INNE - FORUM

Forum umiera

22 lipca 2009

A ta dziwna rejestracja dobiła je zupełnie. Od dłuższego czasu jest tu strasznie nudno i powolnie. Już w niczym nie przypomina tego, czym było 2-3 lata temu. Jestem osamotniony w takich smutnych wnioskach?

lech poznań
  • ja już jestem dziadkiem nawet.
    rojal90 (22 lipca 2009)
  • ci bardziej kumaci chyba pozakładali rodziny czy coś? faktycznie, w zeszłym roku się ożeniłem, teraz czekam na syna. a rejestracja odebrała mi chęć do pisania i jedynie czytam, ale faktycznie jest niemrawo w chuj.
    palczak90 (22 lipca 2009)
  • pamiętam, że drzewiej już takie wątki się pojawiały... poza tym paulina teraz to na last.fm znalazła se poklask, a andrzej się obraził. trza było nie obrażać, tylko mu gratulować elokwencji, erudycji i chwalić, a w duchu wiedzieć swoje. forum jest takie jak jego użytkownicy, ci bardziej kumaci chyba pozakładali rodziny czy coś? no i faktycznie szkoda, że nic się aktualnie nie dzieje ciekawego co warto było by komentować. swoją drogą, kiedy umarł mj ile było wątków już na drugi dzień?
    dzieciak (22 lipca 2009)
  • I smutno. Bez Pauliny i Andrzeja. Nawet Plejeru gdzieś wyparował. A starzy wyjadacze, wbrew nadziejom redakcji nie powrócili :(
    /\ (22 lipca 2009)
  • mam wrażenie, że w ostatnim czasie się trochę ożywiło, w porównaniu z tym co było zaraz po wprowadzeniu rejestracji. choć oczywiście mniej użytkowników niż 2-3 lata temu ale to zdaje się tendencja ogólna (patrz np. screenagers albo strawberry fields).
    miniJoe (22 lipca 2009)
BIEŻĄCE
Ekstrakt #5 (10 płyt 2020-2024)
Ekstrakt #4 (2024)