INNE - FORUM

Fenomen serialu "Ranczo"

24 czerwca 2009

O co chodzi?

Ogląda to każdy wokół- sąsiadki, wujkowie, ciocie, rodzice, nauczycielki, koleżanki z podmiejskich blokowisk. A ja nie łapię. Czy tylko mnie nie śmieszą te żarty? Czy tylko mnie "Ranczo" nudzi i nie oglądam tego serialu?

nawiedzona
  • od czasu rejestracji ograniczyłem pisanie, ale w tym wątku wypowiem się, że mi się ranczo bardzo podoba.
    palczak90 (26 czerwca 2009)
  • >leci, co ma nie leciec; taki serial skonczyc? niby w jaki sposob? np taki: http://www.youtube.com/watch?v=tnpfp121py4 zawsze dziala.
    em c (25 czerwca 2009)
  • leci, co ma nie leciec; taki serial skonczyc? niby w jaki sposob? nawet ida z duchem czasu: http://www.tvp.pl/seriale/obyczajowe/moda-na-sukces/wideo
    main (25 czerwca 2009)
  • moda na sukces wciaz leci?!? hahahahah! czy powtorki? sprawdzilem, wciaz powstaja nowe odcinki mody na sukces, oh radosci!
    em c (25 czerwca 2009)
  • Roch Sulima do wątku !
    db (25 czerwca 2009)
  • przegladam to forum juz z 3 lata, a mam wrazenie, ze nie widziałem jeszcze głupszego tematu
    głupek (24 czerwca 2009)
  • Jak sie czegoś nie lubi oglądać, to się nie ogląda i się nie widzi, że Barciś gra tego doradcę czy jak go tam nazwać. Okej, już wiem.
    nawiedzona (24 czerwca 2009)
  • heeeej, koleżanko, krytykujesz serial, którego nie ogladałaś, albo nie wiesz, jak wygląda Artur Barciś.
    damian (24 czerwca 2009)
  • Nie ma Barcisia.
  • o!to chyba zacznę oglądać dla Brooke ten serial. ranczo jest nie do oglądania z powodu Cezarego Żaka. a skoro gra tam Żak, to pewnie i Barciś się w nim przewija?
    paj (24 czerwca 2009)
  • We mnie już "Moda na sukces" wywołuje więcej emocji niż "Ranczo". Brooke jest taką typową zdzirą, a wójt Wilkowyj to mały pikuś.
  • –wtf?, 24/6/2009 18:58 w jaki sposob mialy mnie smieszyc skoro nawet nie wiedzialem ze istnieja?
    em c (24 czerwca 2009)
  • a mi tam sie nawet podoba w porownaniu z m jak cipa 69 na poł i innnym temu podobnymi to nie jest zle
    czasem sobie ogladne (24 czerwca 2009)
  • widzialem wczoraj pół odcinka, momentami pod czwórkę nawet. nieźle.
    Low (24 czerwca 2009)
  • no nie?
    google i itvp (24 czerwca 2009)
  • "mnie tez te zarty nie smiesza. do tej chwili nie mialem nawet pojecia o istnieniu tego serialu." czyli skąd wiesz ze nie smiezsa cie te zarty skoro dopiero teraz sie dowiedziales o serialu?
    wtf? (24 czerwca 2009)
  • mnie tez te zarty nie smiesza. do tej chwili nie mialem nawet pojecia o istnieniu tego serialu.
    em c (24 czerwca 2009)
  • no, 24 czerwca, zaczęły się wakacje i licealiści nie maja co z soba zrobić w deszczowe popoludnia
    ej (24 czerwca 2009)
BIEŻĄCE
Ekstrakt #5 (10 płyt 2020-2024)
Ekstrakt #4 (2024)