INNE - FORUM
Anna Gacek Hit czy kit?
18 lutego 2005Uwazacie ją za dobrą dziennikarke recenzentkę itp? Czy wyróżniający ją ciekawy styl jest większym walorem niż śmieszne poglądy na niektóre płyty?
-
No właśnie. niektóre komentarze są jawnie seksistowskie. a o co chodziło z tymi butami? nie słyszałam początku tej wypowiedzi
Maria Teresa (24 lipca 2007) -
Sorry, ale Szydło jest absolutnie w porządku i nie wiem co może być w niej niefajnego. Chyba że ktoś nie lubi kobit...
QUeen Is deaD (24 lipca 2007) -
idzcie razem na bazar sprzedac wlasne buty. swoja droga, zastanawiam sie ile czasu poswiecila na przygotowanie tych wszystkich porownan, opisow i komentarzy. ale i tak kiepsko jej to wyszlo, szydlowskiej do niskich obcasow nie dorasta. co nie znaczy, ze lubie age.
gientki_roman (23 lipca 2007) -
nienawidziłam kiedy pisała do TR ale w radiu wypada bardzo sympatycznie i po tym ostatnim sobotnim spotkaniu coraz bardziej ją lubię. ta charakterystyczna egzaltacja na żywo jakoś nie razi. no a poza tym wyglada na to iż aktualnie mamy ten sam obiekt miłości - Królów Leonu. Miłość zbliża ludzi ( w tym przypadku ludzi płci żenskiej )
Maria Teresa (23 lipca 2007) -
>chodzi ci o sextape ? jeśli wydaje tam dźwięki, w których słychać wadę wymowy, to może być.
fon_zydenfed (23 lipca 2007) -
>>tak sobie mysle, ze krytykowanie kogos tylko dlatego, ze wedlug Was ma wade wymowe jest juz totalnym ciosem ponizej pasa. slabe to. sorry, to radio publiczne a nie rozgłosnia licealna! równie dobrze możemy nie krytykować mandaryny, tylko dlatego, że nie umie spiewać :)skoro marzy by być piosenkarką, dlaczego odbierać jej to marzenie?
sivi (22 lipca 2007) -
chodzi ci o sextape ?
nie interesuj sie (22 lipca 2007) -
a czy może ktoś przypadkiem nagrał panią (pannę) anię?:(
fon_zydenfed (22 lipca 2007) -
tej, w aferze nie ma selekcji ze wzgledu na dykcje?
simon (22 lipca 2007) -
tak sobie mysle, ze krytykowanie kogos tylko dlatego, ze wedlug Was ma wade wymowe jest juz totalnym ciosem ponizej pasa. slabe to.
tomek wasko z breslau (22 lipca 2007) -
Anka ma smiszny głos, ale nawet fajnie sie słuchało. Klaxons pusciła i np. Go! Team nowe, więc szacun. A taką smieszną wadę ma, ja czuję sentyment Aniu!
kacpr (22 lipca 2007) -
to Ania prowadziła?! i z czym ty do ludzi-chciałoby się rzec. sorry ale jej wada była nad wyraz słyszalna, nie ma się co oszukwać, jak tak dalej pójdzie, to osoby głuchonieme będą w radiu puszczać muzykę. niech już lepeij pisze w TR.
sivi (21 lipca 2007) -
z kartki czyta. chuj tam. pierwszą audycję też czytałem z kartki,hehe.
marek i wacek (21 lipca 2007) -
słucha ktoś tego? jaki tytuł był piosenki którą spiewała Vanessa P.?
bw (21 lipca 2007) -
no baaa, w sumie taka charakterystyczna dykcja może być czymś interesującym. może ania sie zmienia i warto dać jej szanse ?
bw (21 lipca 2007) -
>–Clandestino, 21/7/2007 19:26 zupelnie abstrahujac od innych wlasciwosci tej audycji to jak dla mnie dykcja nie ma znaczenia w przypadku osob majacych radiowe audycje tego typu. tutaj liczy sie to co sie mowi i jaka muzyke sie gra. co zwyklemu sluchaczowi po informacji ze ktos ma wade wymowy. poki to nie przeszkadza w rozumieniu co ktos mowi to nie ma znaczenia. tak samo smieszylo mnie gdy w idolu odwalali ludzi od razu mowiac 'masz wade wymowy' zwlaszcza gdy ta wada nie byla dla laika slyszalna. to nie o to chodzi. a czy w tym konkretnym przypadku o cos chodzi to nie wiem bo dopiero wlaczylam.
z (21 lipca 2007) -
Anna Gacek właśnie prowadzi "Listę Osobistą". Ma wyraźne kłopoty z dykcją. Pomijam już to co ona tam wygaduje. W rozgłośniach akademickich można usłyszeć lepszych prezenterów. Nie sądzę, żeby prawdziwe radio publiczne jakim jest BBC dopuściło kogoś takiego do mikrofonu. U nas jak słychać wszystko jest możliwe. ;)
Clandestino (21 lipca 2007) -
a co szkolna miłość?
dzieciak (7 lipca 2007) -
luudzie ile można? dajcie już jej spokój look at yourself, nudziarze
Beno (7 lipca 2007) -
Podnieca się dziewczyna zespołami dla gimnazjalistek, o których za parę lat nikt nie będzie pamiętał, pamiętam wynoszenie pod niebiosa jakichś The Strokes (był kiedyś taki zepsuł, nie?)czy pare tyg. temu na 3ce Razorlight. To niestety choroba współczesnej popkultury - ohy i ahy przez kilka tygodni/miesięcy, a później do zapomnienia, bo są kolejne setki nowych wspaniałych zespołów wszechczasów na horyzoncie
dżajkel mekson (7 lipca 2007) -
tylko nie Gacek!!! co najmniej kilku płyt chyba nawet nie rozpakowała pisząc na ich temat recenzje......
doktor (7 lipca 2007) -
Adam Małysz ma ksywę "Gacek". Z cyklu ciekawostek kierowcy autobusu.
PKS (7 lipca 2007) -
miałem kiedyś kolegę. wyglądał jak nietoperz. wołaliśmy na niego "gacek".
marek i wacek (7 lipca 2007) -
RISPEKT DLA A. G. ZIą I JUż!!!!! nie ma co gadać.
mateusz w (7 lipca 2007) -
żałosne jest to jechanie po niej...
darw (7 lipca 2007) -
to tak jak Ty piszac swego posta.
gientki_roman (6 lipca 2007) -
Gacek plecie bez sensu, na siłe chce być fajna jak nie jest
biały miś (6 lipca 2007) -
też się chwyciłem za głowę jak to usłyszałem
ha! (22 czerwca 2007) -
Heh przed chwila pomylila Lucky z Talk Show Host :P U kazdego fana Radiohead (u mnie zreszta troche tez) bedzie miala teraz przejechane na wieki wiekow ...
VoSS1979 (22 czerwca 2007) -
a dzisiaj gacek za mikrofonem w trójce:)
ha! (22 czerwca 2007)