INNE - FORUM
MTV dzwiga muzę.. kto pojedzie?
22 czerwca 2009http://www.festiwalmtv.pl/sylwetki-gwiazd/
ciekaw jestem kto się wybiera na taki festiwal ?
-
Witam. Mam do odsprzedania po 2 wejściówki na oba dni tego festiwalu. Cena do negocjacji. Kontakt - michaelgorecki@o2.pl.
filipmerynos (8 lipca 2009) -
Festiwal organizuje miasto Gdańsk. Chyba za dużo kasy mają. MTV daje tylko markę.
carmody (24 czerwca 2009) -
imho walorem też są opisy tych gwiazd - negacja kreatywności językowej i czegokolwiek pozytywnego. stać ich na nie wiadomo co, a nie stać ich na kogoś kto napisze kilka dobrze brzmiących słów? niezrównoważony gibon białoręki by to lepiej napisał
wajchowy (23 czerwca 2009) -
kat, to oni jeszcze żyją?
MOSTY ŁÓDŹ S.A (23 czerwca 2009) -
Kat "dziwne drugie imię" DeLuna - nie mam pojęcia kto, stereotypów nie starczyło jakze to, ubrane na czarno gimnazjalistko-licealistki! czy juz takich nie produkuja? <chwila namyslu> zaraz, bez sensu, tu przeciez nie chodzi o zespol kat. myslalem ze na to teraz w modzie, laczyc mtv z szatanistyka, i ze to bedzie magnes, gwozd programu. to nic nie mowilem.
em c (23 czerwca 2009) -
Zastanówmy się nad targetem i znajdźmy punkty wspólne: BRMC - indie nastolatki Manchester - arafatki Katie Melua - wąsaci trójkowicze, romantyczne piętnastki i ich matki Mumiy Troll - studenciaki, lubiące najróżniejsze muzyczne kurioza, na pytanie: "czego słuchasz" odpowiadający "rocka, yeah" Golden Life - rodzina, znajomi i diehard fani zespołu, pamiętający, jak próbowali grać madchester Kat "dziwne drugie imię" DeLuna - nie mam pojęcia kto, stereotypów nie starczyło Mam więc nadzieję,że panowie z Golden Life mają wiele wąsatych kuzynek w wieku lat piętnastu. Słuchających "rocka, yeah"
Sajmon (23 czerwca 2009) -
szefostwo mtv pewnie stwierdzilo "wszyscy maja festiwale, mam i ja". dziwne, ze robia festiwal muzyczny, do linii programowej bardziej by pasowala jakas obliczona na masowy udzial ludzi mutacja ich programow telewizyjnych. np. calodobowy gang bang z doda czy cos.
em c (23 czerwca 2009) -
dzwonil do mnie tomek wasko i sie pytal czy sie tam nie wybierzemy ale ja mu powiedzialem ze jeszcze nie jestem na etepie brania tak ostrych dragow. rozczarowany tomek pozdrwoil mnie i sie rozlaczyl ale mysle ze pojedzie sam.
bejnarowitz (23 czerwca 2009) -
gimnazjum
V'79 (23 czerwca 2009) -
Ot, inny target zdecydowanie. –129kcal, 23/6/2009 10:59 Czekaj, wiec mamy BRMC, Melue, rosyjski rockiem i Manchester. W jaki target jest wymierzony taki zestaw? tell me, tell me, tell me the answer, chce ich pozabijac.
narkoman formerly known as maturzysta (23 czerwca 2009) -
Entuzjaści offensywy czy heinekena mają prawo być niezadowoleni ale nikt przy zdrowych zmysłach z takim line-upem nie zamierza konkurować z powyższymi. Ot, inny target zdecydowanie.
129kcal (23 czerwca 2009) -
hehe.. ale ja na serio sie zastanawiam..po co to organizują?
CoCo (22 czerwca 2009) -
mlode mamy i studenci z suwalk
pies lampo (22 czerwca 2009)