INNE - FORUM
playlista z Familiady
17 sierpnia 2009pewnie wszyscy oglądaliście albo oglądacie "Familiadę". podczas 1. części finału jeden uczestnik odpowiada na pytania, a drugi idzie słuchać muzyki. zastanawia mnie to, jakiej muzyki słucha? czy jakiejś narzuconej czy wybranej przed siebie?
a może mamy tu jakichś finalistów Familiady, którzy będą w stanie nam to przybliżyć?
możemy także wymyślić jakąś proponowaną playlistę, warto się zastanowić czy mają to być piosenki motywujące, czy uspokajające, czy jakieś mocniejsze brzmienie
zapraszam do dyskusji
-
kurwa, epokowy temat i odpowiedzi. ja nie wiem, ale od wielu lat się nad tym zastanawiam.
jajko (19 sierpnia 2009) -
>w latach 90. strasburger wspominał kiedyś, że elvisa presleya ktos słuchał. Kiedyś jakiś uczestnik powiedział, że słuchał Madonny.
Twój Stary (19 sierpnia 2009) -
radiohead i sigur ros
doświadczony porcysiak (17 sierpnia 2009) -
Ja pamiętam, jak Strasburger kiedyś zapytał finalistę: "I jak, podobała się muzyka?" - czyli puszczają, co mają.
zadymiara (17 sierpnia 2009) -
> a może mamy tu jakichś finalistów Familiady Brand New Day Stinga
marsh (17 sierpnia 2009) -
tez lata 90 - jakis starszy czlowiek narzekal na zbyt mocne uderzenie w sluchawkach (hard rock, metal whatever)
WIELKI B (17 sierpnia 2009) -
ja pamiętam, że w pewnym odcinku ktoś mówił u2
kasia k (17 sierpnia 2009) -
w latach 90. strasburger wspominał kiedyś, że elvisa presleya ktos słuchał. serio.
Low (17 sierpnia 2009) -
powinni dać zestaw oparty na dorobku najniesłuszniej pominiętych przez Porcys' 150 essentials
genius of erotic and jig-jig (17 sierpnia 2009)