (14 kwietnia 2011)
  • co prawda nie bardzo supermarket, no ale: jakieś trzy miesiące temu w KFC na dworcu PKP, uwaga - "I Could Try To Explain". wpierdalam Twistera i nagle szok. KFC kolebką dobrej muzyki.
    -=+ (14 kwietnia 2011)
  • w CCC dziś "Ageless" Diogenes Club, super.
    snape (14 kwietnia 2011)
  • didżejem jest z pewnością ktoś z Porcysa. Jak inaczej to wytłumaczyć? Przecież bardziej prawdopodobny jest fakt jutrzejszego zmartwychwstania Jezusa czy coś w tym stylu niż usłyszenia tych wykonawców gdzieśtam. :) –rojal, 5/11/2010 19:24 Blisko. Możliwe, że Afro Kolektyw, konkretnie Michał Szturomski/Mariusz Chibowski. http://terazwroclaw.pl/artykuly/3563/Juz-nie-chce-byc-Murzynem-wywiad-z-Afrojaxem-liderem-Afro-kolektywu/ "-Czym się zajmujecie na co dzień? -(...) Gitarzysta i basista są konsultantami muzycznymi w takiej prywatnej firmie, która układa playlisty dla supermarketów. (...)"
    Szop (5 listopada 2010)
  • powyższe przypomina, że pojęcia "niezal", "alternatywa" to w dużej mierze chwyt marketingowy mający podtrzymać emocjonalne zainteresowanie muzyką w dobie nieograniczonego bezpłatnego dostępu
    Szop (5 listopada 2010)
  • didżejem jest z pewnością ktoś z Porcysa. Jak inaczej to wytłumaczyć? Przecież bardziej prawdopodobny jest fakt jutrzejszego zmartwychwstania Jezusa czy coś w tym stylu niż usłyszenia tych wykonawców gdzieśtam. :)
    rojal (5 listopada 2010)
  • chyba dilerowi.
    mja (5 listopada 2010)
  • Uffie, Toro y Moi, Ariel Pink (!), Dam Funk, Friendly Fires feat. Au Revoir Simone, Erykah Badu, Thief (!!!), Jay-Z w Magnolia Park we Wrocku (gdzie pracuję). Dziękuję panu/pani didżeju.
    szczur (5 listopada 2010)
  • Alek ja mam to samo, ale by podręcić wrażenia to wsadzam sobie jeszcze dwa palce do nosa. niezła faza. Ostatnio w Leroy puścili vengaboys, nie moglem sie powstrzymać
    po grzybach zawsze mam srake (2 października 2010)
  • Alma Arkady Wrocław, niecały tydzień temu Gang Gang Dance - Vacuum. Wyszedłem specjalnie z kolejki, żeby posłuchać...
    Alek (29 września 2010)
  • doznałem, jak przechodząc obok takiego młodzieżowego sklepu z zajebistymi ubrankami(cropp) usłyszałem Guys Eyes, a to było jakiś tydzień temu, normalnie
    ogarniam (29 września 2010)
  • W polo markecie dobra muza leci zawsze. A w Almie w Poznaniu leci soundtrack z ragnarok online
    sw_filip_z_antioch (29 września 2010)
  • "birthday" bird and the bee jakoś w sierpniu w almie. bardzo miło.
    pan miyagi (28 września 2010)
  • delima to taka podróba almy dla klientów z polski "B"? –dążenie do prawdy, 5/10/2009 19:47 diabli wiedzą, ale ja tam jestem jak najb za takimi podróbami. w sumie to chyba delima daje radę nawet lepiej od bomi. w każdym razie to porządny sklep.
    jęczybuła (28 września 2010)
  • "Przepraszam" w King Cross Praga. (Jaka Praga, Gocławek. Witolin też ujdzie.)
    Szop (28 września 2010)
  • –Sajmon, 4/10/2009 16:14 Nieźle. Szkoda że za czasów mojej kariery w Toruniu takie rzeczy się nie dzieją. Pozdro.
    balbini (6 października 2009)
  • delima to taka podróba almy dla klientów z polski "B"?
    dążenie do prawdy (5 października 2009)
  • 'common people' w szalonym maxie, byl kiedys taki supermarket
    nie zartuje (5 października 2009)
  • Dwa lata temu w toruńskiej Galerii Copernicus - "Oh Valencia" The Decemberists. Nigdy to się nie powtórzyło.
    Sajmon (4 października 2009)
  • http://www.porcys.com/Forum.aspx?id=7415 Pojawił się tam wątek muzyki. Raz słyszałem w Géant "Seven Days in Sunny June"
    Twój Stary (1 października 2009)
  • a pewnego razu w Promenadzie całe Disintegration
    Szop (1 października 2009)
  • w Leclercu jest z tym nienajgorzej, raz leciała La Roux i w ogóle takie najnowsze kawałki się zdarzają. Nieźle jest też w Delimie puszczają Sinatre, Presleya i inne klasyki.
    jęczybuła (20 sierpnia 2009)
BIEŻĄCE
Ekstrakt #5 (10 płyt 2020-2024)
Ekstrakt #4 (2024)