INNE - FORUM
Anna Gacek Hit czy kit?
18 lutego 2005Uwazacie ją za dobrą dziennikarke recenzentkę itp? Czy wyróżniający ją ciekawy styl jest większym walorem niż śmieszne poglądy na niektóre płyty?
-
posluchac mozna, taka muzyczka dla malo wymagajacych.
gregori (25 kwietnia 2005) -
zrozumiałbym gdyby chociaż bravery byli dobra kapelą, ale sa żałośni
ja (25 kwietnia 2005) -
rety.. masakra. Ze ona jeszcze ma pracę..rozumiem w Gali , albo w tele Tydzień..ale Teraz Rock? pomyłka :)
Krist (25 kwietnia 2005) -
Teraz Rock nr 4/2005, artykuł o zespoliku The Bravery, autorstwo wiadomo kto. zacytuje tylko jedno małe zdanie ale zaręczam wam że cały tekst nadaje sie...a zresztą zamilczmy przez tę chwile. * gdy karen o. od ponad roku rezyduje w słonecznym los angeles, julian casablancas stracił połowe fanek po tym, jak sie zaobrączkował,paul banks i luke jenner to jednak niższa półka przychodzi czas na the bravery.*minuta ciszy
ryba2801 (25 kwietnia 2005) -
Czyżby ich zjechała ?
Zaintrygowany (19 marca 2005) -
Jest spoko, robi co może.Wielki plus za RHCP
Bleblebel (19 marca 2005) -
Mi tam Anna Gacek nie przeszkadza, najwyzej troszke bawi. The Strokes to rewolucja ? no moze lutowa, za jakis czas nikt nie bedzie o niej pamietal jak przyjdzie jakas pazdziernikowa. Ale cenne jest u niej to ze potrafi czasem dac 1 gwiazdke plycie, to co najbardziej mnie zawsze denerowalo w Tylko Rocku czy tam Teraz Rocku to 4 gwiazdki dla dobrej plyty i 3 dla slabej.
greg (5 marca 2005) -
to, że Anna Gacek jest dobrą dziennikarką jest tak samo prawdopodobne jak to, że The Strokes są najlepszym zespołem świata.
Wieńczysław Zapałko- Ogórek (5 marca 2005) -
...i nie chodzi mi tu o ograniczanie wolnośći słowa, nie nie, ale o styl i klase tego forum, którą ponoc macie zamiar zachowac edytując ksiege gosci.
questione (2 marca 2005) -
Czytałem jej jedną recenzję("Medulla" Bjork) i, poza stawianiem niekoniecznie trafnych tez dotyczacych muzyki i jej przyszłości, nie mam nic do zarzucenia. Mamy wolność słowa w Polsce, może pisać co zechce, a banda frustratów na tym forum pewnie marzy o posadce w TR czy innym, bardziej awangardowym piśmie.Bardziej miałbym pretensje do redaktorów naczelnych, którzy dopuścili dziewczynę, która zżyna z pism zachodnich(tu opieram się na Waszych wypowiedziach). Drażni Was, sfrustrowanych, że taka dziewczyna jak Anna Gacek jest osobą, która kreuje gusta mas, jest czynnikiem opiniotwórczym czytelników TR. Jeśli zrobilibyście to lepiej czemu nie zgłosicie sie do redakcji? Powiedzcie, że znacie się na tym i kreujcie gusta wedle uznania. Redakcja wykazała się wyjątkowym wyczuciem zostawiając wątek, w którym pisze się o sprawach zupełnie nie związanych z twórczością Anny Gacek(blowjob). Nikt nie ma prawa jej krytykować za to co, gdzie i jak pisze w stylu takim jak kilkadziesiąt wpisów wyżej.
questione na temat (2 marca 2005) -
questione:może zamiast gadać nie na temat, znalazłbyś sobie "lepszy" wątek?
Permanent (28 lutego 2005) -
Po co ich czytacie i słuchacie jeśli nie odpowiadają Wam ich gusta? Nie lepiej włączyć "lepsze" radio, przeczytać "lepsza" gazetę", zając się "lepszymi" recenzentami i prezenterami?
questione (28 lutego 2005) -
a zresztą chyba razem współpracują w Trójce? albo współpracowali... bo jakieś jej teksty były kiedyś na stronie TE.
Rydzyk (28 lutego 2005) -
Ej ludzie ktoś tam napisał coś o Kostrzewie i Gacek, że Gacek jest znacznie lepsza. A tfuuu. Ludzie przecie oni mają identyczny gust muzyczny- Co Ania napisze to Pawełek puści w radiu. Co Pawełek w radiu puści to Ania opisze, jarzycie??
Paczwork (28 lutego 2005) -
taki wątek jaki serwis?
Rydzyk (25 lutego 2005) -
wisieć jak wisieć, ale czemu on jest cały czas na górze:) już któryś raz z rzędu wątek, w którym można dać upust swojej niechęci do wszystkiego i wszystkich, bije rekordy popularności.
bh (24 lutego 2005) -
hm hm ładnie powiedziane,bardzo tu wszyscy mili i światli
zocha (24 lutego 2005) -
Hmmm... Jeśli kogoś ten wątek razi to niech stąd spierdala.Tyle mam do powiedzenia.
Permanent (24 lutego 2005) -
hehczy ktoś mógłby wyrzucić ten wątek? Anna Gacek jest jaka jest, ale nie sądze, by ktokolwiek miał prawo ją obrażać. Rozumiem, że forum generuje krucjaty nienawiści, ale dlaczego taki temat musi wisiec na forum porcysa.? Chłopaki trochę przyzwoitości proszę...
Mr.Brightside (24 lutego 2005) -
Wezcie sie odpierdolcie od niej, dziewczyna jezdzi po swiecie robila wywiady, z muzykami o ktorych spotkaniu mozecie pomarzyc tylko. Szczegolnie irracjonalne mi sie wydaje krytykowanie jej na forum serwisu, ktory jest nieaktualizowanym trupem, prowadzonym przez nadetych abnegatow.
chuj pizda cipa chuj (24 lutego 2005) -
no przecież o to chodzi żeby było prosto, zebyśmy czytelni byli itepe, prawda? a zaraz, właściwie to ty chciałbyś żebym ja był dla ciebie wyrafinowany? no cóż, przyznam że przebłyski intelektu a'la wątek porcys vs screenagers kazały mi być czujnym, wszak świat downów bywa hermetyczny i conajmniej osobliwy, ale zdradzę Ci że jednak mimo mojej uwagi i czujności mnie zaskoczyłeś!! już zawsze będę czytał z napięciem posty w których użyjesz trzykropka! aha, nie pisz o jakichś moich postach które są be i niszczą forum, bo raptem dwa są mniej fajnie, poza tym coś sobie ubzdurałeś, no i chyba szkoda czasu na takie bzdurne posty, więc odpuść sobie, poza tym przyznam że długo denerwowało mnie to co się zaczęło z forum szybko dziać, no i po cichu byłem za tym by usunąć forum, lub wprowadzić dodatkowe atrakcje typu logowanie, no,
m. (23 lutego 2005) -
twoje posty to bedzie dowód w sprawie pt: "dlaczego porcys stracił szacunek wiekszości ludzi interesujących sie muzyką" –ja, 23/2/2005 15:11 LOL!!!!
K! (23 lutego 2005) -
-m chyba jednak masz zbyt wysokie mniemanie o swoich wyrafinowanych postach skoro twierdzisz ze ktos taki jak ja może nie wiedzieć o co chodzi w tekstach typu: "oj panowie borg i grek - przestańcie jechać dnem, chłopaki szanujcie się! ty, bo na ciebie to już za późno, odprysku ze skrinadżers" - czekam na kolejne przebłyski intelektu
ja (23 lutego 2005) -
ej, no już weź, ciii, cicho już,
m. (23 lutego 2005) -
twoje posty to bedzie dowód w sprawie pt: "dlaczego porcys stracił szacunek wiekszości ludzi interesujących sie muzyką"
ja (23 lutego 2005) -
o kurwa, hahaha, prędzej czy później chyba trzeba otrzeć się o takie zjawisko na forum, trzeba doznać, "nie wiem o co ci chodzi, ale jak o coś chodzi to masz kompleks", ewentualnie niektóre przypadki reagują "jak coś się nie podoba to masz w związku z tym kompleks", wiadomo,
m. (23 lutego 2005) -
KOOOOMPLEEEEEEEEKKKKSSSSSSS??????????
ziomek z blokowiska (23 lutego 2005) -
-m piszesz: odprysku ze skrinadżers...hmmm...nie wiem po czym wnosisz ale najwyraźniej masz w zwiazku z nimi jakiś problem...kompleks?
ja (23 lutego 2005) -
-m. żałosnyś...jak to całe forum co zabija Porcys dzięki takim jak ty co to o dupie maynie rozprawiają (a bo ania to a bo ania tamto..) zamiast o muzyce
ja (23 lutego 2005) -
tymon, z philem jacksonem, że z żałością obserwował upadek - oj będziemy doznawać jutro. aha - wszystko się kończy i zaczyna - doznałem.(btw - w jakim sensie można nazwać "nieoficjalną stypą po zinie" IPN w cdq.)
borys d (23 lutego 2005)