INNE - FORUM
Starzy Singers "Rock-a-bubu" / reedycja
14 sierpnia 2009Gut.
Wyszło tak, że na dziesięciolecie pierwszego i zarazem ostatniego wydania "Rock-a-bubu", płyta została wznowiona, bo jej już nie było nigdzie, nawet na alegrze.
Materiał bez zmian (master inny). Szata graficzna też w duchu poprzedniej, choć parę szczegółów bardziej na plus. Wartością dodaną jest bonusowy dysk z badziewiem.
Jak ktoś chce se poznać albo przypomnieć to niech zamawia na stronie www.ladoabc.com
A jak na przykład jest z Warszawy to niech se kupi na Chłodnej 25 albo w księgarni w CSW, bo Empiki nie istnieją. Zniszczone.
--
E.
Lado ABC
-
to pierwsze to jest dokladnie to o co mi chodzilo, a to drugie to tez jest to o co mi chodzilo! w sumie to troche mi strasznie glupio teraz, wyszedlem na lenia i zjeba, nie mam zadnego alibi. no nic, szukam teraz tej supergwiazdy w mp3.
rageman (20 sierpnia 2009) -
A pierwszy to "Supergwiazda" (10 sekund szukania w google, wstyd!)
Twój Stary (20 sierpnia 2009) -
–rageman, 20/8/2009 17:51 jesli chodzi o 2 utwor - dywizjon despekt "po co zgrywasz", mozesz go sciagnac w mp3 stad: http://odsiebie.com/pokaz/1770599---aab0.html
e.agent (20 sierpnia 2009) -
yeah, mam jeszcze te (prawie) wszystkie kasety i plyty z brumu, podobnie jak cedeki z machiny i xl'a. czasem naprawde fajne rzeczy tam rafialy, rarytasy wrecz. o, i tu moze zadam pytanie, choc to moze bardziej by pasowalo do watku "jaka to melodia". na dwoch machinowych skladakach, ktorymi juz nie dysponuje (klimat typu "pepsi sponsoruje mloda muze") byly dwa zajebiste numery, ktorych tytulow ni chuja nie pamietam. o to krotkie opisy 1. wiem ze wykonawca na pewno Modfunk, z samplem cos a'la "tak bym chciala mieeeeeec, prognoze naszych seeeeerc". kapitalny imprezowy numer, pare razy sie sprawdzil 2. hiphop nie bioracy jencow, choc chyba bardziej beka niz seriously. z refrenu pamietam fragmenty "... skoro jeszcze ci nie staje" i cos o pszczolce mai. a zwrotka zaczynala sie zabojczym dissem "wloz sobie w dupe noz" generalnie jakby ktos mial te numery jeszcze w mp3 to zamowie w najblizszym kosciele msze na jego czesc.
rageman (20 sierpnia 2009) -
>na kasetach jeszcze i kocham je jak własne dzieci. "Brum", rany, co za czasy, kiedy to było... mowa! jakis czas temu znalazlem przegrywana kasete z jesus lizard 'down' na jednej i brumowskim 'dichord 4 poland' na drugiej stronie. lezka w oku.
em c (20 sierpnia 2009) -
ombreolę kupisz w likwidujących się salonikach kolportera za 15 zeta. widziałem wczoraj, więc śmigaj
król rybak (19 sierpnia 2009) -
ombreola wznawiana byla kiedys przez antene krzyku, potem juz nie. za jakis czas byc moze bedzie zrobiona w podobnym trybie co rock-a-bubu, z dodatkowym cd, bo jest troche odrzutow z tamtego okresu. ale to kiedys.
ladoodal (19 sierpnia 2009) -
sorry, bo nie uważałem. a co z "Ombreolą"? była wznawiana? mam ją i 'Rock-a-bubu" na kasetach jeszcze i kocham je jak własne dzieci. "Brum", rany, co za czasy, kiedy to było...
yeahnot (18 sierpnia 2009) -
podbijamy. sorry, ale trzeba. ipn by nas scigal.
lala dodo (18 sierpnia 2009) -
w CSW tez 30zl
moh (15 sierpnia 2009) -
po 25 plus przesylka bedzie z 5 pewnie.
labece (14 sierpnia 2009) -
a po ile chodzą, bo nigdzie na stronie nie widzę
metys (14 sierpnia 2009)