INNE - FORUM
Anna Gacek Hit czy kit?
18 lutego 2005Uwazacie ją za dobrą dziennikarke recenzentkę itp? Czy wyróżniający ją ciekawy styl jest większym walorem niż śmieszne poglądy na niektóre płyty?
-
do szopa: masz milusia nazwe. fajnie jest rozmyslac o popkulturze tylko jezusie niebieski po co takie oczywiste wnioski publikowac w formie elaboratow kazdy to wie przeciez
misiax (6 maja 2010) -
jak wy nic nie rozumiecie. nie chodzi o zwrocenie uwagi na zadne szalejace na swiecie hivy i grzybice ani tez o tsunami, jakas riposta z przedszkola to byla w ogole, ale o to ze m. in. ******redaktor***** slomka bez przerwy wypowiada sie o oczywistych rzeczach mentorskim tonem. co wiecej. wypowiada sie o wszystkich mozliwych oczywistych rzeczach najbardziej mentorskim z mentorskich tonow. w ogole popkulturowa analiza fenomenu lady gagi mezo tedego verby zespolu niwea pudziana bajmu przehajpowanych plyt polskich z lat 80 - wracajcie wszyscy do swojej nudnej kulturo gender szkoly na wyklady i przestancie udawac wypisywac na forum w temacie najzajebistsze rzeczy swiata: lezenie na trawie z dziewczyna i palenie gibonow, wozenie sie z ziomalami po dzielni, kazdy wie ze jestescie nudni, przeintelektualizowani i brzydcy (bylo nie umieszczac foteq) co do naszych chorob to proponuje tworcom musicspota zalozenie portalu nasza trasa gdzie wreszcie kazdy zainteresowany moglby zobaczyc jak wyglada kobra spod kerfura w czestochowie a marta slomka propagowac rownouprawnienie kobiet skoro sie tak rozpisalam to powiem jeszcze ze wkurwia mnie lukasz konatowicz PS watpie zeby ktokolwiek chcial ogladac walki w makaronie dziewczyn ktore na imprezy nie zakladaja skarpetek do swych modnych af1
misiax (6 maja 2010) -
>więc o co chodzi? o to, ze w internecie ludzie lubia ludziom dosrywac. –Szop, 6/5/2010 03:16 cytujesz cos? bo taaa, oni tu o popkulturze, a w afryce szaleje aids. na pohybel!
em c (6 maja 2010) -
Jaki śliczny flejmik wyszedł :) Chociaż, można potraktować to poważnie - i zastanowić się rzeczywiście, czy porcys, czy red. Słomka, czy (...), czy aby pod pozorem wnikliwości i kulturoznawczej erudycji nie kryje się pretensjonalne pitu-pitu o błahostkach, w istocie bez znaczenia. A tyle ważnych spraw na świecie. Do rozmyślań.
Szop (6 maja 2010) -
jakieś dziewczyńskie porachunki może?
paj (5 maja 2010) -
haha, ale Marta Słomka to chyba najskromniejsza osoba w dziennikarskiej scenie "niezal", więc o co chodzi?
rojal (5 maja 2010) -
dziewczyny od walk w makaronie u czarka mończyka trafiły na porcys, jak to się stało.
pan miyagi (5 maja 2010) -
ohjej em c nie badz taki przenikliwy, wszyscy wiedza ze fifa to kolejny smutny, maly, niespelniony frustrat-megaloman z problemem scislego sprecyzowania swych mysli jejku jejku zakladajcie kolejne blogi!!! nie ma mamy zycia i nie mamy co robic
kasienka (5 maja 2010) -
podoba mi się idea portalu pn. nasze choroby.
paj (5 maja 2010) -
przeciez szalasek to kreacja 17-stki, serio daliscie sie zrobic w konia?
em c (5 maja 2010) -
Jakby tego było mało, Filip Szałasek to też Marta Słomka!
quid (5 maja 2010) -
marta slomka, kasia wolanin oraz inne pseudo dziennikarskie kreatury musza dac upust swoim rozbuchanym zapedom - stad szeroka komunikacja przy uzyciu wszelkich mozliwych narzedzi. parcie na zaistnienie w swiadomosci internautow jest tak wielkie, ze sa w stanie produkowac nienormalne ilosci watpliwej jakosci wypocin o wszystkim, by tylko moc podpisac je po raz kolejny swym imieniem i nazwiskiem. spojrz na kasie w.: muzyka, film, polityka, literatura - jest ekspertem w kazdym z tych obszarow. mamy mlodziez o szerokim wachlarzu zainteresowan! szkoda tylko, ze tak glupia. dziewczyny, czekamy na publikacje na nowej muzyce, furs, alternative pop, uwolnij muzyke, muzyka.pl, ftb, kdm, cgm i nucie. tam was jeszcze nie bylo.
viola rurka (5 maja 2010) -
czekam oczywiscie na odp od red slomki na swoim twitterze screenagers musicspot facebooku naszej klasie naszych chorobach fotce gronie lastefemie a najlepiej niech pisze na mojego koma.............
kasienka (5 maja 2010) -
do szopa: czy ktos w ogole czyta te nadete elaboraty? zalosne szukanie poklasku na kazdej mozliwej platformie internetowej, marta slomka wypowiada sie o wszystkich zjawiskach na swiecie wiec nie wiem czy to ma jakies znaczenie
kasienka (5 maja 2010) -
...a o tym artykule pisze red. Słomka właśnie, http://musicspot.pl/martaslomka/
Szop (5 maja 2010) -
Heh. Wymyśliła sobie, w "Machinie", że Gaga jest aseksualna z wizerunku.
Szop (5 maja 2010) -
Żeby zrozumieć, o co pani A.G. chodzi, należy - moim zdaniem - wysłuchać "atelier" do końca, a potem skupić się na pani A.G. szczebiotaniu o modzie w porannym paśmie. Tu dopiero się włączają EMOCJE! Z czego wysnuwam wniosek, że problem leży w tym, że (wygląda na to) - muzyka jest BARDZO podporządkowana stylowi/lajfstajlowi, to właśnie część tej mody. I nie chodzi o analizowanie muuuzyki, ale bycie na bieżąco z muzyczną modą, ale na poważnie, z przejęciem i szczerym zaangażowaniem emocjonalnym. Podczas gdy tutejsza młodzież jest niezal.
Szop (30 grudnia 2009) -
>–Sajmon, 23/10/2009 02:26 Ironię to ty umiesz wyłapać, nie ma co. Chyba, że to taka piętrowa...
Twój Stary (23 października 2009) -
nie wiem jak was, ale mnie trochę przeraża jej wzrok na tym klipie. że tak prawie nie mruga, patrzy w jeden punkt i w ogóle. trochę taki hannibal lecter z grzywką zamiast maski
c-u (23 października 2009) -
co jak co - z wyglądu nie odrzuca. Zawsze wyobrażałem sobie ją jako taką Paulinę, tyle że z radia. heh.
rojal (23 października 2009) -
No pewnie. Też mi pytanie. Tu jest Ania live: http://www.youtube.com/watch?v=wbk8xizydBQ
zhivago (23 października 2009) -
czy chcielibyście zobaczyć anię gacek w "playboyu"?
marcin meller (23 października 2009) -
Nie wiem, czy widzieliście wywiad-ankietę z boską Anną w którymś Pulpie. Na pytanie "Co mieć, by być?" odpowiedziała: "W tym sezonie poszarpane dżinsy".
Sajmon (23 października 2009) -
hah wrocilem dzis z pracki, wlaczam tv i pani anna gacek na antenie tvn turbo opowiada o czymstam a w tle leci monsters in the parasol qotsa. Pozniej wyczailem ze tematem programu byly piosenki o milosci hłehłe nie ma co pani AG mi poprawila humor
smoothstone (22 października 2009) -
http://rozdzielnia.blogspot.com/2009/09/trojka-dicki-i-zenada.html
hania placek (20 września 2009) -
NME i Q wspominane w każdej przerwie między brytyjskimi hitami, ale i tak mam do pani ani mnóstwo sympatii. jak na radio o 2:45, to jakoś to ożywczo na mnie działa.
c-u (22 marca 2009) -
"wlasnie leci moje ulubione nagranie roku 2009"
nasłuch live (22 marca 2009) -
http://www.loveatelier.com.pl/ hejterujcie;d
topman (22 marca 2009) -
hahah, nie no, siedzialem z tylu i jej biust jakos mi sie w oczy nie rzucal. ale mam za slabe okulary, na wypadek gdyby ktos mial sie poczuc urazony.
em c (10 stycznia 2009) -
http://media.buzzhumor.com/1/kid_looking_at_boobs47d588.jpg
ryba (10 stycznia 2009)