INNE - FORUM
Anna Gacek Hit czy kit?
18 lutego 2005Uwazacie ją za dobrą dziennikarke recenzentkę itp? Czy wyróżniający ją ciekawy styl jest większym walorem niż śmieszne poglądy na niektóre płyty?
-
ale czekajcie, słuchał już ktoś tej płyty? kiepski teledysk-imo-nie moze przekreślać ilus tam utwórów ;p
sivi (24 lutego 2008) -
"Seventh Tree" jest najpiękniejszą płytą roku 2008. Tak stwierdziła Anna Gacek...
ATELIER (24 lutego 2008) -
pierdolicie hipolicie...
... (17 lutego 2008) -
ech, a ja ja bardzo lubie. uwielbiam wrecz jej atelier, aha. a muchy rzeczywiscie, strasznie nachalne, machina i trójka i wyborcza i porcys i oni sa wszedzie, a sa przecietni.
m (17 lutego 2008) -
poza tym - niektore z wypowiedzi ani uragaja rodzajowi kobiecemu i może dlatego wlasnie dziewczyny stanowia mniejszosc posrod grona odbiorcow (nie chca sie irytowac wypowiedziami zaslugujacymi na miano "platynowych ust" - do tej rangi anie awansowal stelmi swego czasu)
, (15 lutego 2008) -
może masz rację ;)
sivi (15 lutego 2008) -
faktycznie - moze za RZadko, ale pod tym domniemanym narzekaniem raczej zwyczajne kokietowanie sie kryje...
, (15 lutego 2008) -
@,,-oj żadko słuchasz audycji, wiedziałbyś, że Ania cały narzeka, że piszą do niej tylko chłopcy i żadne dziewczyny!
sivi (15 lutego 2008) -
raczej od panów...
, (14 lutego 2008) -
anka niech się zdecyduje, czy zwraca się do słuchaczy na "wy" czy na "państwo", jeszcze trochę a usłyszymy "czekam na maile od pań"
panna (14 lutego 2008) -
już wiem do kogo jest podobna anna na tych fotach ostatnich z offensywy!!!!!!!!! do wokalisty kings of leon ! :>
zielona opaska (14 lutego 2008) -
@Quid-wiesz też o tym pomyślałam, wbrew pzorom, można doszukać się plusów takiej wady wymowy ;)przyznam nawet, że trochę jej pozazdrościłam :)
sivi (3 lutego 2008) -
> –sivi, 3/2/2008 13:56 Też mam takie wrażenie. Swoją drogą, wymawia ona całkiem niezłe anglosaskie "r", więc mogłaby udawać spolonizowaną angielkę i unikać "r" twardego;)
Quid (3 lutego 2008) -
no co ty, słuchałam w nocy i coraz mniej słychać jej wadę wymowy, możliwe, że robi jakieś ćwiczenia, albo po prostu unika używania słów z duża ilością "r", jest coraz lepiej.
sivi (3 lutego 2008) -
Chyba cierpisz na bezsenność
... (3 lutego 2008) -
–tt po prostu lubie sluchac tego radia. i przeszkadza mi ta pani
terefer (3 lutego 2008) -
3/4 wypowiedzi w tym temacie wyglada jak komentarze z jakiegos "Niezal-Pudelka". Roznica miedzy wersja oryginalna jest taka, ze tam uwstecznione laski same lecza sobie kompleksy. Tutaj chyba oddelegowuja swoich, za przeproszeniem, mezczyzn.
Dysonans (3 lutego 2008) -
po co słuchacie jej audycji jeśli tak bardzo wam przeszkadza jej wada wymowy?
tt (3 lutego 2008) -
litosci.zla dykcja. zly głos. sredni gust. można nie lubić kydrynskiego, kaczkowskiego, stelmacha (jako i ja nie lubie), mozna nie lubic gustu muzycznego manna (jako i ja nie lubie) ale nie można im (kosinski,ptaszyn, cejrowski itd itd) odebrać zdolnosci operowania glosem. stanowcze 'nie' dla tej pani.
terefer (3 lutego 2008) -
"Kautney love - znana autystka".
Dzisiejszy hit (3 lutego 2008) -
Gacek robi sie na Feist? Nie udaje sie jej, slaba kopia.
a (19 stycznia 2008) -
–GM, 17/1/2008 20:31 ja pierdole, ona wyglada jak moja kuzynka, ktorej nie widzialem od wiekow, a ktorej imie rowniez bylo Anna
migrant (17 stycznia 2008) -
Co nie zmienia faktu że jest brzydka jak chuj
... (17 stycznia 2008) -
nietrudno jest złapać na zdjęciu głupią minę, miśki.
Low (17 stycznia 2008) -
nawet najbrzydszy chuj nie jest tak paskudny
...... (17 stycznia 2008) -
Brzydka jak chuj...
... (17 stycznia 2008) -
Ładna ? Mam wątpliwości http://farm3.static.flickr.com/2374/2167992609_de1e1ef089_o.jpg
GM (17 stycznia 2008) -
zazdrościcie jej sukienki –sukienka, 17/1/2008 19:52 klasyczne. taką sukienkę tylko za karę. chociaż nie, jest karnawał.
a psik! (17 stycznia 2008) -
czy ma kozaczki?
chyba wszystkie maja (17 stycznia 2008) -
zazdrościcie jej sukienki
sukienka (17 stycznia 2008)